Eb

Written by probationideadlyi on November 15th, 2012. Posted in Tzolkin-Tonalpohualli

Birth code: 01.06, 01.26, 02.15, 03.07, 04.01, 04.21, 05.11, 05.31, 06.20, 07.10, 07.30, 08.19, 09.08, 09.28, 10.18, 11.07, 11.27, и 12.17

-111220472

 • Aethyr:
 • Mayan glyph: 
 • Pipil sacret calendar: MALINDALLI
 • Designation: broom, grass
 • Description:  изобилие, жътва, бокал, празнота, отворен съд, ускоряване
 • Totem signs: Horn of Plenty, Holy Grail, path, wild cat
 • 7 Rays: 
 • Elements: 
 • Direction:
 • Friend: 
 • Occult Hidden Power:
 • Enemy & Challenge: 
 • Tonalpohuali: 

Wisdom shadow: Неща свързани с изпълнение, изобилие и недостиг, проблеми на ума, подецнявване или надценяване на интелекта

Shadow transformation:Да станете себе достатъчен чрез намиране на това което ви носи радост и изпълнение. Да бъдете готов ‘да не знаете’ , да бъдете празен, така че да бъдете запълнен с разширено съзнание. Сприятелете се с ума си. Използвайте тялото си като рецептор за по-висши честоти.

Harmonics wisdom core:  resonance8

Mudra:  ръцете разтегнати над главата; след това ръцете се съединяват заедно за да формират “V” над главата, отворени към небесата

Meditation: 

Affirmation: “Аз съм празен бокал. Аз съм радостен израз на изобилието на Вселената”


Личност и Съзнателно Аз-кой сте вие и кой ще станете

Предани на приятелите си хората, личностите Eb  или  MALINDALLI се фокусират върху общността, бъдещите поколения и планетата Земя. Въпреки това този знак не обича да е незабележим и ще изгрява в светлината на прожекторите. Състрадателни и лесно нараними, хората Eb трябва да се научат да пазят душевното си здраве, защото то е нарушено за сметка на физическото. Въпреки, че трябва да са Празен бокал много често личностите Eb са задръстени буквално с “Боклук” , които им пречи да виждат света и всичко около себе си по- точно, за това е небходимо солидно пречистване, особено за хора които са на възраст. Единственото спасение за тях е да престанат да ядат или пият каквото и да било, защото всичко към което са кодирани е остаряла схема на поведение  и има вреди най-вече без да им помага с каквото и да било.

Е е денеят н Пътя или по точно на ‘правилния Път’, защото този ден представлява Стълба. За родените в този ден , пътя е сила  на енергията която ви кара да тръгнете на пътешествие , да започнете работа и сбор на всичко, което се отнася за реализацията на чивешките същества. Затова Eb хората са много често успешни в бизнеса. Пътя или жълт човек също обозначава ‘средата’, формата и условията  на посоката на живота . Индикира линия, която трябва да бъде следвана , свещенния път или ‘пътя’ на чистотата. На друго ниво / пътя’ води от един храм към друг , или от един церемониален център или град към друг. По този начин , родените в тези дни притежават чиста духовност и много виталност.

MALINDALLI а абривиатура на Linda Mall I,  което се превежда като ‘Веселата мелница”  подобна на въртележките , които ви завъртат в Моловете и ви карат да купувате какви ли не Боклуци. Подобно на Мелница тези личности филтрират всякакви нередности в системата на Матрицата, затова много често този знак е свързван със Свастиката или Знака за Безкрайност на Месомелачката, просто защото тя  не спира да се  върти никога и просто накрая много често попадате в нея, чрез делата си. Така Eb се явява Път за вас и за всеки свързан с Вас а пътищата като цяло са или Нагоре или Надолу и посоката зависи от Събата ви или какво сте натрупали като положителни духовни точки според делата си за да тръгнете Нагоре към Небесата или да останете Долу на Земята.

EB а амбиграма на BE  /бъди/  и добавяме H Eb T  /или буква  което обозначава процес на преобръщане на света в които пребивавате от 360° в 520°, което е новата система на Зодиакалните Календари, които ще ни задвижват в Бъдеще. Het има формата на символа на числото и е свързано като буква със зодия 

Числото 12 – е свързано с Пречистването на всички 5 Тела с които разполагаме и е належащо да започнете първо от физическото тяло за да се стигне до Астралното тяло. Според Кабала и Дървото на живота вие трябва да се свържете с Висшето си Аз, което може да ви помогне в този процес. Без него ще ви е наистина много трудно, защото не знаете в какви схеми участвате. Отбелязаните със син цвят “Аз” схеми като текст са свързани с полярността  и вие трябва да я следвате и да се пазите от полярностите  отбелязани с червен цвят. За да постигнете горните процеси вие просто трябва да бъдете “Празен’, защото във вече Пълен Бокал няма как да се налее каквото и да било. Така вие можете да ускорите всеки процес свързан с промяна както за себе си , така и за другите и също, като една Метла да пометете всичко , което е определено като Боклук и вредно за Духа ви.

