Legends of the Earth

Written by probationideadlyi on November 13th, 2012. Posted in New Babylon

В тази статия ще се опитаме да обхванем някои световни събития, известни личности, странни чудеса и всичко което може да се определи като странно или съвсем обикновена случайност. Ще се опитаме да им дадем някакво логическо определение и последователност защото няма нищо случайно и всичко се случва с точно определена цел или причина по Закона за причина и следствие. Как така няма нищо случайно? Ами така много просто-случайността е само една дума, която е сума от толкова много съвсем логични неща, че Хаоса придобива един съвършен ред и порядък, които може само да намести мозъка в главите ни.

Всички събития са представени чрез числа и кодове свързани с Книга на Закона или Masha Vu  на  Вавилон ³

 • Tonalli7: 13955-5195=23-20=70


911

 

Ще започнем от пред назад и докъдето стигнем

USA

? U See Apocalipse + 9/11 ¿
 • Tonalli7: 311-911=5-11->7
 • Aethyr:

Всеки които се интересува, знае какво точно става на това място, а предположенията са една безкрайност. Те са свързани най-вече с Илюминати, които са обхванали почти целия свят но главните им щабове и квартири са САЩ и Великобритания от където тръгва и цялата тази верига като един октопод и обхваща цяла планета. Някои си е задал въпроса може би как така паунда е най-скъпата парична единица в света? Ами .помислете ….Великобритания е дело може би  като структура на една цивилизация наречена Анунаки. Хайде пак тези сега ги намесваме, ама нали тях няма да ги евакуират и не са ли те дело на други? Ами да и не, ще ви кажем, защото тези другите са пак ние. Те са просветени хора в нашето дело и следват стриктен план, поставен от нас за изпълнение в реалността. В замяна им даваме, постове, титли, власт и пари и така те са доволни. Ами вие? Ами хайде и вие може би с малката разлика, че не сте посветени в нашето дело а имате задача да го разкриете, като странични наблюдатели. Но ние ще се разконспирираме сами себе си, защото просто ни омръзна да сме Анонимни а вие само да се чудите тези или онези кои са.

Великобритания се разклонява към САЩ и тези 2 места са главните виновници за случващото се в момента а именно КРИЗАТА В ИКОНОМИКАТА. Които е запознат с филма Zeitgeist може да прозре цялата схема а тя е да ви ‘откраднем’ парите и вие да фалирате всички до един. Този фалит става разбира се от най-ниските нива на прослойките на обществото и така до върха или най-богатите. Така вие ставате невинна жертва на нас, но го приемете като едно добро дело, както сме го обяснили в други наши статии, където сме обяснили, че парите покваряват и са едно голямо зло. Затова колкото по-беден сте, толкова сте по-чист от тази поквара и това е едно успокоение за вас на други нива.

Целта на Рокфелер и на групата около него бе да хване контрола чрез наличните системи за контрол като закони, банки, политика и така да вкара хората в една схема, която знаехме точно кога ще изпуши или ще и гръмне бушона, защото тя самата  почива на едни въздушни кули, като тези на Wall street.На тези хора им дадохме правото да правят пари или хартийки от въздух и да ви ги дават на вас в замяна на нещо повече от въздух а именно собственост. И така в този цикъл, тази собственост да се върти между нас и вас в някакъв порядък. На политиците им дадохме право да правят общо взето каквото си искат и смятат за редно но държим да ви уведомим, че те са изяло под наш контрол и ги манипулираме във всяко действие. Така, че те са наши марионетки, които много добре си изпълняват дълга и не ги мразете, че ви обърквали уж живота.

Всички известни хора, които са актуални в момента в политиката, културата, изкуството и дори науката изпълняват мисии, както и вие по-обикновените хора и всеки си има своя собствена житейска задача за решаване или както се казва Всеки си носи кръста. В тази последователност, кръстовете за носене са с различна тежест  или размер и можем да ги определим като отговорност. А да носиш кръста за цяла общност или държава съвсем не е лека работа, както можете да се досетите. Но тук ще ви успокоим и ще ви кажем, че да носите собствения си кръст е най-важната задача от всички.

