Chicchan

Written by probationideadlyi on November 12th, 2012. Posted in Tzolkin-Tonalpohualli

-110525537


Birth code

Birth code:  01.19, 02.08, 02.28, 03.20, 03.25, 04.14, 05.04, 05.24, 06.13, 07.03, 07.23, 08.12, 09.01, 09.21, 10.11, 10.31, 11.20, 12.10, и 12.30.

Legend: Ако рожденната видата попада под знака на, той е вашият основен  в когото са ви заложени определени дарби,умения и таланти. Като допълнение са добавени и години  свързани с цикъла 69, които е връзка с Източнияsource зодиак и директно указва центриране на енергийната ви матрица, чрез 8-те триграми, които подпомагат синхронизирането между източния и западния зодиаци.Останалите дати, имат асинхронни триграми като комбинаций, които се синхронизират  чрез   и  Луните цикли в периода 26 1 ÷26 July – August всяка година.По този начин Слънцето и Луната се изравняват в личния ви ‘часовник’ и ви настройват на нови честоти на изпъчване за време, и съответно на различни мисловни ъпдейтнати матрични модели свързани с 


 • Aethyr: 
 • : CHICCHAN  KAN
 • : COATL
 • :5
 • netshatterDesignationpyramide orionsbelt alignmnt: snake 1½°, serpent 14°
 • Description: vitality, passion, sensitivity, wisdom of the body, motivation, desire, instinct, creativity,  Kundalini, Integration, Purification, Intimacy
 • Totem signs: snake crawled out of molten magma, base , Milky way, Kukulkan giving people good health and magical abilities
 • 7 Rays: 
 • Elements: ≈ 
 • Direction: 
 • Friend   
 • Hidden Occult Power:
 • Enemy & Challenge: 

 

Wisdom shadow: Predictive choices based on knowledge and certainty than intuitive wisdom  is only the identification with the body and sensual desires

Shadow transformation: Use your body as a tool for transformation. Learn how to use passion and the senses, this means access to align with higher consciousness. Follow your intuition and instincts to make a choice of the moment

Harmonics wisdom core: temporar

Mudra: hands joined together over the abdomen and interweaving their ‘snake’ movements in the direction of the chakras, ending concluded overhead

Meditation: “I am the flint and tinder of the sacred fire

Affirmation: “I happily proceed through the experience of wisdom and vitality in my body “


Self Conscious

Personality and self-consciously who you are and who you will become

Chicchan или COATL  отдавна е призната като същество на знанието. Змията е свързана със Зодия Телец в Китайския зодиак и тя може да  се превърне в Златния Телец на Знанието за всеки, които е готов да я послуша. Хората родени под този знак  често са много интелигентни и ако вие сте сред тях, най-добрия път за растеж е да разтворите сърцето си докато се учите да споделяте чувствата си когато сте гневни.

Chicchan е носител на Дъжд и символ на плодовитост. Понякога този знак се нарича Семе-на живота като репродуктивна концепция. Хопите имат специален танц , които окуражава Боговете да ‘донесат’ дъжд. Ацтеките свързват този знак с Богинята с Нефритената Пола -символ на Любов, красота  и животворната вода. Хората Chicchan има вибрантна аура /cycopa/ в тялото си. Тя е подобна на концепцията на Qi в Азия или енергията, която преминава в тялото, различна за разлчините хора.  Според Маите някои хора изобщо не разполагат с такава енергия.

Денят на Chicchan е от дните в които често се раждат шамани и в действителност тези личности  стават ‘духовни’ медиуми и водачи и са сред хората, които следват Тайния календар на Маите. Това означава , че силата им за контрол е варираща от човек до човек.

В зависимост от Тона в които попадате също показва силите на Chicchan   във вас.  7 е най-високият тон -Червена Резонантна Змия. 1 и 13 са най-ниските. По този начин 7 е най-чистия вид змия като тон, но всичко е микс от заобикалящите глифове.

Chicchan е подчертано амбивалнтна и притежава силата както на висшата магия така и на интензивната секс магия. Нейните представители  ‘виждат’ под реалността  на нещата , в тъмните мъглявини а реалността в света на други сетива. Caban е знакът на Миналото за Chicchan символизиращ интензивните сили на метафизическото мислене. Затова тези родени под знака на змията  трябва да се научат да овладяват своите вътрешни сили и  Аурата им трябва да бъде ‘овладяна’ със съзнателен контрол.

