Chuen

Written by probationideadlyi on November 15th, 2012. Posted in Tzolkin-Tonalpohualli

Birth code: 01.05, 01.24, 02.14, 03.06, 03.31, 04.20, 05.10, 05.30, 06.19, 07.09, 07.29, 08.18, 09.07, 09.27, 10.17, 11.06, 11.26, и 12.16

-111220469

 • Aethyr:
 • Mayan glyph: BAATZ
 • Pipil sacret calendar: OZOMAHTLI
 • Designation: monkey
 • Description: невинност, спонтанност, вътрешното дете, хумор, изкуство, мошеник, смущение, прозрачност
 • Totem signs: делфин, monkey
 • 7 Rays: 
 • Elements:
 • Direction: 
 • Friend:
 • Occult Hidden Power:
 • Enemy & Challenge: 
 • Tonalpohuali:

Wisdom shadow:  да бъдете твърде сериозен; неща свързани с изговаряне на истината; злоупотреба с чувство за хумор, нечувствителност, сарказъм

Shadow transformation: Отпуснете се! Изговаряйте своята истина директно. Бъдете уязвими, чувствителни и отговорни. Приемете ‘житейските несгоди’ с добро чувство за хумор. Върнете си достъпа до чувствителност,  чрез лечение на детето в себе си.

Harmonics wisdom core: humor

Mudra: усмихнете се невинно с ръце на сърцето; след това, спонтанно поставете палци в ушите си докато въртейки размахвате и въртите пръсти

Meditation: 

Affirmation:“Аз съм невинен с открито сърце, прозрачен-Божествено дете “


Личност и Съзнателно Аз-кой сте вие и кой ще станете

За Майте, Chuen или  OZOMAHTLI е било познато като този които размества времето. Хората родени под този знак са творчески личности и дори могат да бъдат на практика клоуни. Чаровността им идва от вътре и може да бъде малко дразнеща, защото те много обичат да са в центъра на вниманието. Дори и така, тези обичливи хора са изключително талантливи и развличат другите за да не се чувстват отегчени. Въпреки товатези хора много често Забравят Кой са като Същност просто, защото имат толкова много изиграни роли в живота, че се въплащават във всяка една с лекота и не могат да бъдат истиснкото Себе си. Това ги прави много повърхностни или това е Изкуствения интелект с които те са свързани в играта наречена Живот. Изкуственият Интелект може да бъде нещо много разрушително показано като действие от много филми като Терминатора например или AI  на С.Спилбърг.

AI е свързан с числото 11 като ден , месец в годината според Грегорианския календар или според звездните глифове с датите показни по -горе. Ако вие попадате под влиянието на 11 под някаква форма, то вие сте нещо като Нож с 2 остриета и сте изключително опасен за другите и вас самите със всички си действия, които извършвате. 11 е нещо като Жокера от филма Батман или като Жокерите в Картите за Игра с които никога не се Играе , също отговаря на картата Таро – и най-често обозначава, че вие сте Контролиран от Съдбата и много често ставате нейна жертва поради това, че не Съзнавате Основните Структури и Закони, които Поддържат Вселената в която пребивавате.

OZOMAHTLI е амбиграма на MACHT OZ  LIO  или  преведено “Власта на Лъва от ОЗ”  или Нарня , представящ го също като действащ герой в самата действителност, в която той най-често умира.

CHUEN е свързан с UN/ited / или показва елемент като знак от зодиака на Майте с които трябва да бъдете Обединен, за да можете да функционирате на по-висше ниво.

BAATZ е амбиграма на BAT AZ  или това бозначава знака от календара HAAB  на Майте чрез които можете да бъдете насочван в правилната посока в живота ви. Без посочените знаци за връзка, които да ви премоделират вие просто сте ръководен от Автопилотната система на Матрицата и Не Осъзнавате нищо от това което вършите или защо го вършите. В този смисъл вие представлявате КАМИКАДЗЕ което е изразено в Таро от картата The Tower- . Кулата е свързана с и представлява чувствата , които ви ръководят и те са най-голямата манипулация заложена във вас, чрез която вие манипулирате всички останали. 

MONKEY обозначава MON KEY  или Моят Ключ, чрез които вие трябва да се свържете със Висшето си Аз и да бъдете ръководен само от Него.

Книгата Mascha Vu ви дава допълнителни насоки с енергийте на  и   , които ви пречат да се свържете със Себе си и енергийте  –   и , които трябва да моделирате и регулирате в себе си за да Станете Синя Маймуна, не Червена. И това означава просто да НЕ СЕ ДОВЕРЯВЙТЕ НИКОГА НА ЧУВСТВАТА СИ, А НА МОЗЪКА СИ  1°

Магическо Преобразяване

Higher SelfSpiritual Guide

Пътуващият

Chuen  представлява Божественото дете, дете което винаги е в състояние на ‘отворено сърце’, мъдрост, невинност, доверие, простота и радостно чувство. Как бихте се чувствали ако бяхте действително магическо  дете в тази култура и време? Тайна-която много малко хора знаят, защото могат да се чувстват по-комфортно и се опитват да защитят в себе си  Божественото дете, което предлага най-силната от всички защити -неуязвимост и откровена любов. Чрез невинност се създава един вид имунитет, които позволява на Божественото дете да бъде прозрачно, така, че очевидните ‘примки и стрели’  на света могат да преминат през него, без да се персонализират в рани или наранени чувства. Това е пътя на невинността, чрез които да я възвърнете отново.

