The Guardian Ninja -Samurai Dog

Written by probationideadlyi on September 19th, 2011. Posted in Chinese


 

Gregorian cycle 60 Element Meaning add
Feb 10, 1910-Jan 29, 1911 Metal Dog of the Golden Rings
Jan 28, 1922-Feb 15, 1923   Water Dog of the Deep Ocean
Feb 14, 1934- Feb 3, 1935   Wood Dog of the Guardian Tree
Feb 2, 1946-Jan 21, 1947   Fire Dog of Dreams
Feb 18,1958-Feb 7,1959   Earth Dog of the Lonely Mountain
Feb 6,1970-Jan 26, 1971   Metal Dog of the Magic Rings
Jan 25,1982-Feb 12,1983 Water Dog of the Abyss
Feb 10,1995-Jan 30,1996   Wood Dog of the Guardian Tree
Jan 29, 2006-Feb 3,2007   Fire Dog of Fairy Dreams
Feb 16,2018-Feb 4, 2019 Earth Dog of the Sun Mountain
 Feb 3, 2030-Jan 22,2031 Metal Dog
 Jan 22, 2042- Feb 9,2043 Water Dog

 • Geek Transformers Zodiac
  • modification: NINJA-SAMURAI
  • : Лоялни, Разделщи, Водачи
  • : Не емоционални, Раболепни,Агресивни
  • Свързана година- 1910: Раждането на Akira Kurosawa

 • 2012 Mayan Steampunk zodiac:
  • 24.09- 13.10-
  • 14.10-02.11-
  • 03.11-22.11-
 • Direction: west
 • : north->west
 • Totem:
 • Western zodiac:

 

10 неща които Кучето не харесва

Хора, които ви казват какво да готвите
Хора, които ядат много 
Бутилки и боклуци в парковете
Хора, които им подаряват откъснати цветя
Хора, които убиват кучета
Хора, които не се обаждат и увъртат
Срещи за една нощ
Проскубани неспретнати прически
Хора, които пият алкохол и говорят цинизми
Хора, който чатят всеки ден във facepuke
Хора, които говорят само за работа и пари
Хора, които са откровенни  и директни
Родители, които не са дисциплинирали децата си

Личност

NINJA-SAMURAI са новите характеристики на Кучето и като комбинация от двете то трябва да се справя с много бойни ситуаций в които живота му се превръща в борба.С първично вградените си мъжът Куче може да е лоялен водач NINJA  а жената  да бъде агресивен SAMURAI защитаващ житейска кауза.
Кучето е съвсем наистина най-добрия ви приятел. Лоялни, прощаващи и с липса на предразсъдъци те винаги са при вас , когато имате нужда от тях. На Кучето може да вярва и е отговорно, правещи го отличен водач. Обратно на това , което си мислите, те оформят приятелствата си много бавно. Първо трябва да ви проверят, наблюдават и ви изчакват. Вие трябва да спечелите тяхното внимание. В по-голямата си част, те са покорни животни, интересуващи се малко от парите. Поради факта, че могат да лавират с вас в безприкословна  преданност и любов, ако са провокирани могат да бъдат страховито духовно-зли и много злобни. От всички знаци на Китайския зодиак, Кучето е най-харесвано.


Любовни отношения

Тревожност, лоялност и защита са качествата които характеризират тези бдителни войни на Китайския зодиак. Кучетата имат нужда от много повече презастраховане отколкото ще признаят че имат във връзките си с партньори. Доверието и емоционалното привързване е винаги сериозно занимание за Кучето и то рядко ще бъде “в почивка” дори в спалнята.Да бъдеш под влиянието на непреодолими емоции , е доста страшно място за Кучето  и неговите вкоренени подозрения са огромна пречка за тях, която трябва да преодолеят. Предпазливи и сериозни по отношение на любовта, Кучето се нуждае от надежден любовник които е в състояние да приеме силно обвързване и ангажираност. Сродната душа ще разбере необходимостта от справянето с нежното обгрижване на Кучешкото сърчице с нежни ръкавици.

