Oc

Written by probationideadlyi on November 15th, 2012. Posted in Tzolkin-Tonalpohualli

Birth code: 01.04, 01.24, 02.13, 03.05, 03.30, 04.19, 05.09, 05.29, 06.18, 07.08, 07.28, 08.17, 09.06, 09.26, 10.16, 11.05, 11.25, и 12.15

110947679

 • Aethyr:
 • Mayan glyph:  TZI
 • Pipil sacret calendar: ITZCUINTLI
 • Designation:  куче, крак
 • Description: пробив, ново начало, връзки, спътници на съдбата, въпроси с емоционалното тяло, преработване на миналаото, духовна сила, настойници и пътеводители
 • Totem signs: вълк, куче, крак
 • 7 Rays: 
 • Elements:
 • Direction:
 • Friend:
 • Hidden occult Power:
 • Enemy & Challenge:
 • Tonalpohuali: 

Wisdom shadow: Неща свързани с емоционалното тяло, чувство за собственост, ревност, да бъдете хванат в драмата на живота; чувство на липса на подкрепа по пътя, привидно откъсване от спътниците ви на съдбата

Shadow transformation: Достъп до обективния ‘свидетел’ , които вижда емоционалната драма безпристрастно и освобождава опита ви. Откъснете емоциите си от емоционалната драмата в място на избор, получавайки техните учения и изцелявайки ви в самия корен. Отворете връзката и подкрепата на вашите спътници на Съдбата.

Harmonics wisdom core: affinity

Mudra: лявата ръка върху сърцето ви , дясната ръка под прав ъгъл  с длан напред и събрани пръсти

Meditation:

Affirmation:Аз съм отворен за ново начало. Получавам пазители и водачи “


Личност и Съзнателно Аз-кой сте вие и кой ще станете

Личностите Oc  или ITZCUINTLI са топли, умни, лоялни и смели хора и тези качества правят този знак много обичан.Oc  са чувствителни и понякога се забъркват в повече от една  романтично усложнени връзки свързани с Миналото им. По този начин те имат Дара да Разплитат Съдбите и кармичните връзки на всички останали хора.

ITZCUINTLI  е амбиграма на Cuintil IT Z , което обозначава Администратор в Матрицата със връзка на сефирата Malkuth под формата на Допълнителен звезден глиф в Галактичния ви Печат. IT е Администратора а Z е Zeek или елемента Zayin /Меч/ според финикийската система на Пътя на Огнения меч.

DOG а абривиатура на GOD или БОГ и това само означава, че сте свързан със Него през сефирата Daath до Kether  и всяко ваше действие може да бъде насочавано и изчислявано с прецизна точност, така, че да можете да извършвате Дела свързани с БОГ.

TZI е изкуството на управление на енергията Ки, Qi, Ци и всичките начини по които тя се управлява в реално време с добавения елемент Z или Zeek.

В Кабала сефирата 10 Malkuth е наречено Царството и това е света в които всички живеем и в него всичко е свързано с проявлението или Феноменологията. Това е процес на проява или явления на изменение на дадени енергийни схеми, които вече са остарели и износени като действие и премоделирането им в нови схеми. Така всеки човек попадащ под знака на OC е свързан с този процес. с малката разлика , че участвате несъзнателно или неосъзнавате действията си като защо например чететете този текст тук.

Числото 10 е първото число надвишаващо вибрацийте на числата от 1 до 9 и то ги въплащава , изразява и проявява като качества с малката разлика, че изразява процес на съвършенство на даден процес. Декадата е съвършенството на по малкото съвършенство или Lesser Face of  Microprosopus обхващащ процеси свързани със сефирата Daath-Знание.

За да разбере повече за тези процеси трябва да разбирате от Астрология и Филмово изкуство, както и Дизайн на хармоничност на подредени вибрации под формата на звуци например, също от Нумерология и Кабала. Тук ще ви насочим към филмовото изкуство и ще го свържем с анимационното филмче UP и неговият смисъл дава картина за това както представлява Куче като звезден глиф. Това което представлява е, че всяко Куче просто има нашийник , които го кара да прави това , което и прави.

Книгата Mascha Vu ви дава насоки как да се срещнете със Спътниците си на Съдбата и те са свързани с енергийте  или   и това е вибрацията от която трябва да се Отъвете.

Само по този начин можете да направите Пробив в системата на Матрицата и да се свържете с Емоционалното си Тяло на Астрално ниво обизначено от сефирата Yesod.  и така да получите нова основа за действие и живот.

Магическо Преобразяване

Higher SelfSpiritual Guide

Пътуващият

Един от даровете на Oc е зова и разпознаването на други спътници на Съдбата. Други същества със същия копнеж, които искат да се срещнат и да ви разпознаят-същества, които могат да ви виждат съвсем автентично такъв, какъвто сте. Когато сте видян по този автентичен начин , се чувствате желан и си спомняте, че общото свещено доверие се е запалило. Това е естествен процес , с божествен дизайн  и вибрационен афинитет, които ви освобождава от лични очаквания.

Oc  може да се разглежда като точка на достъп за развитие на взаимоотношенията с водачи , тотеми, съюзници и настойници. Има много начини да се работи с тези духовни водачи, включително и направляване на визуализации , шамански пътувания, както и за медитация. Полезната конструкция ги разглежда като аспект от вас, част от вашия живот, които призовава да бъде интегриран. Не забравяйте, че няма “други”. В това голямо приключение, от вас се изисква да превъплатите всичко , което сте.

