Superhero Rabbit

Written by probationideadlyi on September 14th, 2011. Posted in Chinese

Gregorian cycle 60 Element Meaning add
Feb 14, 1903-Feb 2, 1904   Wood Rabbit of the Forest lake
Jan 29, 1915-Feb 15, 1916   Water Rabbit of Enlightenment
Feb 2, 1927- Jan 22, 1928   Fire Rabbit of Dreamers Sun
Feb 19, 1939-Feb 7, 1940   Earth Rabbit  of the Mountain Pine
Feb 6, 1951-Jan 26, 1952   Metal Rabbit  of the Pit
Feb 5,1962-Jan 24, 1963  
Water Rabbit  of Enlightenment
Feb 11, 1975-Jan 30, 1978   Wood Rabbit of the Forest Lake
Jan 29, 1987-Feb 16, 1988   Fire Rabbit of Dreamers Moon
Feb 16, 1999-Feb 4,2000 Earth Rabbit of the Mountain Pine 
Feb 3,2011-Feb 22, 2012 Metal Rabbit of the Pit
 Jan 22, 2023- Feb 9, 2024 Water Rabbit of the Frog lake
 Feb 8, 2035- Jan 27, 2036 Wood Rabbit of the Crystal forest

 • Geek Transformers Zodiac
  • modification: SUPERHERO
  • : Безкористни, Морални, Бдителни
  • : Снизходителни,Лицемерно набожни,мислят се за Светци, Найвни
  • Свързана година- 2013: Първият Супергерой, които ще има  собствен филм смесица между” Alice in Wonderland” и “Heroes

 • 2012 Mayan Steampunk zodiac:
  • 03-22.03-
  • 23.03.11.04-
  • 12.04-01-05-
 • Direction: east
 • Western zodiac: 

 

10 неща които Заека не харесва

Да загуби очилата си
Замърсена вода
Хора, които се смеят твърде високо
Хора, които не се аргументират
Хора , кото са Алкохолици
Да им бъде отказан достъп до внуците
Да трябва да носят очила по рецепта
Коли, които хабят  много гориво
Бавни шофьори

Личност

SUPERHERO е новата модификация на Заек, което означава, че тряба поне да сте гледали поредицта Heroes или Alice in Wonderland за да сте запознат с определените качества, които са вградени.С първично вградените си характеристики жената Заек са наивност и снизходителност, докато мъжете са безкористни , морални и бдителни.
Заека е мил, умерен и дипломатичен. Познати със своя вкус те са рафинирани, възпитани и леко снобари! Мечтаят за добра храна, дизайнерски дрехи и стимулиращи разговори. В бизнеса Заека е ‘глух’ преговарящ. Неговата добра преценка, честен съвет и грациозност ще го придвижат във възходяща линия на кариерата много бързо. Понеже има малко врагове , той рядко попада в неприятности. Заека живее по златното правило и не би помислил да ‘изгори’ мостовете след себе си или да ‘хапе’ ръката, която го храни. Жените Заек са мили, и грижовни, но  някак си повърхностни.


Любовни отношения

Изискаността и финеса са арсенала от афродизиаци на възприемчивия Заек. Мъдри, чаровни и много спокойни, Зайците са творчески настроени любовници макар  и често сдържани. Нежни и някак си пасивни, те се наслаждават да бъдат сексуално ухажвани и глезени от своите любими.  Заека е един от най-сексуалните знаци на зодиака, но не е известен с продължителни сексуални връзки а по скоро е  духовно е свързан с краткотрайни афери.  Още по-трудно за тях е да се влюбят поради желанието от добродетелност  в любовта и  перфектност на техния партньор. Много изискани и интровертни, Зайците са сексуално резервирани и често нащрек. И мъжете и жените Заек се чувстват неудобно в изразяването на своите романтични чувства и смятат публичното изразяване на емоционални изблици за нелепо.

