Karma release signs

Written by probationideadlyi on September 9th, 2011. Posted in Chinese

el-even karmic lessons

Динамиката във връзките  обозначени от Съдбата като Кармични е,  че те ще бъдат повтаряни, докато най-накрая не са излекувани или направени ‘правилно’ определени действия. “Любовните връзки, които имат да разрешават Карма” са две души, които се срещат отново, в ново време и на ново място с цел да научат  или разменят ролите си и /или основно да разрешат проблеми от минали животи.  Особеното при този тип връзки е ,че често са формирани на основата на “любов-омраза” и може да накарат партньорите да се чувстват като пленници на собствената си арена или в капан на техни минали действия.

Любовниците разрешаващи Карма изглеждат добре “на хартия” или пред обществото , но нещо не е съвсем в ред като чувство, относно партньора винаги и това неизменно води до избухливи ситуации предимно въртящи се около основния проблем, които имат.Представете си просто , че сте засмукани от Вортексvertex или състояние, което ви върти като в центруфуга и ви вкарва винаги в едно и също състояние на Проблема-докато той не бъде осъзнат и не бъде намерено Осъзнато решение за него от двете страни. Когато две души се срещнат в тази връзка,  е добро предположение,че те имат неща, които трябва да изяснят и то започва да се изяснява, чрез взаимодействието им. Балансиране, чрез напрежение е превъзхождащ елемент тук и той е основния фактор за поддържане на определено ниво на стабилност, което може да успее да ви измъкне от Илюзиите на живота.

Връзки като дете-родител или минали семейни отношения, може също да бъдат намерени в тази енергийна комбинация и така много често се получава израждане на отношения, което води до пороци не само в генетичен аспект но и в духовен. Подобни комбинации могат да включват, дете и майка от минал живот, които са любовници в настоящето или баща и син в миналото са майка и баща в настоящето. Тази размяна на ролите се изражда в аритметична прогресия и след всяка среща проблемите се натрупват и концентрират. Развръзката на подобни връзки е възможна само и единствено, чрез духовно осъзнаване на проблема в последно прераждане и предприемане на необходимите действия и изпитани практики за решаването им.

2012 бележи период на последно прераждане и изравняване за всички Проблеми , чрез спиралите на Вортекса и в него сметките в подобни отношения трябва да се изравнят и този процес трае до самата смърт на всеки човек. Абсолютно всеки на планетата Земя е свързан с някого в Кармична връзка и неизменно трябва да очаква развръзка по най-странни начини в живота си само за да разбере, че е свързан със всеки друг човек на планетата с Роднинска връзка.

Знаците показани в схеми по-долу са стандарт в Зодиака за изясняване и излизане Сънзнателно от Кармична схема. Това може да стане само и единствено ако не сте се мултиплицирал до 2012 г. чрез някого, които само ви напомня , че не сте си научили Духовния урок и Съдбата ви е да останете в Кръга на прераждането, до като не дойде ваш ред за Духовно изкачване в Дървото на живота на Кабала.

Таблицата е съпоставка и между знаците на източния и западния зодиак заедно с елементите и тяхното взаимодействие.Тези, често бурни връзки могат да бъдат идентифицирани от факта, че са разделени през 2 животински знака  или години  или от рождените дати на всеки от тях.

Например: Как се тълкува свързан със  имаща затворена земна Qi и ? Метала облагородява земята, която го ражда, но затворената земна Qi на алхимичните триъгълници не възприема влиянията.По точно тълкувание е, че до определен период в живота на примерния човек, енергийните потоци са недоловими , поради, което той възприема ситуацийте като даденост с определна доза късогледство относно съществуващите възможности пред него.В този контекст Съдбата му предоставя връзки и ситуации, включващи знаците с които трябва да разреши кармичния си проблем свързан с миналото.

Elements   Elements
5 4 9 
4 3 7 
3 2 5
2 1 3 
1 6 7 
6 5  

 

Предложените анализи са на база свързано тълкуване на двата зодиака в едно, като обобощават всички зодиакални влияния в дадена личност.По този начин свързваме Изтоки Запад като зодиаци с цялата тяхна събрана мъдрост от Корена на възниквне на Карма.