Дълбоките прозрения се събират чрез общата цел и връзка с други хора, коти са готови да бъдат в своята истина и почтеност в аспектите на светлината и сянката, които възприемат чрез себе си.

По същия начин , интимните отношения могат да бъдат разглеждани като уникални възможности за преместване напред на дълбоките емоционални модели , за да ги преобразуват. В тази връзка, тези, които са привлечени към вас,  притежават способността да ви помогнат в собствената ви интеграция. Няма грешки. Бъдете готови да погледнете дълбоко в истината, съдържаща се в рамките на всяка връзка. Израз на интимност е дарът на любовта, липсата му може да бъде симптом , че желаете честна комуникация  и изцеление. Може да ви напътства също да преосмислите вашите връзки и целите на които те служат.

Oc  сигнализира пробив в живота ви: ново начало, нови разбирания, нови съюзници и приятели. Като се изразявате по- автентично кои сте, вие привличате истинското ви семейство близо до вас. С вашите водачи и другари, имате възможност да изразите вдъхновени видения и сънища. Разпознаването на очите и сърцата , които предизвикват спомнянето на свещеното доверие.

Хармоничната мъдрост на Oc е афинитет-взаимното ви привличането, чрез вибрация или вещества.Духовния афинитет не се ограничава до семейното родство, а е част от естествения афинитет между спътници в съдбата. Тези спътници са заедно и произход на една изравнена сила, която ги привлича като железните стружки магнит. Сподвижниците на Съдбата са привлечени заедно , за да свършат работа, която е естествено хармонична.

На повърхността си, вие от време на време , може да изглеждате , че нямате нищо общо с тези съюзници, но все още остава привличането. Това е така, защото екзистенциалните ни или нисши Азове, често са обвързани да работят заедно , много преди те да се срещнат във физическия свят. Това е естествен процес на привличане, мотивиран от личното ни желание. Следвайте тези насоки в разгръщането си към по -големия модел.

Wisdom Shadow Self& Transformation

Чувствате ли хванат в капана на емоционалната драма в живота? Oc изисква от вас да имате честен поглед към повтарящи се ролеви модели или обсебващи мании. Заредените емоции в тези роли, често са свързани с гняв, страх или ревност. Oc  ви предлага различно преживяване на себе си -което е обективен ‘свидетел’,  които може да избира, вместо да бъде въвлечен в емоционални взаимодействия. Може да усетите освобождението  от наблюдение на живота си от различни позиции. В същото време се сприятелете с емоционалната, реактивна част от себе си , която разглежда основните въпроси в емоционалния им източник.

Всички емоции съдържат позитивното намерение да ви помогнат във виждането на истината, получаването на обучение с цел  изцеление на  първопричината.Силните ‘отрицателни’ емоции, често издават скрити рани от неразрешения житейски опит. Дълбоките емоции могат да възникнат от чувството на разделение и желанието за единство, което може да бъде разбрано погрешно  от емоционалното тяло. Възможно ли е лесно да се ‘откачите’ от чувството на притежание или ревност? Това е напълно възможно като влезнете в позицията на ‘другия’ . Когато влезнете в ‘кожата’ на другия, вие ще видите как изглежда неговата или нейната житейска гледна точка.

Не забравяйте, че винаги имате избор. Ако задържате спомени или рани , свързани с неразрешени емоционални проблеми , от вас се иска да си взаимодействате с хора, ситуации или спомени, които все още съдържат заряд. Тези въпроси изискват изцеление и изчистване, за да направите път на нови освобождаващи възприятия.

Като се изразявате автентично кои сте в действителност, вашите съюзници на Съдбата ще потвърдят вашата истинска същност, изграждайки доверие и връзка разкриваща вашата съдба.


 is Subconscious Self and Hidden Assistant

Chuen  представлява Божественото дете, дете което винаги е в състояние на ‘отворено сърце’, мъдрост, невинност, доверие, простота и радостно чувство. Как бихте се чувствали ако бяхте действително магическо  дете в тази култура и време?

 is Challenge & Gift

“Аз Съм, Които Съм…. Аз Съм, Които Съм…. Аз Съм, Които Съм”  14½°. Тази мантра на Ahau е медитация за достъп до Аз съм присъствието което съдържа великата сила на универсалната истина.

 is a compliment to you-something that is a natural manifestation in you

Caban е точка за достъп до вашето естествено изравняване със силата на Земята представено от точката  Unis Mundi, /точка на съвършена центрираност във вечното настояще от която всички се изравняваме с проявлението на магията.

13:20

Ключ на кода-Тон

 • Kin  Group
 • Analogue Planetary Support and Partner
 • Occult Hidden Power
 • Antipodе- Challenge,Karma Police

На какъв Тон отговаряте

 • ≈ 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Всички откъси по-горе са взети от най-близкия до сърцето ми духовен пътеводител -“The Mayan Oracle – Return Path to the Stars” от Ariel Spilsbury & Michael Bryner. Написан на истинския език на Сърцето, това е моето най-препоръчвано четиво във Вселената!
 Свързани статий

 •     

Tags: , ,

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.