COATL е амбиграма на ALT CO или това означава “Старо ядро’ -ALT /не. стар- CO- core -ядро-CORP -corporation/.

CHICCHAN е амбиграма на CHICC и HAN което означава -Кокошка и Петел. Кокошката и Петела са основното ядро на системата в която всички пребиваваме и около тях се върти всичко.

 KAN е амбиграма на AN Ki или това е един от братята на Анунаки Анки, които е новият Прометей на нашето време.

Числото 5 е свързано със сефирата Geburah в Кабала и Дървото на живота и това може да бъде нож с 2 остриета за всеки. Geburah има определени оръжия, които може те да използвате като средства за защита или те буквално могат да ви разкъсат, ако нямате такава. Змията има много имена и едно от тях е амбиграмата  Tacl 0, която ви подсказва как сте ‘занитени’ от Змията във всекидневието си. Вие обиквноево сте повлечени от серия от действия, които продуцират серия от последствия и така сте  вързан в непрекъсната вечна верига на Действие и Последствие на всичко, което правите. Да ‘заковете’ 0 или чрез Mascha Vu 0 Fiery I означава да спрете движението си и така всички последствия от действията си. Това е един вид да ‘замръзнете’ на едно място в точно определени дни свързани най-вече с числото 0 -10-20-30 всеки месец и е много трудно като предприемане на магическо действие, по простата причина, че вие сте подтикван  отново и отново да възпроизвеждате определени действия и съответните последствия. Вие може те да вземете пример от змийте като влечуги и всеки знае, че те заспиват, когато е прекалено студено и се обездвижват. Този принцип напълно важи и е препоръчителен за всеки роден под този знак.

От друга страна на датите , които съдържат числото 0 можете да изхвърлите или изгорите всичко непотребно в живота си и така да образувате вечна верига на повтарящи се дейстия. Така например ако искате да откажете пушенето можете на тези дни да го ‘занитите’  буквално в 0 и то повече никога да не се възпроизведе като навик. Хора, които са родени на дати съдържащи 0 имат защита в този смисъл и те автоматично могат да откажат или започнат всичко, което решат защото всяко число умножено по 0 дава себе си. С 2 думи от 0 трудно можете да се отървете като присъствие в календара или часовника но това не ви вреди а просто ви прави 0 low mind според геоматичните фигури , които ни ръководят. Веригата на Змията може да бъде прекъснта за всеки съзнателно, ако осъзнаете, че вие сте прикрепян към нея, чрез  в астрологичния си хороскоп чийто символ често е Ахура Мазда. Вие можете да ги разплетете по магически начин и така повече да не зависите от тяхното действие. За тази цел е добре да имате приятел , които да ви упъти по пътя ви към магическото преобразяване.

Книгата Mascha Vu също ви дава нсаоки, какво да изхвърлите от себе си като непотребно , чрез червените  полярности и ги замените със сините  полярности.Higher Self & Magical Transformation

Higher SelfSpiritual Guide

The Traveler

:“Аз съм кремък и прахан на свещения огънгласи медитацията на Chicchan. В голямата мистерия , кремъка и прахана обозначават инстинкта за горене, започващ с движението на физическото тяло  към съюза си с Духа. Когато кремъка и прахана се съберат, искрата на Божественото се събужда и запалва огъня на вашата същност. Chicchan приканва към пречистване, чрез искрата на свещения огън – Кундаилни, за да се обединят и интегрират чрез тялото, ума и духа. Chicchan може да ви помогне да откриете явни блокажи в определени чакри  и чрез пречистване да ги приведете в ред. Ако работите с процеси на пречистване, поканете Chicchan да ви помогне.Използването и следването  на е препоръчително за всички хора попадащи под знака.

Символа на Chicchan е змия, представляваща лечение и цялостност. Според Майте, това лекарство може да помогне  на енергията на Кундалини, движеща се от основата на гръбначния стълб и излизаща от Коронната чакра-Сахасрара. Има 2 аспекта на тази сила-Ида и Пингала, представляващи мъжката и женската полярности. Една от древните тайни на Chicchan е активирането на по-висши състояния на съзнанието , чрез баланс между тези 2 полярности, танцувайки в нас като една. Друга метафора за тази змия идват от думите на Майте: ‘”luk umen tun ben can” или “тези погълнати от змията на свещеното знание“. Когато 7-те чакри са напълно активирани, човек изпитва състояние на просветление.