Магическо Преобразяване

Higher SelfSpiritual Guide

Пътуващият

Eb е граал, златното руно, философския камък, алхимичната трансмутация,  превръщаща материалите в злато. Това е рог на изобилието, парадоксът на празнотата и прибиране на реколтата, спокойното място, което лежи отворено и необработено за нас, получавайки даровете.

Eb ви предлага дара на ума на начинаещ в пълнотата на единението. Бъдете отзивчиви. Eb подготвя вашите схеми на преобразуване. Станете празен, така, че вашата жажда да бъде ‘угасена’ от богатите дарове, идващи от бокала на спираловидните галактики. Отворете се да получите всичко, което Eb предлага в чашата на собственото ви тяло.

Eb изисква от вас да заздравите и изчистите физическото ‘средство’ /вашето тяло/ , за да сте подготвени за разширените енергии на по-висшия разум. Вашият бокал /тялото/ се пречиства, чрез вибрационните корекции в системата на мозъка /тялото. С тези животворящи корекции и настройки на веригите, съзнанието се трансформира естествено. Често този процес е съпроводен от усещането, че сте ‘пренавит’ или променен. Висшите центрове на мозъка са светлочувствителни и епифизната и хипофизната жлези се активират, за да съдържат повече светлина. Това проникване води до критичен праг , създавайки огромна промяна на клетъчно ниво. То също активира душата, спомените и разширяването на концепциите за реалността.

С това разширено съзнание, вашия мозък/тяло като системи се изчистват и прецизират, така, че да можете да създадете частично приплъзване или начини да се активирате и ускоряване за космическото съзнание. Това проникване на честотите и на придружаващото го забързване, ви ускорява и е като усъвършенстване на ‘хард диска’ на вашият биологичен компютър и активира ‘скрития чип’ на неизползваните части на мозъка.

Това е основата на пробуждането  на светлината в тялото ви, което е изработено от разширяването на междузвездната светлина в рамките на всяка клетка. вашето тяло съществува в и извън времето и пространството и е в състояние да общува с други измерения и времена. То е резонансен орган и както го нарича  José Argüelles -Служител на Войните:”Тези хора, които напълно осъзнават,чрез тялото си, светлината на съня и разбирането на веригата на човешкия организъм , които използват светлината на тялото си за да се придвижат  в електромагнитните вълни, които ние наричаме Вселена”.

Развитието на светлинното тяло включва силно взаимодействие между Духа и Аза, като ви подготвя да влезете в разширения бокал на есенцията на Аза. При подготовката на този съд , вие влизате в ритуалите на преминаване , присъщи на космическото съзнание, а такива ритуали в крайна сметка разкъсват фалшивите ‘опаковки’ и ‘контейнери’ от себе си така, че да може да обхване разширяването на бокала /тялото/.

Разширете го, чрез медитация и включете всичко което сте. След това пренесете това чувство на разширение обратно във физическото ‘себе си’. В този процес вие създавате комплекс на стабилност , откривате ‘граала’ за себе си, напълно ‘вкоренен’ във вашата човешка форма. С това разширяване, вие сте освободени да изследвате това навътре в рамките на нов център, които колкото и да е парадоксално изглежда има център. Eb разкрива тайната на същността в рамките на формата , навсякъде и никъде, ‘нищото’, но присъства във всички неща.

Метафората на все по-разширяващ се бокал е мощен духовен инструмент. Този бокал представлява вечния контейнер на светлината, винаги пълен с духовния огън и захранване. Всяка фаза на вашето пътуване, бива почувствана като последна, но всяка една отваря разширена форма, освобождаваща следващия етап на съзнанието.

Всички дарове на макрокосмоса излизат от универсалния рог на изобилието. С отворено сърце, изпразнете себе си, за да бъдете изпълнен с плодовете на истинските си желания. Чрез храма на тялото си , вдигнете бокала, и се разраснете като декларирате, че сте изпълнени с истина и яснота. Почувствайте екстатичното единение с пълния си потенциал като човешко същество.

Медитирайте върху рога на изобилието с вас в центъра. Вдигнете чашата с личния си генериран вортекс,  които ще слезе отгоре. Подгответе празен съд, за да получите даровете на Eb. Когато се движите с безусловна любов, всички плодове на Вселената ще прелеят към вас като благословия.

Изкъпете се чрез  есенцията на любовта като дете плискащо в басейн  в горещ ден. Свържете се с други в радостен съюз. Използвайте ‘метлата’ /broom/на Eb за да пометете миналия опит, проблеми и пречки на ‘малкия’ ум. В духа на Eb функционирате на  всички честоти и мощностни ленти. Вашият бокал се пълни с нектара на свещения съюз. Бъдете изпълнени от голямата реколта на любовта!

Хармоничната мъдрост на Eb е резонанс или качеството на звучене отново. Когато ударите камертон, друг камертон до него ще започне да резонира в отговор, като подобрява вибрационния звук  и структури на съзвучие. Когато сте вибрацията на всичко, което сте, естествения резонанс се създава във вашия бокал  и света ви става напълно съзвучен.