Основна характеристика за тях е, че могат да бъдат привлечени към по-млади или по-стари любовници и също към партньори които са ангажирани или недостъпни. Запазването курса на любовта леко извън баланс, позволява на Заека да има  отворени възможности , като същевременно така , поддържа своята психологическа независимост. Именно може би заради това, съществува най-голям процент от необвързани хора родени в годините на Заека, повече, отколкото във всеки  друг знак.

Но също така е вярно, че когато срещнат любовта на живота си, Зайците с любящи, преданни и подкрепящи партньори.

Мъж 

Склоността от изолация  на Заека е изразена в неговата сексуална същност. Това не е мъж, които ще изразява страстта си така както би искал неговия партньор, няма да бъде бляскавия рицар в доспехи, които “убива дракона” за да спаси своята любима, затова тя ще трябва да почака известно време. Основно   в правенето на любов, Заека може да изглежда някак си “загубен” в собствената вътрешна същност. Има склонност да прави разнообразен секс и трудност да поддържа моногамна връзка за продължителен период от време.  Въпреки това, ако чувствителния, с голямо въображение и бавен любовник е във вашата листа с желания, мъжа Заек е точното попадение аз вас.

Творчески настроения ум на мъжа Заек е плодородна почва за различни фантазии. Този аспект може да бъде и лош и добър, в зависимост от неговия фокус. От позитивната страна, той знае как да бъде добър приятел и как да изслушва своя любим. Той е джентълмен с добри маниери с когото е забавно да бъдете, и е изключително творчески настроен сексуално.

Обичащ изолираността и потаен за личния си живот, мъжа Заек се вслушва в собствените си съвети, но може винаги да разчитате за добър съвет от него. Независимо от това, поради неговото остро чувство към наблюдение, той има склонност да бъде много критичен към физическия облик на любимата си; поради тази причина партньора му има нужда да бъде безупречно спретнат и добре изглеждащ през цялото време. Предпочитанията му са към  мънички и ниски жени. Разбира се той няма задължително да ги  сподели с вас /тъй като е с много добри маниери/, но предварително подготвени за тях ще се отрази  върху пълното изразяване на неговата страст към вас.

Опитите на добре квалифицирани или едри момичета да примамят  Заека сексуално в живота си  като двойка,  е възможно да се провалят или да не доведат до желания резултат. Мъжа Заек има нужда да търси и няма да се установи с никой,  които не е независим  и има малко изисквания към разпределяне на неговото време и личен живот. По принцип, това е основната вкоренена фобия на Заека към обвързване. Той се страхува да не изгуби възможността си да избяга от всеки и всичко когато се наложи. Освен това-Завинаги е прекалено дълго време за неговия начин на мислене. Въпреки това разбира се, и той има нужда от любов  и страст колкото човека до него  и ще очаква любимия му да бъде на негово разположение, за удоволствие и за негов комфорт- докато реши, че е време да отдели време аз “личното си пространство”.  Дон Кихот, Рудолф Валентино  и изкусния съблазнител  -всички смесени в едно- това е вашия мъж Заек. Ако партньорът му не е на разположение когато е пожелан, има голяма вероятност , Заека да се скита в търсене на друг, по-внимателен партньор за любовното гнездо.

Изказването “Ако не можеш да бъдеш с този когото обичаш, обичай този с които си” със сигурност е измислено за мъжа Заек.

Мъжа Заек е майстор на чувствения финес. Тайнствеността и любовта му към сексуални тайни са негов специалитет: ще пожелае да му разкриете своите тайни и в замяна ще сподели някои свои. За жените които искат да разкрият тайните съкровища  на чувствителността, на които е способен мъжа Заек, трябва определено да ги потърсят извън неговия външен вид.  Умните жени го възбуждат. Интелектуалките и професионално ориентираните жени  към високи постижения определено имат предимство при него. Мъжа Заек предпочита или авторитарни и силни жени или просто противоположното скромни, млади момичета жертви на нещастен или беден живот. Той може да види нешлифования диамант и с негова помощ парцаливата прислужница може да се превърне в Пепеляшка.

