Lamat

Written by probationideadlyi on November 15th, 2012. Posted in Tzolkin-Tonalpohualli

Birth code: 01.02, 01.22, 02.11, 03.03, 03.28, 04.17, 05.07, 05.27, 06.16, 07.06, 07.26, 08.15, 09.04, 09.24, 10.14, 11.03, 11.23, и 12.13

-110947685

 • Aethyr:
 • Mayan glyph: LAMAT [la mat’], QANIL
 • Pipil sacret calendar: TOCHTLI
 • Designation:  rabbit, yellow star
 • Description: хармония,Звездно семе,Неблагоприятни комбинации, Показващ пътя, Окатава, разрастваща се неяснота
 • Totem signs: Milky way,cascading fireworks 
 • 7 Rays:  
 • Elements:
 • Direction: 
 • Friend: 
 • Occult Hidden Power 
 • Enemy & Challenge:
 • Tonalpohuali: 8

Wisdom shadow:   Съмнение в себе си, чувство на откъснатост от разрастващото се присъствие на есенцията на Аза; научаване на уроците на дисхармонията

Shadow transformation: Заложете на любовта за да отстраните дисхармонията в живота си. Подхранвайте я. Достъпът до вашата същност на звездно семе стой в хармонията на пълното ви присъствие

Harmonics wisdom core: дължина на вълната, основни и полезни комбинации

Mudra: същата позиция като Manik-ръцете като  “О” на нивото на учите, лактите перпендикулярни, задвижете ръцете си и освободете “О” с върховете на пръстите си

Meditation:

Affirmation: “Аз съм в пълното си присъствие сега. Аз съм хармонията на звездите “


Личност и Съзнателно Аз-кой сте вие и кой ще станете

Lamat или TOCHTLI естествено привлича чистия късмет и често вярва, че се носи по течението  и то е  по-добрият начин, отколкото да му се съпротивляваш. В действителност е точно обратното и Lamat сам по себе си е Бомба със закъснител, която гърми в най-неочаквани моменти. Числата 11 и 8 , които го бележат са много опасна вибрация на манипулация и чрез нея всеки , които е роден под знака на Lamat е предопределен да се мултиплицира най-често много бързо, неочаквано и изневиделица. Точно по тази причина символа е наречен и Заек и вие също като него сте програмиран в живота си и се носите по течението без да осъзнавате последиците от действията си.

TOCHTLI е амбиграма на Tocht /от немски Tochter-Дъщеря/ и Li и в този смисъл Дъщерята , която е в Небесата под формата на вашето Висше Аз ви ръководи, чрез числата 8 и 11. Ако нямате активирана връзка с Висшето си Аз вие се носите просто на Автопилот и така Неосъзнавате, че вървите към пропаст всекидневно и много често този звезден глиф е наречен: “Този, които копае Гроб Сам за Себе си и за другите“. Така Lamat е наречен още Звездно семе, но то покълва на Земята и вие никога не достигате до Небесата.

LAMAT е амбиграма на Atm Al /Атман е този, които диша , чрез вас или Бог и Al го определя/ а Qi nal е отново амбиграма обозначаваща енергията Ки която ви завърта във Вортекса на живота и най-често ви изхвърля в Канала, просто защото сте се мултиплицирали.

Rabbit е амбиграма на Bit Bar или това означава “Затворен /barred/ Бит’, като информация, която се запазва в детето ви и се препредава нататък до безкрай.

QANIL е амбиграма на LI AN Q или триграмата Li в Багуа  е свързана с AnQi които е един от водещите елементи при Анунаки.

 

Магическо Преобразяване

Higher SelfSpiritual Guide

Пътуващият

Вие сте звездно семе! Вие съдържате холограмен “пакет със семена”  на вашата еволюция в съзнанието на Светлината и енергията , която ви насочва към цялост. Този резонанс предлага разширен поглед към висшето ви Аз и нови начини за възприемане на реалността. Чрез собственото си приемане, сте дарени с това пътуване. Lamat е запалване, като космическа експлозия на резонансни искри. Той е трамплин, от които можете да чуете тътена на ракетата на вашата ускорена еволюция.

Енергията на Lamat може да се преживее като леко люлеене и става плаваща в спираловидно усещане, завършващо с чувството, че се движите в разширена реалност. Това усещане е описано като каскадни фойерверки и блестящо изригване на гоблена на Сътворението. Каскадите в тази неизследвана перспектива ни сливат с  потока на космичните ветрове и ни насочват към Божественото, връщайки се обратно към нас в тази реалност с нов опит.

Звездният подарък от семена на Lamat е откровението на хармонията, която обединява всички неща. Вместо просто да се стреми да бъде хармонично, то става хармонично. Тази практика смесва различните  енергии, мисли, хора и процеси. Действайте с интуитивна насока,  какво да комбинирате и кога. Като започнете да следвате сърцето си, вие ще познаете чувството, че сте на пътя към звездите.