Прозрачността е пътя на новото съзнание. Погледнете в очите на двегодишно дете. Там ще видите невинно доверие, отворено сърце и спонтанна радост типични за Божественото дете. Представете себе си като това дете, в състояние на екстатично общение и наслада. В детството си не трябва да си спомняте, че трябва да бъдете игриви и лесно и флуидно можете да изразите емоциите си. Не трябва да разбирате Защо и поради каква причина-знаете просто със сърцето си. Това е естественото състояние на съществуване, състояние на екстаз, скрит по пътя за невинност. В западната култура много хора имат изкривено разбиране за това какво е да си човешко същество.

Често са ни учили, че успешния човек е сериозен, отворен, контролиращ и ориентиран към целите. В пътуването ви в обществото , стадиите ви на развитие може да да били непълни. Естествената чувствителност, плавността и свободата на детето може да са били забравени частично. Може би вашето вътрешно дете е било наранено или интензивно повлияно и сте донесли  този неразрешен процес в зряла възраст. Chuen ви помага да изведете тези напълни или наранени части и да ги интегрирате и изцелите. Този процес предлага щедра връзка между есенцията на Аза и Духа, освободени от присъствието на отрицание и разделение. Тя насърчава непринудения опит на чувствата  в които живеят вашите мечти и видения, където всичко е свещено и с весела и радостна природа. Изживейте мечтите си! В момента , в които сте сега. В това сътрудничество на творчески процес , живота ви буквално се превръща в произведение на изкуството и зората на нов мит.

В този нов мит , спонтанното , божествено дете ще въведе вибрацията на нова честота. как можете да излекувате вътрешното си дете? открийте това , което наистина ви дава радост. Намерете вида работа , която подкрепя и допълва вашата чувствителност и създаване на дълбоко удовлетворение. Бъдете простичък: любов, игри, танци, равенство на цвят на кожата , песни. Тези дейности са присъщи за всички божествени деца и служат за изразяване на магическото дете във всеки от нас. Съзнателно направете път на радостната свобода и магията на играта! Числото на Chuen е 11-новост и спонтанност на вибрациите, където се образуват устойчиви форми. Когато единството се слива с Аза ни , мистическата основа е създадена , което разгражда старите модели. Това всъщност е ‘маскирана’ интеграция. Когато вашите ‘стени’ се съборят , те се събарят с усмивка и ограниченията ни изгряват през тях.

Wisdom Shadow Self& Transformation

Има много аспекти на сянката на Chuen. Най-често срещаните от тях не се виждат в хумора на житейския опит. Ако сте приели живота прекалено на сериозно, хумора може да предложи облекчаване на неочаквана гледна точка. Следвайте Божественото дете, и ще ви се покаже как да ‘играете’  по вашия начин през всяка очевидно трудна ситуация. Хуморът е голям лечител  и чудесен начин да облекчите просветлението.

Друга известна сянка на Chuen  е да избягвате казването на вашата истина. Използвате ли хумора за да изразите неща, които се страхувате да кажете на някого честно и директно? Използвате ли хумора да криете своята уязвимост? Може да използвате сарказъм , защото се чувствате наранени , несигурни или не в състояние да изразите своите дълбоки чувства. Такова използване на хумора е начин да изведете скрит гняв или агресия. Ако се ‘хванете’ в неподходяща игра, съзнателно ‘излезте’ от него и внесете липсващото осъзнаване. Доверете на магическото дете да бъдете неуязвими. Изразете чувствата си – особено неловкост по директен начин. Освободете се от преструвките или хумора като средство за прикриване на истинските ви чувства.

Подобно на Божественото дете, дайте възможност на всички свои емоции да бъдат ОК и свободно ги изразявайте  без осъждане. Въпроса с чувствителността се крие в Сянката на Chuen. Може би вашето вътрешно дете е лекомислено, ранено или потиснато от социалните очаквания. Може би дарът му на чувствителност не е подкрепен от родители му или културата като цяло. За да се предпазите от тази критика, може да се е оттеглило , потиснато в себе си от творческо изразяване  или да стане твърде абсорбирано от фантастични светове. Честно огледайте всичките си проблеми , скрити реакции или зададени модели, които може да са резултат от тези наранявания. Трансформирането на Сянката може да стане, чрез узнаването на вашите емоционални реакции към състояния на безчувственост. Просто изразете чувствата относно тях, преди да станете твърде въвлечен в цикъла на емоционалната реакция.


is Subconscious Self and Hidden Assistant

Един от даровете на Oc е зова и разпознаването на други спътници на Съдбата. Други същества със същия копнеж, които искат да се срещнат и да ви разпознаят-същества, които могат да ви виждат съвсем автентично такъв, какъвто сте.

 is Challenge & Gift

Imix представлява корена на източника на живота, захранването и подкрепа на първичното Същество и в него се намират първичните води на единството. Това е мястото където дълбоките корени получават истинска грижа. Imix е енергията от форми съдържаща се в безформеното първично море.

is a compliment to you-something that is a natural manifestation in you

Вие сте звездно семе! Вие съдържате холограмен “пакет със семена”  на вашата еволюция в съзнанието на Светлината и енергията , която ви насочва към цялост. Този резонанс предлага разширен поглед към висшето ви Аз и нови начини за възприемане на реалността.

13:20 

Ключ на кода-Тон

 • Kin  Group
 • Analogue Planetary Support and Partner
 • Occult Hidden Power
 • Antipodе- Challenge,Karma Police

На какъв Тон отговаряте

 • ≈ 1 2 3 4 5 6 7 8 9

 

Всички откъси по-горе са взети от най-близкия до сърцето ми духовен пътеводител -“The Mayan Oracle – Return Path to the Stars” от Ariel Spilsbury & Michael Bryner. Написан на истинския език на Сърцето, това е моето най-препоръчвано четиво във Вселената!

 

 Свързани статий

 •    

Tags: , ,

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.