Познато с изцяло пълната си лоялност към своите приятели и любими /и отмъстително към врагове на своите любими/ в царството на любовта и секса Кучето залага всичко или нищо, черно или бяло. В сърцето на Кучето вие сте или в или извън. Кучето е честен, даващ и верен любовник но неговата вечна предпазливост означава, че може да има остър език и тенденция да прибързва с изводите. Експерт в събирането на 2+2, резултата често може да е 5. Ада ще ви изглежда като рай ако се сблъскате с неговата ревност. Воят от ‘изтръгнато’ или предадено сърце на отхвърлено Куче ще бъде яростен и може да направи захапката му доста здрава към всеки, които изглежда подозрително. И мъжете и жените Куче имат трудности да се разделят във връзки и това може да доведе до парад на любовта когато става въпрос за романтични мании и обсебване.

Най- щастливите часове за любов за Кучето са ранните вечерни часове  от 7 до 9 часа.

Мъж 

Независимо дали служител или президент, мъжете Куче са спасители. Те се специализират в търсене на принцеси които може да носят чехлички от стъкло. Жената ме мечтите му е или Принцеса или Пепеляшка – издигната или отхвърлена. Обикновено произхода и е от високо обществено социално място- някоя постигаща  нещата в живота си сама, силна и брилянтна- или тя може да бъде  жертва на съдбата , принудена да се сниши до най-ниските социални слоеве. Жени, които са недостъпни възбуждат вниманието му така, че ключа за разпалване на любовта му  е да си върне любовта и на всяка цена- но не напълно. Ако той почувства, че  е намерил жената на живота си, любовта и ще трябва а бъде непрекъснато спечелвана дори ако това означава да застане на задни лапи и да се прави забавни фокуси от всякакъв вид за да привлече вниманието и. Мазохизма има особено очарование за мъжа Куче. Той често ще бъде шампион в спасяването на проблемни партньорства, но някои от неговите кралици може да използват  много жестоки тактики или да са непосилни задачи. Приемани за даденост и многократно, определяни като изкупителни жертви, мъжете Куче може да се привържат към една връзка дотолкова, че тя да изложи психическата им  стабилност на рискове. Това са мъже които участват  в любовната игра за да запазват  връзките.

Дълбоко вкорененото му чувство за честност, произвежда сексуалност тип ‘око за око -зъб за зъб’ и желание за равнопоставеност на сексулано ниво. Този  любовник, често може лесно да забрави собствените си сексуални нужди и да се фокусира изцяло върху тези на своя партньор. Той се наслаждава на периода на ухажването, правейки първоначалната връзка с любовници където е щедър  и изключително  прелъстителен любовник.  Въпреки това, мъжете Куче са едни от най-подозрителните същества на планетата. Каквото и да кажете, той му няма доверие. Ужасен от изоставяне , мъжа Куче е предпазлив и се покрива с ‘бронята’ на емоционална ризница от чувства.

В любовта, мъжа Куче обича стабилността и това което му е познато. То има склонност към навици, които го подсигуряват и това включва и избора му на жена. Това е душа, която има нужда да бъде приятел с любимия си на първо място.  И не само приятел с нея, но също и с нейния брат, майка , баща – целия клан.  в кръга на познанствата , одобрението и сигурността, мъжа Куче може да покаже и и декларира своята любов.  Любовните отношения по-късно в живота, може да бъдат  по- изпълващи и за двамата партньора , тъй като неговото емоционално израстване  се развива по-късно от неговите духовни и интелектуални способности. Що се отнася до сексуалност, мъжа Куче се възбужда от формата на ‘задните’ женски части  и се наслаждава на рядко използващи се пози.

Жена 

Поради факта, че жената Куче има трудност с показването на своите чувства,  от нейния партньор зависи да я предразположи да се отпусне и успокои. Сексуалният апетит на жената Куче, има две страни: студена, Ин дистанцирана страна, която има нужда да задоволи нейните физически нужди и плътски желания и  по женствената Ян страна , която дава и и изисква  нежност , когато намалее чувството и за самозащита.  В интерес на истината, тя обича партньори  които са леко странни или нестандартни.