Lamat ви предлага възможността да задържите значително разширен фокус , единството на съзнанието  обхващащо по-голямото съзвездие на Аза. Един пример за това би било едно временно да осъзнавате желанията на екзистенциалното Аз и истината за същността на Аза. Тази хармония на звездите обхваща много по- уголемената перспектива на вашето звездно семе-частта във вас обхващаща потенциала на голямата съдба.

Числото на Lamat е 8 -хармоничния резонанс, символа lemniskat -безкрайност. Lamat е хармоничния оттенък , които може да ви покаже пътя обратно към звездите. Чрез хармонично съзвучие с него , цялата Вселена се превръща в кейборд или оркестър. Вие сте играчът,танцьорът,  които участва в танца.

Хармоничната мъдрост , която въплъщава Lamat е двойна. Първата е дължината на основната  вълна или основния тон на хармоничните серии. За разлика от предходните тонове, които са отделни и различни , Lamat започва една по-сложна хармонична серия, тъй като тя завършва предходната октава. На духовно ниво , Lamat започва развитието на по-висше същество. Основните тонове , които се получават в тази серия  са с по-разширена честота, от тази на предходните 7 тона. В тази нова октава има изразяване на хармонията на Земята и на звездите, които сега се отразяват в Земята. Lamat  е поредица от звездни хармонии, предизвикващи ускорен растеж на звездните семена на потенциала във вас.

Втория аспект на хармоничните мъдрости на Lamat е използването на полезните комбинации. за да създаде хармония с няколко различни тона е полезно да разберете кои комбинации от ноти ще работят добре заедно. Всичките предишни седем архиетипа на уроци и инструменти , правят съставните части на акорд. Полезните комбинации са създадени не от нашия ум, а от сърцето на божественото напътствие, за да получите тези полезни комбинации и достъп до невинността и мъдростта на божествената си природа.

Wisdom Shadow Self& Transformation

Една от сенките на Lamat е вярването в определен път, или че има само един верен път или система, която да ви отведе до просветление. Въпреки това, вашият личен път е уникален. Вслушайте се и се учете от всички учители, но знайте, какво е да интегрирате тяхната мъдрост в своя собствен път. Мъдрият начин да се отворите за всички учения но да следвате пътя на собственото си сърце.

Друга сянка на Lamat е че уроците в живота ви могат да ви поставят в среда на нехармонични ситуации. Това може да се преживее като работа с хора с които чувствате триене или имате конфликт. Друг аспект на тази сянка е осъждане следвано от мисълта че хармонията е идеална, Всички пътища които ви водят до пътя могат да бъдат стъпки в практиката на хармония .Приемете, че хармонията е чрез вашите отношения, среда както и разширени гледни точки.

Преобразуването което предлага Сянката на Lamat може да се намери в узнаването на съществуващата хармония или дисхармония в живота ви. Бъдете готови да прецените и премахнете всичко необходимо или излишно. Повикайте мъдростта на любовта за да улесните процеса на премахване. Тази хармония на Аза и на нечий живот ще стане основа на свободата.

Можете също така да съдите сам себе си , защото не можете да си спомните всичко , което сте. Може би се опитвате да разберете вашата цел , за да се събудите за съдбата си или не разбирате защо сте сте дошъл тук. Простота. Огледайте се за вашите дарби и таланти. Освободете вашите мисли със самокритичен характер. Вие сте, в този момент, сбора от всичко което сте , което сте били и потенциала на това да станете цялостен. Просто бъдете себе си, защото в това ще ви се разкрие магията на неизползвания потенциал.


 is Subconscious Self and Hidden Assistant

Ben е скитникът между звездите и пътник в пространството, които може да скача в пространства за да ви помогне в реализирането на Небето и Земята. Той е неограничен по форма, но често избира формата на ангелски пратеник.

 is Challenge & Gift

 

Etznab представлява залата на огледалата, където можете да видите собственото си отражение и истината за себе си. Като огледало, Etznab просто отразява това , което е, независимо дали е истина, красота или илюзия.

 is a compliment to you-something that is a natural manifestation in you

Chuen  представлява Божественото дете, дете което винаги е в състояние на ‘отворено сърце’, мъдрост, невинност, доверие, простота и радостно чувство. Как бихте се чувствали ако бяхте действително магическо  дете в тази култура и време?

13:20 

Ключ на кода-Тон

 • Kin  Group
 • Analogue Planetary Support and Partner
 • Occult Hidden Power
 • Antipodе- Challenge,Karma Police

На какъв Тон отговаряте

 •  ≈ 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Всички откъси по-горе са взети от най-близкия до сърцето ми духовен пътеводител -“The Mayan Oracle – Return Path to the Stars” от Ariel Spilsbury & Michael Bryner. Написан на истинския език на Сърцето, това е моето най-препоръчвано четиво във Вселената!
 Свързани статий

 • 8

Tags: , ,

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.