Chicchan представлява основното структурно устройство на вашата мотивация, инстинкти, желания и вътрешните ви копнежи към цялостност. Chicchan ви моли да ‘свалите’ кожата на вашето минало и да пристъпите в огъня на алхимичната трансмутация. В това се изразява прераждането ви. Това желание е вродена реакция, кодирана в дълбините на вашето същество.

С енергията на Chicchan, можете да се научите да използвате вродената интелигентност на тялото си. В настоящата култура може да сте се отделили от тази мъдрост. Тя работи по следния начин: когато потискате и игнорирате вашите проблеми, тялото ви получава и запазва несъзнателни метафори на проблемите които се игнорират. Това може да бъде изразено чрез физически симптоми , които чрез  вашето подсъзнание показват на вашето съзнание проблемите. Когато това се случи, работете по посока  осъзнаване на  връзката с тялото ви и разберете физическите метафори за да подобрите състоянието си на всички нива.

Тялото ви има специфичен вид съзнание, чрез което тези съобщения ви се показват ясно. Всъщност самото ви тяло е жива метафора , отразяваща ума , емоциите и духа. Въпреки това, то си спомня всичко това като опит и следователно притежава съзнанието на миналото ви , включително травми и рани. В процеса на лечението им, си спомнете за невинността на тялото си. Осъзнайте го с любов и уважение. Отворете очите си, за да бъдете наясно с неговите послания и метафори а не ги игнорирайте. Бъдете готови да погледнете с положителна нагласа на симптоми или физически процес и го използвайте да общувате. Изследвайте всичко, което ви се предоставя като симптоми.

В този процес на изравняване може да използвате изображения или енергии, които достигат до вас чрез сънища или медитация. Пътуването ви през тялото ви може да катализира опознаването на усещания , цветове, форми или изображения. Днес имаме изключителната възможност да се издигнем както чрез нашата физическа , така и чрез духовната ни генетика. Интеграцията на тялото  предоставя тази уникална възможност за лична еволюция. Научете се да разширявате и използвате сетивата си , за да получите достъп до мъдростта на тялото си. “Не мислете” за това, просто позволете на тялото си да усети интуитивно необходимите решения за промяна и растеж.

Chicchan също представлява връзката между мощния физически/екстатичен опит и светлината на по-висше съзнание. Той започва чрез пробуждане чрез тялото и сетивата, а не отричането им. Както казва José Argüelles в “The Mayan Factor” -“Подобно на Майте, ние ще разберем, че пътят към звездите е чрез сетивата”. В тялото се съдържат ключовете за пълно пробуждане на съзнанието ни. Това се изразява в по-дълбоко разбиране на тантрическите практики , където са интегрирани духовността и сексуалността и почитани като средство за просветление. Chicchan представлява интеграцията на ума, тялото и духа.

Бъдете готови да разглеждате проблемите по отношение на сексуалността и интимността. Уверете се, че не са отделени от танца на страстта, които е в съюз божествената природа. Вашето чувство за дълбоко обединяване в интимността.Chicchan позволява да събудите жизнеността и  мъдростта на тялото си за цял живот.

Символът на Chicchan е свързан със свещените инструменти -барабан и дрънкалка. Те могат да ‘съборят’ остарелите модели и да въведат енергия в тялото ви.

Числото на Chicchan е 5, вибрациите на центъра. В Chicchan, вашия център е представен централната ос или гръбначен стълб, около които универсалните енергии се извиват като спирали. Тази линия символизира човешката основа в рамките на индивидуалното Аз, основата от която се събужда цялостта. 5 също представлява човешка ръка или захвата на човечеството.

Хармоничната мъдрост на Chicchan е темпото, скоростта с която се танцува даден музикален стил. Честотата на естествено разгръщане се намира в темпото и от природата на всеки организъм. Всяко живо същество има ‘вътрешен часовник’-показващ естествения ритъм на духовното разгръщане, много подобен на този кодиран в Kan  или семето. Времето на танца на Кундалини е толкова уникално и така синхронизирано, както времето на отварянето на всеки цвят.Shadow Self & Magical Transformation

Wisdom Shadow Self& Transformation

 

:Chicchan представлява рептилоидния мозък. Тази част от мозъка процъфтява благодарение на рутината и моделите на предвидимост. Ако сте в Сянката на Chicchan може да изживеете живота си на ‘автопилот’ , да бъдете лишени от избор и демотивирани в същността си .Използвайте силата на Chicchan за създаване на спонтанност и нови неща, освобождавайки се предвидимостта и рутината и обичайното.