Събитията на 9/11 са една трагедия във вашите очи, но в нашите са един експеримент с вас. Можем да ви успокоим, че всички загинали там са на сигурно място и сами са избрали тази ‘участ’ така да се каже за себе си. Те се жертваха героически в името на този експеримент и изобщо не страдаха. Целта на самия експеримент бе да видим как реагирате на внушението ТЕРОРИЗЪМ, което ви се е набило в мозъка като треска или по-скоро греда, в която да си блъскате главата до припадък. Самите събития са една много странна случайност на преднамерено объркване на едни самолети, които се забиват в едни символи на Ню Йорк и в един друг символ по страшен с 5 лъчи. Разбира се виновните бяха веднага намерени и посрамени пред целия свят и защо винаги мюсулманите отнасят най-тежките обиди и вършат така да се каже мръсната работа на някого. Ами ще ви кажем, това им е задачата да ви тероризират вас и жените си, с които правят едни странни неща и никога не са доволни от броя им. Точно за това са и програмирани и имат право в името на БОГ или АЛЛАХ а това е едно и също, да ви тормозят психически и на религиозна основа дори, ако ви е по-приятно.

Тук ще въздъхнете… и ами какво да ви кажем ..с тези неща изобщо не се оправдаваме а вие можете ли да оправдаете себе си с нещата, които извършвате? Изхода от всичките ситуации бе във вашите умове и дори в тези на терористите, политиците, пожарникарите и всички участници в събитието. А тук ви казваме, че на тези манипулации никои не можа да устои или да се спаси, чрез разума си. Само посветените а именно евреите и те не дадоха нито една жетва в този екперимент. Просто бяха уведомени на време, защото цялата държава и света се крепи на тях и така от Памтивека. А вие тях защо ги мразите? Всеки знае, че това е народа избран от БОГ и той ги пази и покровителствува в начинанията им. А този БОГ им е обещал купища с пари и богатства и е много ненаситен да знаете.

Всички евреи са пак наши хора и целта им бе да докажат дали теорията за едно добро съществуване с купища пари е възможно. И  те на свои ред, дадоха много невинни жертви в какви ли не войни и БОГ се установи, че наказва за трупането на имане и богатство. И така този експеримент е към своя край, защото това е установено по толкова много хиляди начини, че вече няма на къде да се разраства самия експеримент.

Събитията на 11.09.2011 са на пръв поглед несвързани  като факти заедно но можем да ги обясним със 
 1. Атаката е извършена на 9/11: 9+1+1=11
 2. Септември 11 отбелязва 254 ден на годината: 2+5+4=11
 3. След 11 Септември, 111 дни остават до края на годината
 4. Кулите близнаци, доколкото знаем /част от Световния Търговски център/ представляват гигантско число 11
 5. Първият самолет се разбива в Северната кула и е бил полет 11 на Американските аеролинии
 6. През 1788, New York е бил 11 щат , присъединяващ се към съюза
 7. Думите “New York City” съдържат 11 букви
 8. Думите “The Pentagon” съдържат 11 букви
 9. Думата “Afganistan” съдържа 11 букви
Тези събития бележат общо заедно Приключващ цикъл на 9-ката на развитие на дадено място.Удивително, нали? Ако се чудите какво значи числото 11 можете да проверите в тук .  Съгласно някои автори “Число по-голямо от 10 и по-малко от 12 застава между 2 много важни  числа и затова , докато всяко останало число има поне един позитивен аспект, 11 винаги се е интерпретирало в средновековните хроники като ad malam partem->
 
“Няма връзка с Божествените неща и Не е стълба /Стълбата на Яков/  достигаща по-нагоре и няма никакви заслуги следователно  това число е свързано с Грешниците и Наказанията.  
VAT I can usa

 Vaticanus A

The Fish Bone
 • Tonalli3: 412931531-1=30
 • Aethyr:

На това място както можете да предположите стават най-странните неща изобщо по света. Истината е, че Ватикана е едно хранилище за ценни артефакти от цял свят а те са ценни не само като символи, но и като свойства, като например т.нар. Кивот които е пак от един известен филм или пък плащеницата от Торинт или какви ли не чудни неща, които само въображението ви може да си представи. Разбира се Ватикана е известна и с това, че е символ на вярата и не само католическата а изобщо на християнството по света. Разберете, че вярата е нещо, което е много ценно за вас и вие непрекъснато имате нужда от нея.

За съжаление, точно християнската вяра не е най-добрия символ на вяра сам по себе си, поради безбройните нечистотии с които  е зацапан от опита. Защото пак сме обяснили, че Исус Христос и всички светии ви носят предимно любов, а вие сте я превърнали в най-различни извращения, които съвсем подробно сме ги описали на едно друго място в този сайт. Именно заради тези факти се налага и идването на Антихрист, които да осмисли една нова вяра по един друг начин. А чрез него, понеже е Антипод на Христос по характеристики, да разберете всъщност кое повече ви харесва. Ние сме си поставили наш символ в двора на Ватикана и с това ви показваме, че там контрола е напълно наш, за това просто ни се доверете а ние на вас.