 

  • Мъж Кон-Близнаци с баща женкар Близнаци-Петел, е привлечен към флиртуващи жени Петел
  •  

Кармично нивоГрупова или радикална Карма: Карма която принадлежи на група от хора. Групата може да варира по размер от семейство, група приятели ,племе или раса. Повечето хора с такава Карма се прераждат в група преди. Такава група е представена от 11 Дом в хороскопа ви. Ако имате планета там може лесно да се ориентирате към каква група принадлежите от зодията попадаща в този дом.

Тип Карма  Карма на Отношенията-Тази Карма може да има много аспекти. Двойка може да е събрана заедно за да намери ‘истинската любов’, но това не винаги е очевидно. Някои хора не искат да се откажат от някого, когото ‘обичат’  и ще се срещат с този човек докато го заобичат. Урока може да е болезнен, особено когато другия човек не разпознава ‘любовта’. Компенсацията може да бъде част от Кармата на Отношенията водеща до възстановяване. Тя оперира със семейства, групи и работни ситуации.

Показатели в хороскопа: 55,77, 11 Домове и аспекти на 

Тип Карма ≈Наказателна Карма -Това е Кармата която се връща като бумеранг към вас или класическото ‘Око за око ≈, зъб за зъб’ доктрина. Например ако сте отрязали на никого ръката в предишен живот, те могат да имат парализирана ръка в настоящ живот или да загубят използването на ръката си по някакъв начин. С други думи, това което сте направили на другите се връща обратно към вас.

Показатели в хороскопа: Предизвикателни аспекти и планетарни разположения и наблягане в домовете по оста 6 и 12 Дом.

Знаци за Пропуск и Възложена работа

Това което правите или Не правите са Кармични знаци и са важни за вас. Ако винаги сте се държали по определен начин, или постоянно сте отказвали да извършите действия или да научите урок, тогава Кармата се връща към вас непрекъснато, отново и отново, докато не схванете посланието.

Показатели в хороскопа: Трудни, фиксирани аспекти или натрупване на 

Тази комбинация е често срещана и носи вибрацията 9 която е намерение и реализране на по-голям дизайн или план между двата знака.9 ни подсказва да напуснем удобството на създадената установена реалност и да простъпим в нова такава, по възможност поотделно, защото 9 винаги носи нов цикъл и завършване на стария.Девет е лъч на по-големите цикли , основата на самостоятелно отваряне на четирите точки≈  /посоки,лъчи/на размера на цикъла. Това е най-великия замисъл, за разгръщането на по-големия модел. С 9 ви се предлага прегръдката за която сте копнял за завършване на вашия кръг  и изпълнен модел. В контекста на връзката Съдбата тук ни помага, като изчиства натрупаните енергий.Ако все пак решите да тествате това твърдение ви пожелаваме успех а времето ще покаже дали решението ви си е струвало търпението.Елементите са затворени като енергий което показва, движение на Qi в затворена система с инструментите ≈≡ 

 

–––––––––––––––––––––––––––

  • Мъж Дракон със Слънчев знак Рак и баща с няколко брака Овен е привлечен мистично от жени Овен
  •  

Кармично нивоГрупова или радикална Карма: Карма която принадлежи на група от хора. Групата може да варира по размер от семейство, група приятели ,племе или раса. Повечето хора с такава Карма се прераждат в група преди. Такава група е представена от 11 Дом в хороскопа ви. Ако имате планета там може лесно да се ориентирате към каква група принадлежите от зодията попадаща в този дом.

Тип Карма -Карма на ОтношениятаТази Карма може да има много аспекти. Двойка може да е събрана заедно за да намери ‘истинската любов’, но това не винаги е очевидно. Някои хора не искат да се откажат от някого, когото ‘обичат’  и ще се срещат с този човек докато го заобичат. Урока може да е болезнен, особено когато другия човек не разпознава ‘любовта’. Компенсацията може да бъде част от Кармата на Отношенията водеща до възстановяване. Тя оперира със семейства, групи и работни ситуации.