Настроени към по-високи честоти , чрез  практики като медитация, йога, молитва, промяна, песен, танц и свещени движения.  Всичко във физическата материя се свежда до вибрации, които се откриват от човешкото ухо. Човешкият мозък създава вълни или резонансни честоти  в алфа диапазон  /около 7.8 херца в секунда/. Основната хармонична вълна на честотата на планетата Земя е подобно на мозъчната хармонична вълна на медитиращия човек. Това е основната причина хората, които медитират да чувстват благосъстояние, защото те са настроени към източника на енергия, по-голям от самите тях.

Музикалното състояние типично за Eb  е ripieno, което означава ‘пълнеж’ или ‘пълнеж в хармония’. Когато станете празен и спокоен , Eb ви предлага среда в която да резонирате със себе си. Да бъдеш ‘празен’ е толкова лесно, като просто да си. Станете празнота , за да бъдете изпълнен с хармония и светлина.

Wisdom Shadow Self& Transformation

Сянката на Eb съдържа въпроси относно липса , проявяваща като недостатъчност или емоционално отчаяние. В естественото състояние на съществуване на бокала/ тялото вие можете да изпитате раздяла, страх от материалното, физическа или духовна липса. Може би съдържате подсъзнателни модели за липса -като това което имате ‘никога не е достатъчно’ -любов, подкрепа, внимание, време, пари. В тази сянка, може да видите бокала като наполовина празен , вместо наполовина пълен.

Разгледайте и променете тези вярвания и програми! В процеса на изпълнение, вашите вярвания са това , което може да ви ограничава. Има много начини да се работи с тази Сянка на недостатъчност. Подсъзнателните убеждения са едно от средствата. Транс персоналните подходи като психологията-гещалт, шаманизъм, или модела на Юнг за сънуването също може да ви помогне. Може би проектирате тези чувства , вярвайки ,че някои друг е отговорен  за вашата липса. Ако е така, не забравяйте, че никои друг не може да напълни вашия бокал. Само вие и Духът можете да направите това. Опитайте се да бъдете по-грижовни. Направете списък с това което ви носи радост и удовлетворение, също каквото и да е , което ще ви донесе изобилие. Работата с Eb може да промени вашите подсъзнателни нагласи и да ви доведе до дълбоки прозрения.

Друга Сянка на Eb е това да подценявате или надценявате интелекта си. В едно общество , което има тенденция за надценяване на рационалния ум , може по невнимание да ограничи способността ви да получите интуитивните дарби на знанието на сърцето или по-висш ум. Може би също не оценявате правилно функцията на ума си, с тенденцията да се чувствате неадекватни относно вашите интелектуални способности. Eb  изисква от вас да подпомогнете ума си -да прегърнете своето великолепие и способността му може да ви помогне да станете едно напълно реализирано човешко същество.

Друга част от Сянката на Eb е да не можете напълно да разберете какво означава да бъдеш човек. Може би , вие се само осъждате, като не разбирате пълния си потенциал. в илюзията на човешкото ограничение, може да се изненадате да разберете това, което реализирания човек е създаден да прави. Да бъдеш в човешка форма в този момент е уникален и безценен дар. в тази ера , вие сте избрали да участвате  в голямото чудо и можете да използвате човешката си форма  да изпитате напълно тази уникална възможност! Eb  ви подготвя за по-високо честотните импулси на пълното олицетворение на същността от Духа.

 


  is Subconscious Self and Hidden Assistant

Muluc е космическото семе на пробуденото съзнание. Консумирайте го като плод и нека процъфти вътре във вас. Вие сте на поход в търсене на самостоятелен спомен , Божието семе. Ако работите с енергията на Muluc с ясно съзнание и внимание на пробуденото състояние, вие ще разцъфнете пробуден.

is Challenge & Gift

Ik е галактически вятър, катализиращото течение, Духа които се движи през всички неща. Това е най-Божествения дъх , даващ живот на цялото творение, невидимата същност на слънчевата енергия.Ik е дъхът на вдъхновение и плодотворната сила за ‘торене’ на вятъра.

  is a compliment to you-something that is a natural manifestation in you

Manik е врата, отваряне на портал от едно разбиране към друго. Ключа към смисъла на Manik се намира в медитацията.“Аз съм изтъкан от тънко було, праг към други измерения, в моя край е моето начало,инициирания портал ме очаква”.

13:20 

Ключ на кода

 • Kin  Group
 • Analogue Planetary Support and Partner
 • Occult Hidden Power
 • Antipodе- Challenge,Karma Police

На какъв Тон отговаряте

 • ≈ 1 2 3 4 5 6 7 8 9

 


Всички откъси по-горе са взети от най-близкия до сърцето ми духовен пътеводител -“The Mayan Oracle – Return Path to the Stars” от Ariel Spilsbury & Michael Bryner. Написан на истинския език на Сърцето, това е моето най-препоръчвано четиво във Вселената!
 Свързани статий

Tags: , ,

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.