Така можете да си представите, че религиите или папата може да бъде заместена само от един Компютър наречен 3 ½, които да се ъпдейтва според развитието на вярванията ви и е част от по-голям  Компютър-  Папа Пий 3,14   и те заедно заместят всички тези нужди под формата на машини.

Ватикана ще изчезне с цяла Италия и ще бъде реставрирана по нов начин, които се надяваме да ви хареса.


 VATICANUS A


The PY RAM ISs

 

The Pyramids & 14°

Key-Hоmus Sound

1-st Marriage

The Pyramids of Giza,Egypt  31º 12 57.51 31º 12 57.51

 • Tonalli5: 7791494=5
 • Aethyr:

Много интересно място именно със символите си, защото там нищо друго интересно не се случва. Доста години да речем стотици и хиляди вие сте се чудили какви са тези пирамиди. Хипотезите са толкова много, че не можем да ги обхванем като изброяване. Затова просто ще дадем отговор според нас какво са, защото ние сме ги оставили на Земя, чрез египетската цивилизация. Самите пирамиди са устройства и действат като антени за излъчване на определени честоти, които са само за наше ползване.

Вие непрекъснато се изумявате по какъв начин са построени с такава прецизност и какво е това чудо, което ги издигало на такава височина. Да не говорим за вътрешността им, там ли пък какво се случва точно, освен, че са едни гробници на едни личности непознати с делата си. Египетската цивилизация е такава мистика за съвременниците ви, че с отдалечаването ви от нея вие все повече забравяте смисъла на тази дума. А това, че там са намесени Атлантидите е абсолютна измислица без никакви факти, или пък има факти като 30°  или тази ширина на която се е разпростирала Атлантида синтезирна по следния начин

от Атлантическия океан чак до тях. Именно с техни съоръжения са построени пирамидите, а те са да не забравяме от съзвездие AQUARIUS или гениални изобретатели. Освен, че са антени, пирамидите са и площадки за излитане на UFO, които са една истинска реалност и в момента само, че в друго паралелно време.

Разликата от 1 ° за изравняване спрямо астрологичните домове в личните ни хороскопи автоматично ни препраща към нова система на тълкуване и преразпределение на зодиаклания кръг оформена в комбинирането на 2 предсказателни системи в едно, което ни дава много прецизно предсказване на бъдещи събититя , толкова прецизно като 1 ° имащ особено голямо значение в изчисленията в хороскопите ни. В този контекст 31 ° като нумерологична стойност =:31°131°231°, което е и послание към всеки човек, ако има активирани тези влияния.

Пирамидите ще бъдат запазени като символи и затова за Египет е измислена специална мисия от нас.

The Gardens

 

Semiramida’s

Air Gardens
2-nd Marriage
 • Tonalli:  154994941=46-10->11
 • Aethyr:

Тези градини се намирали в Месопотамия, тогавашни културен център на Анунаки. Другото му име било Babylon30°. Те построили невиждани до тогава съоръжения и сгради с цел да се прочуят във всички Галактики. Висящите градини можем да си представим като във филма Avatar5½°, само че с наличието на гравитация и се съдържат в следните градуси в хороскопа ви: 11½°8½°24½°26½°5½°, което е и причината те да са висящи между света на живите и този на мъртвите обобщени като понятия просто със символите 

Градът бил прочут и със своята Кула наречена Вавилонска , която била нещо невиждано в древния свят. Babylon просъществувал 5000 години и бил изтрит от лицето на Земята с цел неговото изграждане на друго място. Това ново място не е на Земя а в открития космос и е абсолютно виртуална теория имаща за цел да съгради реалност или живот.

The Tower

Babylon Tower

3-rd Marriage
 • Tonalli: 272361-2659=21-22->43->7
 • Aethyr:

The Tower of Babylon е целият този сайт, със всичко включено в него и по-конкретно е свързано с градусите в зодиака или това колело което движи Съдбата ни  очевидно свързано с 5½° или St’ EVE Job’s birth degree and the MOTTO of  PISCES=I BEL I EVE а това всъщност е и EVA като нов модел, нямащ нищо общо с историята за Ябълката-змията, Снежанка, вещицата и всички синоними вкл. NY symbol, + I phone,pod, tune  etc products и всичко което е обобщено в този символ в следите градуси 10º-Babylonium Tetra Biblos³=Servus Mysterii