 

Показатели в хороскопа: 55,77, 11 Домове и аспекти на 

 

Тип КармаИзкупителна Карма-Някои хора се прераждат за да помогнат на други или на нещо като кауза за света. Други пък поемат задачи помагащи да се изкупи Колективната Карма.

Показатели в хороскопа: Хората с Изкупителна Карма  често имат силно влияние на  или индикатори в 12 Дом. Изчистването на Колективната Карма  се показва в 12 Дом и разположението на 

Знаци за Пропуск и Възложена работа

Това което правите или Не правите са Кармични знаци и са важни за вас. Ако винаги сте се държали по определен начин, или постоянно сте отказвали да извършите действия или да научите урок, тогава Кармата се връща към вас непрекъснато, отново и отново, докато не схванете посланието.

Показатели в хороскопа: Трудни, фиксирани  аспекти или натрупване на 

Тази кармична комбинация е с много тежка Карма, защото зодия Овен е инициатор на автоматично подсъзнателно движение на зодиакалния кръг в старата система на еон Риби, която все още се използва и е валидна.Типичната схема за преповтаряне на грешките на родителите тук е възприета позитивно и евентуално мъжът може да избеген Кармата на родителя си ако използва разум и мъдрост.Просто вижте живота на родителите си и се опитайте да не го повтаряте като модел.При липса на осъзнаване има опасност да зациклите до живот в стари модели на мислене и действия.7 е вашият щастлив тон и ако попадате под неговата вибрация ще успеете в начинанията си с мистичната сила на Резонанса, позволяваща ви да декодирате скрити тайни.

––––––––––––––––––––––––––––––––

  • Мъж роден в годината на Тигър и Слънчев знак Телец се опитва да разреши неясна Кармична връзка

Кармично нивоЛична Карма: Кармата носена от един живот в друг живот от индивидуалната Душа. Това което сте създали в Миналото показва с какво ще се сблъскате в Бъдещето.

Тип Карма-Карма на ОтношениятаТази Карма може да има много аспекти. Двойка може да е събрана заедно за да намери ‘истинската любов’, но това не винаги е очевидно. Някои хора не искат да се откажат от някого, когото ‘обичат’  и ще се срещат с този човек докато го заобичат. Урока може да е болезнен, особено когато другия човек не разпознава ‘любовта’. Компенсацията може да бъде част от Кармата на Отношенията водеща до възстановяване. Тя оперира със семейства, групи и работни ситуации.

 

Показатели в хороскопа: 55,77, 11 Домове и аспекти на 

 

Тип КармаКомпенсираща Карма-Тя е награда или признание за нещата които сте извършили и разпознали  ’правилно’ от миналото и саможертвите които сте дали в полза на другите. Ако например сложите амбициите си или връзката си в позиция на изчакване  или грижа за някого , които има нужда от вашата помощ, тогава този човек може да се ‘върне’ при вас като добър приятел, които ви помага в замяна в настоящото прераждане.

Показатели в хороскопа: Помощни планетарни разположения и хармонични аспекти и показатели

Знаци за Пропуск и Възложена работа

Това което правите или Не правите са Кармични знаци и са важни за вас. Ако винаги сте се държали по определен начин, или постоянно сте отказвали да извършите действия или да научите урок, тогава Кармата се връща към вас непрекъснато, отново и отново, докато не схванете посланието.

