Muerto mechanico

Muerto mechanico a-pocal

Muerto mechanico a-pocal

Muerto mechanico a-pocal
Jalamundi menjemput Parvati

Jalamundi menjemput Parvati

Jalamundi menjemput Parvati

Ерата на Водолей

Ерата на Водолей

Historie d\'amur

Historie d'amur

История на Анунаки

Historie d'amur

The Time Traveler Goat-Cat

Автор probationideadlyi на септември 16th, 2011. Публикувано в Коза

Gregorian cycle 60 Element Meaning add
Feb 13, 1907-Feb 1, 1908   Fire Goat of the lost sheeps  
Feb 1, 1919-Feb 19, 1920   Earth Goat of the Sheep-run
Feb 17, 1931- Feb 5, 1932   Metal Goat  of the Mines in Sun Mountain  
Feb 5, 1943-Jan 24, 1944   Water Goat of the gregarious Shepherd
Jan 24, 1955-Feb 11, 1956 Дървена Коза of the Coven  
Feb 9,1967-Jan 29, 1968 Fire Goat  of the lost sheeps  
Jan 28, 1979-Feb 15, 1980 Earth Goat of the Sheep-run  
Jan 27, 1991-Jan 26, 1992   Metal Goat  of the Mines in Moon Mountain  
Feb 12, 2003-Jan 31,2004   Water Goat of the Gregarious Shepherd  
Jan 31,2015-Feb 18, 2016 Wood Goat of the Brotherhood  
 Feb 6,2027-Jan 25 , 2028 Fire Goat 
Jan 24, 2039-Feb 11, 2040 Earth Goat 

 • 2014: Geek Transformers Zodiac
  • modification: TIME TRAVELER
  • : Точни,Переспективни, Космополити
  • : Хаотични в Ред на секвентности-Магия на Хаоса
  • Свързана година- 1895: Публикувана е ‘Машината на времето“ -2012-„Men in Black³“
 • Mayan zodiac:
  • 1-20.07-
  • 21-25.07-
  • 26.07-14.08-
 • Direction:south  
 • :south ->west
 • Western zodiac:

10 неща които мразите:

Твърде топло или студено
Неприятни вълнени пуловери 
Да трябва да спят в легло
Хора, които закъсяват или идват по-рано
Хора, които се обличат евтино
Да не бъдат критикувани 
Романтични филми
Неблагодарни хора
Да носят очила
Хора, които им крадат най-ценните съкровища

Личност

TIME TRAVELER е понятие свързано с много филми и книги и като такъв Козата е съчетана с Котка – Овен /Овца/, което я прави мистично алхимично животно преминаващо през бариерите на световте. „Men in Black³“ е филма, които ви подсказва вашата задача а тя е да направите пълен разбор на живота си от самото си раждане до този момент. Точно това е и смисъла на пътуване във времето като начинание.С първично вградените си характеристики , жените Коза внасят ред във всеки хаос, докато мъжете са точни и прецизни в изказванията и прогнозите си.

Козите са ултра чувствителни, алтруисти, честни и нежни. Въпреки , че изграждат отлично звучащо описание на живота, не очаквайте от тях да решат проблемите и дилемите ви. Те са с вас за да ви слушат! Често изложени на стрес и депресии, Козата предпочита тишината в обкръжението си. В най-лошия случай, те могат да бъдат песимисти, отдръпнати и мързеливи. Всякакъв вид критика към тях ще им причини лутане с дни в това какво сте имали предвид. Накрая, тяхното само съжаление ще прерасне в окуражаване и подкрепа от приятели и колеги. Не оставяйте Козата да управлява вашите финанси. Те харчат неимоверно много поради щедрата си природа.  Много често личностите Коза, следват тълпата и рядко могат да станат водачи в каквото и да било.

Любовни отношения

Подскачайки от един романтичен облак на друг интелигентната, творчески настроена  и несигурна Коза е артистичния любовник на Китайския зодиак. Чувствителна, мила и щедра /понякога до глупост/, тези души , които са родени в годината на Козата  са с топло сърдечни, неорганизирани и изключително уязвими емоционално. Те също са много непостоянни свободни духове които обичат социалните контакти, стимулиращите разговори и интересните хора. От гледната точка на Козата, идеалната връзка би била да има възможност да се наслаждава на красотата и естетическата страна на живота докато партньора им се занимава със всекидневните му  рутинни  аспекти. Красиво обкръжение, изискани вечери, балет, изкуство, музика и поезия са нещата от които е изградена романтиката за Козата. От друга страна, часовете прекарани в попълване на данъчни декларации за приходите със сигурност могат да убият всяка нотка на романтика.

Козите са изобретателни и комплексни и това се отнася до тяхната сексуална психология изцяло. Понеже са основно Ин елемент, независимо мъж или жена, Козите са романтично капризни и  склонни към увлечения, мании и също  имат склонност да са зависими или харесват  усещането че някои  се грижи за тях. Като допълнение, предпочитат да бъдат сигурни от увлечението на техния любим по тях преди да се втурнат към физически удоволствия. Нежна по душа, Козата желае спокойно място за любов, необезпокоявана и не бързаща за никъде. Красивите обстановки са много важни за техните сексуални връзки. С чувствена и ненатрапчива душа, Козата има безупречен вкус и използва тази способност за да създаде удобно и подканващо любовно гнездо. Козите могат да напишат книга за създаването на романтична обстановка и атмосфера. От лава лампи , свещи , балони , вани до чувствен масаж, Козата е във вихъра на същността си в любовния  будоар.