Внимавайте, защото мъжа Заек е плашлив, недоверчив и подозрителен към евентуално попадане в капна на обвързването. Той няма доверие на емоции от всякакъв вид и най-вече своите. Няма значени колко красива и очарователна е жената , мъжа Заек не може да бъде съблазнен лесно. Въпреки, че се наслаждава на здравословен сексуален апетит, сърцето му е изцяло във владенията на ума, поради тази причина, Заека може да изглежда  сексуално безразличен. Може да страда също от фобии и задръжки и определено ще има нужда да укрепите неговата увереност в себе си. Той притежава свръх развито чувство за благоприличие и не балансиран перфекционизъм. Поради това може да се скита  в търсене на романтични приключения за “перфектната” жена- идеалната комбинация от всички жени, един Ангел.

Сексуалното желание на мъжа Заек, нараства и намалява в зависимост от статуса на неговите емоции за определено време. Той има нужда от хармонична атмосфера, която да го предразположи към отпускане  за да бъде възможно да се изрази сексуално. Когато е стресиран или напрегнат , неговата любима трябва да влезе в активната роля. Очарователен любовник , Заека знае как да покаже голямо разбиране  и нежност към своята любима. Въпреки това, загрижеността му и любовта му може да изчезнат бързо ако заподозре изневяра или измама. При определени обстоятелства, той може да бъде отмъстителен и да има сърце студено като камък.

Жена 

Жената Заек мечтае за мъж, които знае как да съчетае нежността със силата, независимо дали е професионално ориентиран, интелектуалец или строителен работник.  Отразявайки негативната, женска страна на нощните сили, нейната сексуалност е нежна и дълбока. От крехка възраст, този ангел на женствеността  има вродена способност да очарова противоположния пол. Рафинираност и деликатност, това са основните и оръжия в любовта, и що се отнася до мъже тя е жена с добър вкус. Тази деликатна и тактична дама  пази  ревниво емоциите си  и не няма навика да бъде прекалено емоционална  или засегната. Тя може а обожава мъжа си но бурни изблици на страст могат да я накара да се почувства неудобно. Въпреки това, тя е нежен и внимателен любовник, както и интелигентен спътник и довереник, чиито съвети са безценни.

Тактична и внимателна, тя знае как да доставя удоволствие на човека които обича и го прави със съблазняващ и спокоен маниер. Тя винаги ще спазва дистанция, но част от нейния уникален чар е точно нейната резервираност. Тя ще възпламени огъня в сърцето на любимия като го накара да се чувства така, че нейната любов  трябва да бъде спечелвана постоянно. Със своята аура на сексуална чистота , деликатност и резервираност, жената Заек има нужда от мъдър и умел любовник , които ще бъде в състояние да освободи нейната страст и сексуална невъздържаност. В крайна сметка тя може да се отдаде само на човек който я спечели и уважава.

Красива атмосфера и миризми, свещи и чувствена музика е задължително условие за да съблазните жената Заек. Нейното любовно ложе е красив и хармоничен рай, постлан с кадифени възглавници и подканваща атмосфера. Тя трябва да бъде “примамена”  и достатъчно отпусната за да се наслади на физическата страна на любовта. Мъжът, който спечели сърцето и  има привилегията да сподели нейното ложе, може да очаква верен и дискретен компаньон, които винаги  се отнася с грижа към неговите  нужди или-както един мъдър Таоист е казал някога: “Стимулирайте лотуса,но не наранявайте венчелистчетата”.


Комбинаций

И са кармичен подсъзнателен избор  което ви позволява да разрешите кармичен проблем от миналото ; въпреки това сте сродна душа с . Бъдете внимателни в сексуалните и любовни връзки с  защото са свързани с кармичен конфликт.

aspect    
     
        
     
     
 

   
   

 

+:

 • Revelationship :÷
 • :

Няма значените колкото усилия полагат, съвместимостта на тези два знака ще изглежда недостижимо. Взривоопасният хаотичен критицизъм на Петела може да опъне деликатните нерви на Заека до крайност. Понеже връзката между всички знаци е възможна, тази комбинация от духовни енергии е почти винаги рецепта за разрушение и знак за кармичен конфликт.