Показатели в хороскопа: Трудни, фиксирани аспекти или натрупване на 

Тази Карма е една от най-леките и тя се развива и коригира в настоящ живот.От вашите действия зависи как ще се справите с положението, но подсъзнателно сте въвлечен във връзка с човек, които с при вас докато не изплатите кармичния си дълг.Вибрацията на 5 е много позитивна и е свързана с  или  ви и този лъч е центъра определящ човечността  на индивидуалното ви Аз и основното ви намерение.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

  • Жена Плъх въвлечена в невидима кармична битка с вибрацийте на еон Риби

Кармично нивоКолективна Карма: Сбора от всичко което сте правили преди в смисъл Карма на човешката раса. Въпреки, че се генерира позитивна колективна Карма , негативната създава проблеми за бъдещите поколения. Никой човек не е отговорен в този смисъл от това което е създал. Индивидуалностите са само част,  чрез животите си извършваща действия като войни, идеологии и други колективни движения на действия и идеи. Някои хора се прераждат с намерение да са част от тази колективна Карма и да изчистят Общата Карма на всички. Такъв пример е Исус Христос.  Индикаторите за колективна Карма за показани от 12 Дом ,  или  в

Второ кармично ниво-Космична Карма: Космосът има нужда да се развива и расте, Космичната Карма е Духовна Карма на Човешкия вид и може да Изчисти всички видове друга Карма. Тя може да бъде усетена и видяна в новите движения и религиозни групи по Света с нуждата да изследва това което е отвъд  и в нас и в Космоса. Тази Карма е силно свързана с нуждата от индивидуално израстване и разпознаване и поемане на отговорност като част от Цялото. Космичната Карма е отвъд вашия хороскоп но може да бъде разпозната в 12 Дом и от там да бъде проследена в хороскопа на хора с които сте свързани.

Тип КармаИзравняваща Карма-Този вид Карма е представена обикновено от няколко живота. Вградено поведение, упорити навици или нестабилно емоционално поведение са резултат от форма на болестно състояние, често на физическо ниво, по време на настоящето прераждане.Така например, вярването, че „никога нищо не е достатъчно’ може да се изрази като пристрастяване. Проблеми със сърцето и артериите могат да се развият  от сърдечна недостатъчност или от състояние на емоционално ‘разбито сърце’. Ако имате привързаност към Идеал също може да бъде създадена Карма.

Показатели в хороскопа: Фиксирани планетарни позиции в 6 Дом.

Органична КармаТази Карма е като изравнителната и отразява наранявания от други животи. Прекаляването в други животи, от прекалена консумация на храна може да се изрази като затлъстяване или проблеми с Черния дроб в настоящето. Ако някои е  починал или е бил болен от проблеми свързани с кръвта преди , може в настоящето да страда от анемия. Нараняванията в минали животи могат да обозначават хронични проблеми като туберколоза например в предишен живот , която се изразява в настоящето като болест на Белите дробове.

Показатели в хороскопа: 6 Дом6

Тип карма Професионална КармаС какво сте се занимавали в минал живот може да има отражение в настоящия ви живот за да доразвиете работата с която сте се занимавали. Някои може да са били лечители или доктори например и това може да донесе в настоящето нуждата да лекуват. Ако преди сте били монах или монахиня или сте имали религиозно призвание в миналото може да се отрази днес като духовно водачество.Ако сте притежавали фабрика в която е избухнал пожар поради неадекватно взети мерки за сигурност това може да  ви направи пожарникар в настоящ живот.

Кармата свързана с работа е свързана с различни каузи от няколко живота в миналото.Липсата на интегритет  например може да бъде изразена от някого , които ви мами в настоящия живот. От позитивна гледна точка тази карма създава умения с които сте изпратен в настоящия живот. Технологичната карма произлиза от това, че сте имали етични въпроси за разрешаване относно употребата или злоупотребата на технологии-или борбата срещу новите технологии. Това може да се отнася до всички периоди в историята и да ви върне във времето на Атлантидите или в настоящето -Индустриалната и технологичните революции и техният ефект върху хората.

Показатели в хороскопа: 66 и  10 ДомТехнологични: особено в 6 или 12 Дом. Планети в 6 и 10 Дом. Домовете са особено свързани с професии и призвание.

Знаци за Пропуск и Възложена работа

Това което правите или Не правите са Кармични знаци и са важни за вас. Ако винаги сте се държали по определен начин, или постоянно сте отказвали да извършите действия или да научите урок, тогава Кармата се връща към вас непрекъснато, отново и отново, докато не схванете посланието.