В любовта и секса , Козата може да дава много но и ще очаква много в замяна. В сексуалните отношения,  тези свръхчувствителни души, ключовите думи са целесъобразност и деликатност. Това меко сърце се нуждае от стабилен партньор които е в състояние да поеме ‘юздите’. Козите с в пика на сексуалността си в ранните следобедни часове,между 1 и 3 часа.

Мъж 

Подобно на своите сестри Кози, мъжа Коза живее във вътрешния си свят  на богато въображение. Любовта и емоционалното обвързване са жизненоважни за него и той ще ги търси цял живот чрез филтъра на сърцето си. Капризен и променлив в любовта, мъжа Коза се опитва да бъде верен, но не му се струва разумно да се отказва от сладостите на живота и толкова много хубави жени. Този пакостник може и желае да жонглира с няколко връзки, а жените ще са привлечени от младежкия му вид и женската му Ин страна. Неговото ‘фатално привличане’  към жени означава, че партньорът му  няма никога да бъде изцяло сигурен какво се случва в главата му, относно партньорствата. Тя може да бъде последната , която ще разбере че е неудовлетворен, и когато той вземе решението да продължи напред, ще го направи с такава скорост, че може да остави партньора си шокиран и объркан. Жената много трудно ще го убеди да размисли или да протака вземането на това решение.

Като любовник, мъжа Коза е чувствителен и способен на изключителна нежност и добри маниери.Ранните фази на романтичната любов го карат да се чувства вибриращо жив както никои друг.  Любопитен към екстаза и експерт  в правенето на любов, той знае как да запази интереса на жените. В спалнята е повече ‘даващ’ отколкото ‘получаващ’ , и нищо не го възбужда повече от звуците които издава любимата му. Спонтанността и фантазията са най забележимите аспекти на неговия сексуален апетит, и той е свободен от сексуално пристрастяване или притеснения от всякакъв вид. Сексуалната му интуиция граничи с ясновидството. Наистина, изглежда, че той познава повечето жени по-добре, отколкото те самите се познават. Като допълнение, той е майстор в чувствените изкуства както и на езотеричните аспекти от секса; Източното духовно култивиране  чрез сексуални практики го интересува неимоверно. Отказващ да приеме старомодните догми относно секса, той обича да експериментира. Или казано на кратко неговата максима би била, „всичко е добре“. Леглото рядко ще се използва просто за спане с този проникновено поетичен и възприемчив любовник.

Жена 

Жената Коза е изключително романтична. Изпълвайки живота си с концерти и артистични изяви, любовта и секса за нея ще бъдат незаменима част от всекидневието и. Тя е емоционално обвързана  с любовта и може а издържи без мъжка компания дълго. Емоционална, чувствителна и надарена с фантазия, жената Коза се интересува от подготвителната част в любовта. Истински чувствено възприемчива, нейната сексуалност е по мистична, отколкото първична. Това е жена, която не се ангажира със секс заради обикновените технически аспекти от него, а би искала да изрази своята духовна страна и артистичен дух. Творчески и поетично настроена, тя интуитивни ще усеща желанията и нуждите на партньора си. Заедно със Коня, тази 100% Ин жена управлява света на Сексуалността и може да отприщи водопад от чувствени емоции. Жената Коза може да се сравни със ‘сексуално котенце’  и колкото повече дните минават , това ще бъде жената заради която , мъжете ще преплуват океани и ще банкрутират. Обикновено мъжете имат склонност да я намират твърде женствена.

В любовта и особено секса, тя излъчва някакво  противоречие. От една страна , твърдо вярва в концепцията за сродните души и истинската любов и нейния темперамент ще бленува за перфектната връзка в която тя е влюбена и получава любов в замяна. Това е идеалистичната, сантиментална част  от сърцето и, която и дава възможност да се посвети и отдаде напълно на любимия си. От друга страна,  поради това, че нейния темперамент  търси хармония и обвързване в любовта, характера и ще се изразява различно. Тя ще изисква финансов и материален комфорт и нейните топли чувства бързо ще се охладнеят със стиснат или пресметлив партньор.Може да се каже, че тя ще толерира почти  всичко,  освен финансов стрес.

Романтичното и сърце има  нужда да бъде третирано като крехка оризова хартия. Апатични погледи, груби коментари или неприлични жестове са напълно достатъчни за да я загубите завинаги. Това е жена, която може да издигне изкуството на ‘цупенето’  до нови висоти. Освен това, се нуждае от ясни и конкретни демонстрации на любовта  на мъжа до нея. Романтичните глезотии са първата фаза на нейната сексуална психология- цветя, елегантни вечери и бижута са сред първите желания в нейната листа от желания.

