Ben

Written by probationideadlyi on November 15th, 2012. Posted in Tzolkin-Tonalpohualli

Birth code: 01.07, 01.27, 02.16,03.08, 03.18, 04.02, 04.22, 05.12, 06.01, 06.21, 07.11, 07.31, 08.20, 09.09, 09.29, 10.19, 11.08, 11.28, и 12.18

-111220454

 • Aethyr:
 • Mayan glyph:  AAJ
 • Pipil sacret calendar: ACATL
 • Designation: sugar cane, bamboo
 • Description: флуидни отправни точки, пътник във времето и пространството, ангелски пратеник, стебла на Небето, смелост, нови посоки, загадъчно пътвуане, доброта, скитник между звездите
 • Totem signs: летеж на кварцов кристал-, тръстика, броненосец
 • 7 Rays: 
 • Elements:
 • Direction:
 • Friend:  
 • Occult Hidden Power:
 • Enemy &Challenge:
 • Tonalpohuali:

Wisdom shadow:  Желание за изолация, отдръпване или отстъпление, страх от непознатото, ограничени отправни точки

Shadow transformation: Изследвайте вашите ‘ръбове на растежа’ чрез изправяне срещу предизвикателства. Привлечете светлината на куража и състраданието в себе си и ги излъчвайте на другите. Гледайте на живота като на свещено пътешествие.

Harmonics wisdom core: balance

Mudra: двете ръце настрани под 45 ° ъгъл, след това съединете ръцете си над главата и на няколко сантиметра встрани от раменете; след това ги придвижете надолу от главата към сърцето , като че ли създавате стълб от енергия през себе си.

Meditation:  

Affirmation: “Аз съм един от стълбовете на Невидимия храм, които носи Небето на Земята”


Личност и Съзнателно Аз-кой сте вие и кой ще станете

Личностите Ben или ACATL се характеризират със стил на авторитарност, които е чувстван осезаемо от всеки около тях и родените под този знак го знаят. Вие можете да станете велик лидер или да се борите за стойностни каузи. Под стойностни се има предвид само тези , които не са свързани със материята а предимно с Духа. Използвайте Състрадание към всеки и всичко и най-вече себе си. Така ще успеете да се трансформирате магически. Ако не успеете да постигнете това е много опасно вие да се превърнете във Пионка на Съдбата и никога да не осъзнате житейската си схема и цел.

ACATL  е  амбиграма на Cat LA и това означава “Котката от Лос Анджелис” , която е много неприятна и много често е ваш враг. Тя е свързана със зодия Скорпион, и вие обикновенно ставате нейна жертва най-често, поради Незнание каква е Вашата Същност. Липсата на знание за Себе си не е оправдание за каквото и да било, затова трябва да разберете как да трансформирате числото 11 или   в  за да можете да се свържете със Висшето си Аз или , защото ако не успеете  или Законният Аз ви “Отдрязва буквално Главата”  и исхода ви е или Ще Се Прослевтлите със за това Какво Сте или по силата на  ще се прераждате До Безкрайност. 

BEN макар и наречен “Скитник между звездите” и е амбиграма на EN B или English Be или това е езиковото звено, което много често възспира Ben от обвладяване на дадени езици до съвършенство.. Ben най-често остава извън Светлината на Прожекторите във Собствения си филм, които много често е в жанра Комедия от грешки с любовен Привкус.

AAJ е амбиграма на W J или Who is J? и този елемент за сега остава неизвестен за декодиране.

REED е амбиграма на много думи някои от които могат да са RED /червен/, REED /чета/ и така общо взето Тръстиката или BEN е ограничена в тези две думи, затова е добре да знаете какво е REEDERS DIGEST.

Магическо Преобразяване

Higher SelfSpiritual Guide

Пътуващият

Ben е скитникът между звездите и пътник в пространството, които може да скача в пространства за да ви помогне в реализирането на Небето и Земята. Той е неограничен по форма, но често избира формата на ангелски пратеник.

Човек, които въплъщава космическата мъдрост може да бъде познат като Скитник между звездите, Мъдрец или Бодхисатва. Когато другите видят такава светлина в човешка форма, те чувстват вибрация от Небето. Тази вибрация може да бъде въплътена във вас или опит с Гуру- майстор на енергията като Ben или в случайна среща с необикновен човек.

Срещата с енергията на Ben може да предизвика дълбок копнеж за срещата с Източника. Но на това място на Любов и Състрадание, вие също ще имате желание /въплътено във физическа форма/ да служите на Светлината. Това е мястото във вас, от което имате смелостта да заявите пълноценно безусловната любов в дълбините на вашето същество. Ben  изисква от вас да изживеете нов мит , като ‘донася’  това Небе на Земята в ежедневния ви живот. Като изживявате тази реалност,се докосвате и събуждате същата Истина в другите: “Да дойде твоето царство, да бъде Твоята воля на Земята, както е на Небето”. 