Жената Куче, запомня всичко и нейните спомени от  лоши случки или събития могат да се връщат към нея в най-неподходящото време. Поглеждайки отвъд себе си  и слагайки отминалите травми  настрана преди да подходи към романтичност, първо ще трябва да изведе себе си  на пътя на чувствено спокойствие. Вярна и стабилна, жената Куче има много твърди морални принципи  и подсъзнателно има нужда да оправдае секса с любов. Това е начин, по които тази жена се привързва много към партньори след като са консумирали физическа връзка. Сериозна и инвестираща, жената Куче има нужда от лоялен партньор на своя страна и в леглото си. Запомнете, че независимо от нейната възраст в основата си тя е Яни има нужда от силен мъж, достатъчно издържлив във времена  на житейски кризи. За страстен секс жената Куче, трябва да има доверие в любимия си и най-вече,  че той все още ще бъде там сутринта. Тя знае как да пази тайни и ще очаква от партньора  си да е дискретен  относно това  което става между тях в спалнята.

В търсене на своята сродна душа жената Куче, може да целуне много жаби преди да пристигне нейния мечтан принц. Тя има нужда от партньор които разбира дълбоката и тревожност и чувство на отговорност които изпълват душата и. Това е дама, която ще изсъхне и ще се сбръчка емоционално ако има липса на нежност. По ирония на съдбата обаче, самата тя може да има проблем с изразяване на чувства. Подобно на събратята си  Кучета нейната емоционална зрялост се развива по-късно от нейните интелектуални и духовни способности. Това я прави идеалния кандидат  за по-късни съюзи. Много жени Куче изразяват интерес към опитни и по-възрастни партньори. Мъдри и силни мъже, излъчващи някакъв вид авторитет или знание определено я привличат.

Скрития елемент на родените в годината на Кучето е Земята и тази заземеност е ясно изразена в любовта и и секса. Въпреки нейното мнение , че е сексуално разкрепостена тя няма репутацията за разнообразие  или въображение в спалнята. Разнообразието е по-малко важно от нейната сексуална сигурност. Въпреки това, тази дама е много далече от описанието на ‘студена риба’  и нейната сексуалност е дълбока и мощна. Тя има усет към артистичност в леглото и нейните любими рядко са разочаровани  в спалнята. Свръхчувствителна към звучи от всякакъв вид  така , че е много важно да премахнете външен шум  и разсейване разсейване от спалнята. Опитвайки се да гледате новините по време на секс с нея е рецепта за трагедия. Единственият шум които жената Куче иска да чува е звука на нейният партньор които се моли за повече.

Като допълнение към нейния слух , жената Куче има чувствителен усет към миризми и вкус. Тя е едно малко орално кученце! Кралица на оралната любов, жената Куче има естествен усет към нея.  Тя може да дари партньора си с най-мощния оргазъм  на неговия живот.


Комбинаций

И Δ са кармичен подсъзнателен избор за Кучето с натрупване на карма, което ви позволява да разрешите кармичен проблем от миналото ; въпреки това сте сродна душа с . Бъдете внимателни с връзки с  защото са свързани с Кармичен конфликт.

aspect
     
        
       
     
 

 

 

 • Revelationship :÷
 • :

Трудна комбинация от енергий. Ако настане вербална почивка от споровете, по добре се покрийте някъде за по-сигурно! Всеки знак противодейства на другия и връзката между тях е най-лошото което може да им се случи.В природата тези два знака са предимно селскостопански животни

 ≈

 • Revelationship :÷
 • :

Маймуната е една от малкото знаци която може да издигне Кучето над неговите пристъпи на обреченост, гибел и мрак. Маймуната предлага на Кучето приятелство и любов, както и така необходимата способност да види живота като комедия.

: ≈

 • Revelationship :
 • :

И двете души са твърде песимистични и склонни към меланхолия и тази двойна доза от цинизъм не е прави нищо добро,  нито на Кучето нито на депресивната Коза. Кучето води Козата на места на които тя няма желание да ходи и това е повод тя да си ‘покаже рогата’ за да се защити.