Сянката на Chicchan може да се разглежда като придържане към културни вярвания. Един пример за това е “правилната” диета, кола, къща, медитационна практика и т.н. Ако искате друг да участва в живота ви , той трябва да се ‘побере’ в него според вашите очаквания и желания, за да ви създаде чувство на сигурност и самочувствие. Трансформирайте тези модели. Открийте вашите собствени модели-нови като избор и достъпни за вас. практикувайте вземането на решения интуитивно и спонтанно. От вас се изисква да се свържете инстинктивно с есенцията.

Част от Сянката на Chicchan се отнася и към физическото тяло или казано на кратко да бъдете въвлечен в чувствени желания. Може би вие се идентифицирате прекалено много с тялото си-как то изглежда. Така може да поддържате илюзията за разделяне на вашата същност от истинското си Аз. В този случай е необходима работа относно физическите ви желания съдържащи се тялото ви. Отстъпете встрани от само определянето и въпросите със сексуалното ви изразяване. Използвайте Chicchan за пълно синхронизиране на сексуалността си с любовта. Гледайте на тялото си като свещен инструмент за преобразуване. Откажете се от осъждане на сексуални предпочитания по отношение на себе си и другите.

Въпросите скрити в тъмните кътчета на тази Сянка са свързани със сексуална дисфункция, сексуален тормоз, изнасилване, сексуална злоупотреба, страх от СПИН и болести предавани по полов път. Chicchan предлага трансформация и изцеление. Разкрийте въпросите скрит в тази сянка за да постигнете по-дълбоко ниво на любов, съюз и интимност. Някои хора се чувстват интимно само по време на увлечение или романтична интерлюдия и правене на любов, но интимността е взаимната връзка между есенции. Това е способността да признаете дълбината си на друг човек и може да я стимулирате чрез споделяне на надежди и страхове, уязвимост, топлина и обич. Проучете какво означава да бъдеш интимен с друг, спомняйки се, че интимността е отворена врата към по-висше състояние на съзнанието.

Трансформацията предлагана от тази Сянка е да се научите да обичате себе си и другите безусловно.Transformational insight

 

 • I am Chicchan,
  molten magma of pure life force,
  vibrant, vermilion flame of awakening and purification.
  I am the heat, power, and vitality of creative essence.
  I am instinctual wisdom.
  I sense solutions and secrets
  within the belly of your being.
  I am the flame of pure purpose galvanized within you!
  I am the promise of awakening
  and the luminous lotus,
  crown of illumination.
  I am the sacred fire of the serpent’s dance
  lying coiled within you,
  until stirred to wakefulness
  in lightning quickness or serpentine grace.
  My sacred river will ignite
  your whirling wheels of splendor,
  setting them spinning into the dance
  of their own divine timing.
  As I dance with you,
  I gently light the pathway of your natural unfoldment.
  Fulfill your desire for sacramental intimacy
  and transcendent union
  in the divine dance with the Eternal Beloved.
  When summoned in love,
  I am the flint and tinder of the sacred fire,
  the potent energy that unifies
  the instinctual passion of beings
  with their divine nature.
  It is I who provide the serpent feathers
  with which to make wings.
  Open to your enlivened passion!
  I am the sacred serpent,
  and it is my effulgent light
  flowing vitally through your being
  that initiates you into the sacred chamber
  wherein abides the crown of purest love,
  awaiting, like a silken lotus, to adorn you


Synchronicity

 is Subconscious Self and Hidden Assistant

Cib е галактическия водач, мистичния лодкар по пътя на връщане ни към звездите; позволете на помощниците на Cib да ви превозят с лодка до спираловидния връх на космическото съзнание. Cib  е благодат на слизането на  гълъба.

 is Challenge & Gift 

Men  ви напомня да пристъпите в мощното обвързване като планетарен служител! Вашата задача включва да задълбочите своята лична еволюция и еволюцията на глобалания разум.

   is a compliment to you-something that is a natural manifestation in you

Ix е магьосник, чиито правомощия се активират чрез мъдростта, която струи от сърцето. Тази мъдрост не е интелектуалното разбиране известно в западната култура, това е мъдростта идваща от изравняването на ума и сърцето в една линия.

13:20

Key tone

  • Kin Group
  • Analogue Planetary Support and Partner 
  • Occult Hidden Power
  • Antipodе- 
  •  ChallengeKarma Police

 

 

Tone pick up phonelineoper

 • ->123456789

 


 

 

 

 Credits

Tags: , ,

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.