Комбинаций

И Δ са кармичен подсъзнателен избор  което ви позволява да разрешите кармичен проблем от миналото ; въпреки това сте сродна душа с  . Бъдете внимателни с връзки с  защото с свързани с кармичен конфликт.

aspect
     
        
       
     
 

   

 


 • Revelationship :÷
 • :

Това е предизвикателна връзка състояща се от мързел и упорита работа. Факта, че Петела побутва  Козата да бъде по продуктивна  не действа в хармония с нейните желания зщото Козата се двии по собствен план.В тази връзка Петела бързо може да  прелети през Бездната на връзката им при Козата с нови истини за нея самата.

 ≈

 • Revelationship :÷
 • :

Козата и Маймуната са веднага привлечени един от друг и се разбират- за известно време. Маймуната се радват на щастливото финансово състояние на Козата, докато цената за плащане стане твърде висока. Рядко явление е, Маймуната да има възможност да подведе или измами Козата, въпреки това тя притежава висок интелект с която да постигне това, което би желала от връзката.

 ≈

 • Revelationship :÷
 • :

Тази двойка е пикник сред облаците които е трудно реализируем. И двамата са добри Самаряни и се наслаждават на взаимната си компания и споделят чувствителността към красотата и баланса. Не съществува съревнование между тези два щастливи и романтични души. Въпреки това, двете Кози трябва да бъдат много предпазливи с финансите, които могат да станат основна пречка за развалянето на пикника сред облаците.

:

 • Revelationship :÷
 • :

Двата знака се допълват перфектно и по стара дефиниция образуват . Конят е много обвързан с позитивната дневна сила на  , докато Козата е абсолютната  есенция  на негативната женска , нощна сила .  Заедно те правят едно перфектно цяло но това е на повърхността а отдолу бушуват различни сили.В този смисъл понеже са разделени от един знак /Близнаци-Рак/ тези две души са привлечени в невидима Кармична драма на илюзийте.Конят остава този , които дирижира цялата връзка и Козата е принудена да е съобразява с неговите настроения и желания, към които удобно се нагажда.

 ≈

 • Revelationship :÷
 • :

И двата знака са души и имат нужда да се „закачат“ към някаква сила която да ги побутва. Пиперлива връзка, с твърде много емоционална дистанцираност  и Козата която може да  предприеме динамичното действие и да постаи структура на отношенията. Добра комбинация от елементи.

: ≈

 • Revelationship :÷
 • :

Тази необикновена двойка може да се разбира чудесно ако Дракона не натоварва Козата със свойте мистични проекти свързани с либерална свобода относно сексуалните желания.Въпреки, че  се наслаждават на силно и продължително привличане, Козата ще се притеснява  от непрекъснатото балансиране на променливите настроения на Дракона, които зависят от количеството любов, което той е получил.Квадратура указва кармичен проблем между знаците и вие сте събрани да го изясните.

: ≈

 • Revelationship :÷÷
 • :

В стремежа си да намерят и създадат красота в живота, Заека и Козата оформят хармоничен съюз. Тези два  най добри приятели вървят рамо до рамо през свят на естетика, култура и изисканост.Много артистична комбинация попадаща в хармоничен любовен триъгълник.

 ≈

 • Revelationship :÷
 • :

Тази комбинация от души може да има чудесни моменти, по-често се случва да има проблеми. Безстрашния Тигър, ще ‘връхлети’ направо върху чувствителната Коза. И двата знака ще се забавляват със социалните познанства, но брака може да се окаже трудна задача за тях просто защото Тигъра търси свобода а Козата търси сигурност.

+: ≈

 •   Revelationship :÷
 • :

Ако единия казва , че нещо е бяло, другия казва, че е черно. Тези две полярни опозиции могат да накарат да прелетят искри с техните тотално различни темпераменти и мнения. Биковете са предвидими и отговорни, но Козите смятат това поведение като ограничено и дори тиранично.Освен това тази връзка е и в квадратура, което указва Кармичен проблем. Препоръчително е да избягвате контакт един с друг.

 ≈

 •   Revelationship :÷
 • :

Тази връзка е трудна. Плъха е ранобудник а Козата не е. И двата знака изглежда имат общи интереси, но начина по които всеки вижда света е радикално различен. Тази двойка са по-добри приятели отколкото любовници.

: ≈

 • Revelationship :÷
 • :

Любяща и в симбиоза връзка на уважение и ухажване между тези две нежни души. Козата учи Прасето на романтика и в замяна се учи на темперамент от Прасето.Тази комбинация се намира в хармоничен любовне триъгълник, които подпомага връзката.

: ≈

 • Revelationship :÷
 • :

И двете души са твърде песимистични и склонни към меланхолия и тази двойна доза от цинизъм не е прави нищо добро  нито на Кучето нито на депресивната Коза. Кучето води Козата на места на които тя няма желание да ходи и това е повод тя да си ‘покаже рогата’ за да се защити.Квадратурата носи допълнителни утежнени влияния показващи Кармичен конфликт.

Celebrities:

 
Share Button

Trackback от вашия сайт.

Back to Top