Показатели в хороскопа: Трудни, фиксирани аспекти или натрупване на 

––––––––––––––––––––

  • Жена Куче с баща Козирог,привлечена  от жена Бик в настящето= любовна връзка от минал живот

Кармично нивоГрупова или радикална Карма: Карма която принадлежи на група от хора. Групата може да варира по размер от семейство, група приятели ,племе или раса. Повечето хора с такава Карма се прераждат в група преди. Такава група е представена от 11 Дом в хороскопа ви. Ако имате планета там може лесно да се ориентирате към каква група принадлежите от зодията попадаща в този дом.

Тип Карма ≈Карма за заслуги-Това е награда за всички неща  и уроци които сте научили, всички прозрения, които сте задействали. Това са ‘парите’ вложени в космичната ви касичка под формата на Буркан, прасенце или друга форма проявила се в живота ви като предмет в които слагате монети или пари. Тази Карма често показва талант изразен в настоящия живот.

Показатели в Хороскопа: „Лесни“ аспекти или специфични планетарни разположения, свързани с 2- ри Дом.

Тип Карма  Карма на Отношенията-Тази Карма може да има много аспекти. Двойка може да е събрана заедно за да намери ‘истинската любов’, но това не винаги е очевидно. Някои хора не искат да се откажат от някого, когото ‘обичат’  и ще се срещат с този човек докато го заобичат. Урока може да е болезнен, особено когато другия човек не разпознава ‘любовта’. Компенсацията може да бъде част от Кармата на Отношенията водеща до възстановяване. Тя оперира със семейства, групи и работни ситуации.

Показатели в хороскопа: 55,77, 11 Домове и аспекти на 

Знаци за Пропуск и Възложена работа

Това което правите или Не правите са Кармични знаци и са важни за вас. Ако винаги сте се държали по определен начин, или постоянно сте отказвали да извършите действия или да научите урок, тогава Кармата се връща към вас непрекъснато, отново и отново, докато не схванете посланието.

Показатели в хороскопа: Трудни, фиксирани аспекти или натрупване на 

––––––––––––––––––––––––

  • Жена Маймуна с несъвместими астрологични характеристики със Скорпион, привлечена Кармично от жена Скорпион

Кармично ниво-Групова или радикална Карма: Карма която принадлежи на група от хора. Групата може да варира по размер от семейство, група приятели ,племе или раса. Повечето хора с такава карма се прераждат в група преди. Такава група е представена от 11 Дом в хороскопа ви. Ако имате планета там може лесно да се ориентирате към каква група принадлежите от зодията попадаща в този дом.

Тип карма ≈Кармична Мелница-Вредни модели , които не са били разрешени в миналото ви повличат в Кармичната мелница. Същите стари неща се въртят и въртят около вас отново и отново. Алкохолизма е само един пример, отношенията могат да бъдат друг пример.

Показатели в хороскопа: Трудни аспекти и натрупване на планети във Фиксирани знаци-

Тип карма Компенсираща КармаТя е награда или признание за нещата които сте извършили и разпознали  ’правилно’ от миналото и саможертвите които сте дали в полза на другите. Ако например сложите амбициите си или връзката си в позиция на изчакване  или грижа за някого , които има нужда от вашата помощ, тогава този човек може да се ‘върне’ при вас като добър приятел, които ви помага в замяна в настоящото прераждане.

Показатели в хороскопа: Помощни планетарни разположения и хармонични аспекти и показатели.

Знаци за Пропуск и Възложена работа

Това което правите или Не правите са Кармични знаци и са важни за вас. Ако винаги сте се държали по определен начин, или постоянно сте отказвали да извършите действия или да научите урок, тогава Кармата се връща към вас непрекъснато, отново и отново, докато не схванете посланието.

Показатели в хороскопа: Трудни, фиксирани аспекти или натрупване на 

 

Tags: ,

Trackback from your site.

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.