 • Revelationship :÷
 • :

Заека намира Маймуната за малко повърхностна за своя вкус. Маймуната не може да устои в стремежа си да изхитри Заека, които в замяна е подготвен с някои свои трикове. Това не е ползотворна връзка за никои от знаците.

:

 • Revelationship :
 • :

Заека и Козата са най-добри приятели и споделят общ език относно творчески потенциал  и възможности под знака на любовен триъгълник. Те вървят ръка за ръка по пътя на просветлението. В тяхното търсене да намерят и сътворят красота  в този живот, двата знака формират хармоничен съюз.

:

 • Revelationship :
 • :

Тези два знака винаги се радват на времето прекарано заедно и  Заека няма нищо против да си седи в къщи и да се наслаждава на взаимния личен живот с Коня  покоряващ нови “пасища” . Въпреки това връзката е повърхностна и попада под знака на кармичен конфликт, които с времето ще прогресира и наяве ще изникнат непреодолими различия между вас.

 • Revelationship :÷
 • :

Тези две души са творчески и философски настроени и се наслаждават на взаимната си компания. Въпреки това, независимо , че споделят общ вкус към  изящните неща в живота, те ще изпитат труден съюз заедно. Змията има потенциал да “изяде” Заека.

 • Revelationship :÷
 • :

За нещастие, Заека и Дракона са само на един знак разстояние /и много често само една година разлика/ разделени, и поради това често се срещат под формата на съученици, колеги или съпрузи. Заека е рафиниран и с добри обноски, докато Дракона е директен и прям , което създава много напрежение.

 • Revelationship :÷
 • :

Два Заека в тандем ще бъде истинска вихрушка от обиколки на музеи, концерти и художествени галерий. Това е нежна комбинация от две души, както и благоприятно партньорство в любовта и приятелството. Заедно те създават безкрайно парти и се наслаждават на много страстни разговори.

+:

 • Revelationship :÷
 • :

Заека може да бъде пренатоварен от безцеремонните изблици на Тигъра, които е Кармичен учител за него и просто преподава урици, които в контекста на ЕГН-то могат да бъдат остаряли като концепций. Заека може да бъде добър приятел и съветник на Тигъра, но има по-добри партньори за всеки  от тази двойка.

 • Revelationship :÷
 • :

Тези два знака за самотници по природа. Заека може да страда от липса на романтика с Бика. Запазената марка на Бика е стабилността и практическите изяви, но Заека има нужда от лукс, романтика и глезене.

+:

 • Revelationship :÷
 • :

Заека не инвестира толкова много във връзката колкото Плъха и поради тази причина, те може да станат емоционално недостъпни.Тази комбинация е белязана от тежките комбинаций на секстил и квадратура и ви дава възможност да разрешите кармичен конфликт. И двата знака, споделят любов към изящните изкуства и учебните занимания, но тази двойка са по-добри приятели отколкото любовници.

:

 • Revelationship :÷
 • :

Чудесна връзка между две нежни души попадаща под знака на любовен триъгълник .И двата знака са с добри обноски и са оригинални виртуози. Дипломатичния и социален адепт Заека,  помага и се сприятелява със срамежливото Прасе, за обща и взаимна полза. Тези два знака са безпогрешно добри партньори.

 • Revelationship :÷
 • :

Тези две души се разпознават веднага  и имат минали кармични връзки от друго време и място. Ако “привързаното” Куче и “дистанцираният” Заек могат да преодолеят своите страхове и проблеми с доверието, това е двойка събрана от самите Небеса.

 

Celebrities

Tags: ,

Trackback from your site.