Karma conflict signs

Written by probationideadlyi on September 10th, 2011. Posted in Chinese

el-even karmic lessons

Любовните връзки в кармичен конфликт” , са знаци които са въвлечени в невидима битка един спрямо друг. Сред двойките които ‘страдат’ от тази неприятна карма се намират предишни врагове,  съперници или антагонисти- затворникът среща пазача, измаменият среща измамника, и всеки е по-умен и опитен, така, че да нанесе някаква реципрочна щета.

Тези са от лошите, най-лошите комбинации, така, че всеки е съветван да избягва физически другия. Въпреки това тук се крие Благословия и не е възможно избягването от подобна комбинация, без това да ви навреди както физически така и духовно. Затова когато я срещнете бъдете нащрек за знаци изпратени ви от Духа и бъдете подготвени. 

Забележка: Тези смели души които се опитват да “поправят” или да “се разплатят”  в този кармичен цикъл, функционират на високо духовно ниво и вече  подсъзнателно са балансирали тяхната кармичана карта с положителни точки, ако осъзнаят и разпознаят всичко свързано в срещата им със Сродната Душа или личността с която ви е свързала Съдбата-онази невидима ‘необяснима’ сила.

 

 • Aethyrs:

 • :
 • :90°45° 135° 
 • Key word:Challenge-Dinamic tension-Completion-Turning point
 • :90° 180° 270° 360° 450° 540° 630° 8 градусова комбинация липсва
 • Expression:Връзка между 2-3-4 човека в 4 реалности
 • Astrology: Квадратурата вкл. 4 знака , които са на 90° един от друг и прогресират в аритметична прогресия свързващи се с другите квадрати между 12 знака.

Потенциалът на всеки хороскоп се крие в квадратурите.Ако вие  не ги разберете, те могат да се превърнат в препъващи прагчета, но ако ги овладеете с разбиране, те могат да се превърнат в стъпала или строители блокчета.Действието и решението са същността на всяка квадратура, която ви дава основа за избор и повратна точка на Основа на различни връзки.Квадратурата е свързана с  в които представя “осветяване” на дадените квaдратури с  Chalcopyrite 13º, което ни показва това, което е скрито от нас за предоставените ни връзки от хора от Съдбата и как можем да ги променим.

Знаците образуват 3 квадрата 3×4=12° определящи се и от , които съответно заемат, посочените  градуси, даващи ни символично предсказателно описание , характеризиращо връзките, които образуват.За разлика от аспектите в традиционната астрология, тук параметрите са рязко изменени /разширени/ и въпреки това свързани и за да ги разберем трябва да използваме аспекта , които свързва 3 знака под 45° в дадена комбинация свързан с буквата .В астрологията   е определен като Дразнещ аспект и поради тази причина, образуваните връзки може да имат подобен привкус като усещане в което нещата не ви се получават както трбва, което е представено и от градуса 630°, според които имаме Ключ които не работи. За да имаме работещ ключ вквлючваме и аспекта , които заема 135° позиция и в астрологията е определен като Оскърбяващ като влияние и според него може да чувствате подобно влияние в Отношенията си с друг знак. по дефиниция включва сумиране на градусите 90°  и 135° , което ни дава и съответен ключ 225°.До тук донякъде се надяваме да сме изяснили положенията между знаците и накратко трите аспекта ни дават положения дори в астро хороскопа на Предупредители от Съдбата и факта, че това което Виждате в дадена връзка Не е това което е в действителност и има много скрити въздействия под повърхността представени символично като Пясък и тук асоцийацийте могат да се безкрайни в Съзнанието ни.
Чисто Астрологично погледнато ако в съпоставката на 2 хороскопа между Партньори /Синастрия/ има Квадратури като аспект предимно между Тежки планети или Слънца, то това е Предупредител за Проблеми и трудности, които са под повърхността и не се забелязват на Пръв поглед, просто защото Съзнанието ни е Замъглено от някакви фактори като Погрешно разбирана Любов например или Задължение.

В този смисъл Предупредителя е: Избирайте битките си мъдро тук, защото те ще се връщат отново към вас и ще ви преследват в дадената връзка. Понякога ние се поставяме сами /или сме поставени/ в тези трудни енергийни схеми за личностно и духовно израстване. В конфликтната вибрация можем да изберем да победим неприязънта един път завинаги, или да се справим с нея по друг начин. Този друг начин може да е “Направете каквото трябва според собствената ви съвест , а пък да става каквото ще”.
Съдбата тук неизменно ще ви помага  да преодолеете всички натрупани конфликти и да можете да продължите развитието си за напред. Просто действайте винаги според собствените си вградени норми и корективи по рождение. Най-лошите комбинации между сродни души са показани по-долу в схемата с прекъснати линий и точно те са препоръчителини като Път за следване, защото това е Път на изпитание за вас като двойка на елементи от Зодиака или просто Теста на Опита определящ Правилото, което ви задвижва.

Проблеми в подобни връзки винаги са поставени с цел -разрешаване на всички Конфликти един път за винаги и точно в най-лошите комбинации се съръджа ключкъм това дело. Всичко се съдържа в полярностите и техните съотношения или това е формулата как един мунис белязан от конфигурацийте , може да стане плюс с различни полярности, свързани в едно цяло, което и определя  Концепцията като цялост.

По същество Квадратурите са Опозиций в същността си  образувани от различни съотношения на знаци, които не са посочени тук , където е описана есенцията на проблемите изразяващи се от самия символ на Опозиция можещ да се тълкува като Белезници, които са ви сложени в дадените отношения.Опозицията им за цел основно да държи поляризирани точки в синхронно взаимодействие, често изразено в напрежение между тях. Опозицията може да евюлюира съответно в  платочнична фигура , които в  образуват 4 димензионални структури на основи за Пирамидални структури между определени знаци, поддържащи соновата на тези пирамиди условно наречени Взаимоотношения.

 • Aethyrs:

 • Stable Earth  ◊

 

 • Second Mixed 

 

 • Third Mixed 

 

Tags: ,

Trackback from your site.

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.