: ≈

 • Revelationship :÷
 • :

Конят и Кучето образуват Необяснимата комбинация, видна от момента в които се забележат. Тези две души имат еднакви полярности и се привличат духовно като магнити.Заедно те държат ключ към живота, които е изпитание на здравината на духовните връзки.Въпреки това е препоръчително да не оформяте дълготраен съюз, защото слабият елемент е Коня, и той неминуемо ще изневери на Кучето, което само ще бъде ощетено особено ако има и дете от тази връзка.Червеният конник на Апокалипсиса отваря втория печат, които е Предупреждение под формата на меч различни други мечове Aragonite6½° за вас от Духовните въздигнати учители

 ≈ 

 • Revelationship :÷
 • :

Тези две души умират от Скука една с друга поради факта, че Кучето знае какво е змията в природата. където нямат допирни точки и я избягва вниаги.Кучето обикновенно е жертва на целия зодиак по простата причина , че наивно вярва в доброто във всеки, което поначало му е заложен като параметър чрез Бог, така, че не е чудно, защо винаги забелязва, Отровнте Усойници, Отровните Ябълки и всичко, което е би го наранило, но въпреки всичко е готово да изпита отново и отново тази стара истина и това е безопасно за него, дотолкова, доколото има връзка с Духовния си учител и Ангел пазител.

: ≈ 

 • Revelationship :÷
 • :

Това е интересна връзка и е най-малкото което може да се каже, защото е заредена с Отрицателни полярности , стигащи до непоносимост в отношенията. Това, че са напълно противоположни като знаци прави Дракона и Кучето различни като деня и ноща. Въпреки това, всеки притежава неща, които другия трябва да научи и колкото по-кратки са срещите им толкова по-добре за тях. При контакт кармичните последици ще са унищожителни, затова избягвайте конткти под всякаква форма.

 ≈ 

 • Revelationship:÷÷
 • :

Тези две души се разпознават веднага  и заедно правят добра комбина. Ако „привързаното“ Куче и забавния Заек могат да преодолеят своите страхове и проблеми с доверието, това е двойка събрана от самите Небеса.

: ≈ 

 •  Revelationship :÷
 • :

Ако някъде има кармичана любовна афера , то тя ще бъде между тези две души в този смисъл е добре да избягвате с главно Г ≈  Интимни отношения и дори професионалните. Прекалените  енергий вредят и на двете страни и връзката е терминирана во веки веков от по-висши сили.

+: ≈ 

 • Revelationship:÷
 • :

Тази двойка може да бъде сълзливо-жалка пародия чакаща да гледа последния филм в Световната Бокс класация21° в жанра Ужаси и психо трилъри, защото това е жанра предпочитан от Кучето и то непрекъснато ги пресъздава чрез живота си. Бика е много прям и не пести истини още повече е гледал всички възможни филми измисляни някога и порди тази причина при контакт Кучето може винаги да Попадне в Света на Истината с него. Така Бика може единствен да “свали’ Розовите очила, които Кучето носи, за да приеме Живота, такъв какъвто то само си го е направило. Просто Бика разполага с 4Д очила , които са от друго време и пространство.Въпреки това описание, Бика е този, които може да развърже кармичния възел в тази връзка на Кармичен проблем.

 

 • Revelationship :
 • :

Плъха не може да помогне в коригирането на „човешките грешки“ на Кучето, което кара Кучето да се чувства омаловажено и отритнато- цяло нещастие за несигурното Куче от негова гледна точка. Динамиката между тези две връзки наподобява  връзката между дете и родител /което е част от връзките между триграмите описани тук/, което може да доведе до мощни сблъсъци и трудни взаимодействия. Изневяра от  страна на Плъха, се смята за абсолютно предателство за вярното Куче.

:

 • Revelationship:÷
 • :

Понеже не се срещат в традиционните комбинации  за съвместимост, тези две души могат да споделят дълъг и щастлив живот заедно и най-1есто това се случва по Съдба. Двойката е лоялен и романтичен съюз и може да издържи теста на времето.

:÷

 • Revelationship:÷
 • :

Тези два много сериозни знака са много подходящи един за друг и все пак породите кучета са различни.В този смисъл е препоръчително да се избягват като интимна комбинация.

Celebrities

 • Socrates

Tags: ,

Trackback from your site.