PRO METa US

Prometheus

 Mirror Rotation Mirage – Yesod

Ptash Mine Pools,Dead Horse UT,US 109°40’52.80″ 38°29’0.16″

 • Tonalli5:7964528531=50
 • Aethyr:

В медиите има многобройни предупреждения за бъдещи Апокалиптични събития и те започват от 2014 г. която неслучайно е годината на Wood Horse of Troy 

Red Horseman Matrix:

 1. 1½°°24½°29½°
 2. 1½°24°27½°
 3. 13½°19½º
 4. º-19½º
 5. 13º18½º
 6. 10½°
 7.  3½º21½º
 8. 20½º27½º
 9. 13½º15½º25º
 10. 15½º
 11. 10½º
 12. 7½º

в китайския зодиак които е свързан със западния зодиак чрез следните градуси 13½° 27½º  в които очевидно имаме DEAD HORSE, което е свързано и с филма Sleepy Hollow и The Hessein Horseman=Christopher Walken birth degree=10°

The Hassein Horseman Dead Horse Matrix:

А това да ви кажем си е чиста истина и се е случвало много пъти с Земя, като например по времето на Динозаврите. Това събитие е неизбежно и вие просто трябва да сте евакуирани от цялата Земя за да можем да извършим промените с минимални щети за всички. Земята е наистина планета със свой собствен разум и си представете, че ние имаме връзка с други същества, които я управляват в недрата и. Тези същества са и хора но и не съвсем хора, зависи от гледната ви точка за човек.

Между Луната и недрата на Земя има тунели в друго пространство и така тези същества могат да се придвижват без изобщо да ги видите. Точно това са 2-те бази за връзка на цялата Слънчева система до вас. За да се разместят континентите те трябва първо да бъдат програмирани в определена последователност и това да предизвика разделянето им. Представете си, какво би ви се случило ако случайно се намирате в близост до такова разместване. Ами и това е показно на филм и той е 2012. Я какъв сценарий нов ни измислихте сега, ще кажете. Ами да речем, че това е една вероятност за събития ако останете да пребивавате на Земя. Но решихме, че този филм е твърде в стил Илюминати с твърдението си, че само тези с парите могат да се спасят. Затова и вероятно ще отпадне като финал а и все пак потоп е имало вече.

The TEACH us Bodhi trees

 

The Teacher  from

The Bodhi Tree
 • Tonalli5: 7132141-234481=19-22->5
 • Aethyr:

Дървото Бодхи е свързано с Гаутама Буда, които оставя в световен мащаб огромен брой последователи на своето учение. За времето в което живее е единствения човек достигнал до Духовно просветление и издигнал се в друго измерение. И до днес никои не знае със сигурност какво точно се е случило под Дървото Бодхи, но всеки човек има лично дърво с което може да общува и да разбере сам за себе си какво се е случило с Гаутама. Със сигурност той е оставил много Истини но една от най-известните е 8 Степенния Път на Просветлението, които е обяснен тук.

The SHA QI Bet IQ

 Tibet +Shangri La

 Secret  of the Tombs
 • Tonalli2:29252=20
 • Aethyr:

Това място е високо енергийно и в т.нар. пещери в Тибет пребивават много извънземни същества, някои от които са били хора в други Еони. Те са в състояние на дълбока медитация и достъпът е стриктен до тях. Малцината които успеят да проникнат там са със специални мисии. Съществата там имат за цел да запазят човешкия вид и неговия дух заедно и са един вид образци за човешки тела и предаватели за това което се случва на Земя. Те могат по всяко време да се ‘телепортират’ на различни места на Земя и да пребивават в различни реалности според степента си на осъзнатост.

 • Tonalli8:1815799-31=40-4->80
 • Aethyr:

Шангри Ла е мястото където е пребивавала цивилизаця на високо духовно развити същества отдавна пренесли се в 8-мо измерение. Те имат за задача да просвещават хората на Земя как да преминават в други измерения и чрез собствения си опит да демонстрират как те сами са го направили.

The Red Planet of JoB-lack

Japan

The Red Planet of Job
 • Tonalli6: 11715=6
 • Aethyr:

Всички земетресения на това място са в резултат на отношението на хората към обитателите на Океана. Както споменахме, Япония има политика за лов на делфини и други големи обитатели на водите в които се намира островът. Затова докато тази политика продължава и хората ще са притеснени от духа на Земя и ще бъдат ‘наказвани’.

Япония ще изчезне като място от новото устройство на Земя.

The Dead Shamans

Africa

Land of
The Dead Shamans
 • Tonalli4: 169931=29->29-11->40
 • Aethyr:

Африка е резерват за образци на флората и фауната, затова е по-рядко населена с хора, а именно с цел нейните ресурси да останат непокътнати. Същото важи и за Аляска, части от Русия, Северния и Южния полюси и Австралия, които са убежища на живи твари.

Тези места ще бъдат премоделирани в нещо съвсем ново.

The Sheherezada

Middle East

1002
Nights of Sheherezada
 • Tonalli: 18585958141=55
 • Aethyr:

Известно място с чудните си земи и много мъдри хора, измислили играта шах с която владеят огромни световни ресурси.Така те побеждават всеки един свой опонент а именно защото са измислили и внедрили  формула на магическото число 500. Играта шах е за малцина и версията с която разполагаме е много ограничена във Вселенски мащаб.

The Triangles

Bermuda Traingle

The Mistery of Atlantida
 • Tonalli69:2594341-29915735=28-41->69->
 • Aethyr:

На това място се случват най-странни неща или аномалии и всеки знае, че там изчезват хора, кораби и какво ли не. Този триъгълник е един вид черна дупка в материята или там времето и пространството се изкривяват с цел пренасяне на определени хора и образци  в друго пространство. Затова всеки които се води безследно изчезнал там, просто пребивава на друго място в което има по-важна работа да свърши.Именно тук се намира и Атлантида в близост и както можете да се досетите, тези изчезвания са изцяло дело на атлантидите.

The Royals

The King

of All Kings
 • Tonalli8:1636465-31=31-35->8
 • Aethyr:

Solomon’s Temple е митично място на знанието, което наистина е съществувало в миналото. Соломон е бил мъдрец и имал за цел да възвеличае знанието, което имал до Небесата. За това той построил храм и се заел да обучава ученици на които да предаде това знание. Той събрал толкова много знания на едно място, че то се прочуло по целия съществуващ свят тогава. За съжаление варвари опустошават този храм и той успява да скрие някои от ценните си знания, които да предаде на поколенията в бъдещето. Ученията на Solomon са свързани с мистиката на Духа и затова той става основна фигура около която се въртят  всички учения на евреитеи те изграждат много стройна система наречена Кабала.  Затова именно и Духа ги възнаграждава богато, защото те изцяло отдават себе си на него. Така направете разлика със себе си или  вие как се отдавате на Духа и отговорът е във вашето битие. Kабала изцяло почива на ‘Финикийските знаци‘ и които ги познава добре може да се каже , че е мъдър.

The Face limitless Doll

Bulgaria

BG
Bee Good…E.T.
 • Tonalli8:23371991=35->8
 • Aethyr:

Много интересно място известно с култови национални личности в национален мащаб- Бай Ганьо които стигнал до Чикаго но се върнал защото му свършил чесъна, Никифор-които обичал да пие от череп, Ванга-пророчицата без очи но владееща изкуството на захарта и магията на парите, Рупите-енергиен портал към 4-то измерение, видния учител на Духа-П.Дънов използващ Pentagram принципите и много други известни и неизвестни герой оставили своите историй за другите поколения, най-интересната от която е за Куклата без лице.

The Jaguar

Battle of  The Jaguar with the Amazonian Queen

Apocalipto
 • Tonalli4:117319=22
 • Aethyr:

Това е история свързана с Майте и тяхната битка с Великата перната Змия Кукулкан. След като я победили те преминали в друго пространство и предали знанията си на всички техни наследници. Изобретили още и Система на Календари с които бъдните поколения да могат да последват примера им. Кукулкан пази входа и изхода на Подземния свят или Malkuth в които пребивават хората и които намери ключ от него може да премине към Моста към Белия свят.

 

The Peyote spell

The Grеat Son of Mexico

Carlos Castaneda
 • Tonalli:319361-311215541=23-23->10
 • Aethyr:

Създаващ перфектна система за придвижване между измеренията Кастанеда описва всичко научено в своите книги като знание за останалите хора  и преминава в друга реалност както всичките негови приятели с които дълги години усъвършенстват различни техники  най-интересната от които е да приемем  Смъртта за Съветник и как да ‘измамимОрела -Бог за да преминем Цялостни  през него със Запазен опит и Съзнание. Кастанеда става култова личност през 60-те и до днес е признат Техник на Свещеното знание и Магия, както и оставя системата Тенсегрити–Магическите движения. Всичко в неговите книги е Абсолютна истина за, които би имал разум да проумее написаното и бихме препоръчали на всеки да си припомни магията на неговото докосване или Peyote Spell.

 

The Falls from the West

Niagara Falls

Waterfall Gate
 • Tonalli:5917191-61331=33-41->11
 • Aethyr:

Ниагарският водопад е портал към 4-то измерение. Механизмите му се задвижват под Земята от хора, живели преди това на Земя и свързани с нея.Също като Бермудския триъгълник и Марианската падина които са портали към 5-то и 6-то измерение и малцина могат да преминат през тези портали освен ако не са със специално разрешение или определена мисия.

The Meteors of the East

Tunguska Meteor

 • Tonalli9:23573121-54552=24-21->9
 • Aethyr:

Тунгуският метеорит или феномен е особен експеримент в Сибир проведен с помощта на Н.Тесла и неговото изобретение за материализиране в друго пространство с помощта на специфични частици наречени неутрони. Щетите, които то причинява е с особено големи размери и нарушава природното равновесие затова не е провеждан отново никога. Целта на експеримента е да освободи заседнали души в този район, които не могат да се придвижат до по-висши измерения. Тези души са на хора починали във време на 1 и 2-ра Световни войни. За съжаление този неуспех не решава проблема и той все още предстои да се реши.

 

The Poles from Up and Down

North Pole

The Iron Heart
 • Tonalli6:56928-7635=30-21->6
 • Aethyr:

Северния полюс е Арена за игри на много цивилизации и портал към вътрешността на Земята. От тук се задейства едната част на Дъгата свързана с ноосферата на Осъзнаването и календара на Майте. Позната като металната река тези излъчвания са ограничени от достъп на хората до тях.

 

The Lakes


The Secret of

The Lake Ontario
 • Tonalli:3125-6521996=11-38->13
 • Aethyr:

Това място е строго забранено защото е опасен портал към 7-мо измерение. На малцина е позволено да преминат през него и достъпът е строго ограничен до определени хора с познания как да направят преминаването.

The A weapons

 

 Jo-Ge-Oh!

The weapon of  Australia
 • Tonalli:131291391-16-76-68=30-34->10
 • Aethyr:

Аборигените са малка група от хора в Австралия, извършващи най-странни ритуали свързани с различни системи за комуникации с Духа чрез ритуали. Особено мъдри те са верни войни на Духа , които не предават неговата сила. Австралия е едно от малкото места запазило се непокътнато в 21 век. Това се дължи на особените ‘мисии’ имащи хората пребиваващи там и те са свързани с Бъдещето и най-вече,нови технологии на предвижване в измеренията.

 

Yu-Gi-Oh!

Yu -Gi-Oh!

The Unicursal Hexagram secret
 • Tonalli6: 281-359339113-85617914-153952->33
 • Aethyr:

Yu-Gi-Oh!  са япоснки манга серий, разказващи историята на момче наречено Yugi Mitou ,които разрешава древен хилядолетен пъзел , и събужда алтер-Егото  в тялото си, като така разрешава конфликтите си, чрез използване на различни игри. Използвайки тялото си като хост за мистериозен дух с характеристики на хазартен играч. От този момент нататък, когато Yugi или някои от неговите приятели са застрашени от тези с тъмнина в сърцата си- “Dark Yugi”  се показва и ги предизвиква в опасни “Игри на Сенките”, които разкриват истинската същност на нечие сърце. Губещите от тези игри, често са субект на тъмно наказание, наречено “Игра на наказанието на Сянката на Кармата“. От по- нататъшното проследяване на серийте разбираме, че независмо дали става дума за игра на карти, зарове или ролеви игри, Dark Yugi е Кралят и владее всички тях и поема всякакви предизвикателства. Така ние научаваме, че Dark Yugi е  пъзел сам за Себе си, който в действителност е дух на безименен Фараон от времената на Египет загубил своите спомени. Така Yugi  и приятелите му се опитват да помогнат на Фараона да възвърне спомените си, като преминават през много изпитания, дори със залог на живота си , срещу останалите геймъри или играчи в играта, владеещи мистериозните елементи на Хилядолетието и тъмната сила на Игрите на Сенките.

Сюжетът на Yu-Gi-Oh! е разделен на няколко основни Арки или Дъги

 • Trail of the Maind
 • Death-T
 • Monster World
 • Duelist Kingdom
 • D-D-M
 • Battle City
 • Millennium World
 • Significance of  Duel Monsters /Magic & Wizards/

 

 

Tags: ,

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.