Ben е символ на равновесието в живота ви -не е статичен баланс а динамично равновесие, което включва изравняването ви със Звездно семе. Звездният глиф на Ben е изобразен така, сякаш стълбовете на Небето изглежда не докосват Земята. Вие сте елемента , които изглежда липсва в звездния глиф. Вие сте този, като изражение на Светлината и помагащ в изписването и образуването на стълбовете от Небето към Земята.

Присъединявайки към тези стълбове себе си, може да се разгледа като събирането на вашите мъжки и женски аспекти. Заедно в равновесие, ние създаваме стълбовете на етерните храмове на Рая и Земята.

Естественото състояние на всяка система е да се движи към баланс, които е флуид и е свободен като танц. Този баланс се преживява по различен начин от всеки човек , но това често води до чувство на устойчивост или центрираност , дори в разгара на движение и промяна. Когато се танцува , можете да изпробвате вашето състояние на дисбаланс, за да създадете плавност на танца.

Докато линията на Земята /в звездния глиф на Ben/ може да изглежда граница между реалностите, всъщност е полу -пропусклива мембрана , представляваща илюзията за отделяне на Небето от Земята. Това е олтар на които илюзията на Дуалността се решава и интегрира. Тази мембрана позволява на светлината на По-висш Ум да докосне тези същества , които се достигат до нея.

Пристъпете през мембраната по свой собствен начин. Вие сте ‘засят’ със способността да го направите. Поискайте в медитация да ви бъде показано как да размените отправните точки. Подравнете себе си с ума и с галактическите вихри във времето и пространството. Това създава нов флуиден център  на гравитация даващ ви естествен достъп до измеренията между световете. Ben е мостът между реалностите

Числото на Ben  е 13-вибрацията на универсалното движение, присъщо на еволюцията на Светлината. Според José Argüelles  “13 е соларното число на  Първата Светлинна Информационна вълна /PSIw/ . Представлява средство за  промяна на Измеренията.” С  Ben вие ставате Скитник между звездите, които се движи между измеренията.

Wisdom Shadow Self& Transformation

В Сянката на Ben се съдържа тенденцията да се задържате в ограничените отправни точки на своите вярвания, модели и идентичност. Вашата реалност се поддържа от тези вярвания, които могат да се разглеждат като референтни отправни точки. Както те се променят, така се променя и вашата реалност. Когато изследвате непозната територия, отправните точки стават отворени и флуидни. Това може да се възприема като плашещо или вълнуващо. Има и отправни точки на флуидност, които могат да се възприемат като ,че ли плавате в безтегловност в космоса. Въпреки това, вие ще почувствате радост, като откриете дълбочината на вашата сменена перспектива или гледна точка, знаейки , че сте били докоснати от Божественото.

В Сянката на Ben може да се чувствате неспокойно, неудобно или да се страхувате да се придвижвате в неизвестното. Може да имате проблеми да се огледате в собствената си Сянка. Думата смелост на френски означава да си в ‘в сърцето”. Намерете смелост да се движите през това , което изглежда трудно или неудобно. Вземете сърцето си, Скитнико между звездите! Ben предлага любяща ръка, за да ви води в неизвестното. Ако сте закотвени в чувство за сигурност относно себе си и Източника създава жизнена линия на пътуването.

Друга Сянка на Ben може да бъде желанието да се оттеглите от света. Ако сте били докоснати един път от Светлината , вие можете да копнеете да бъдете докоснат отново. Може да изпитвате трудности при справянето с ‘абразивните краища’ на всекидневния живот, създадени от стари възприятия. Чувствате ли се като отшелник? Може би ще откриете, че прекарвате голяма част от времето си в изолация, отдръпване в медитативни , интелектуални или  артистични занимания. Ако е така, погледнете по-дълбоко скритите си потребности коренящи се в основата на вашите въпроси или реакции.

Научете се да създавате баланс между самотата и служенето. Открийте и откликнете на вашите истински духовни желания  и създайте радост  в ежедневната си работа и забавления. Помогнете да ‘донесете’ светлината от Небесата на Земята. Ако се чувствате обезкуражен , притеглете повече Светлина към себе си. Ангелски пратеник ви предлага безусловна сила , любов и кураж. Ако се чувствате изолиран , започнете да служите споделяйки Състраданието на светлината и любовта.

Трансформацията предлагана в тази Сянка, трябва да се направи с баланс. Отделете време в самотата на собствената си вътрешна  работа и духовно подхранване, за да изпълните ангажиментите си към външния свят. Създайте баланс между това да бъдеш едновременно  в Света и  Скитник между звездите.


is Subconscious Self and Hidden Assistant

Вие сте звездно семе! Вие съдържате холограмен “пакет със семена”  на вашата еволюция в съзнанието на Светлината и енергията , която ви насочва към цялост.

 is Challenge & Gift

Chuen  представлява Божественото дете, дете което винаги е в състояние на ‘отворено сърце’, мъдрост, невинност, доверие, простота и радостно чувство. Как бихте се чувствали ако бяхте действително магическо  дете в тази култура и време?

is a compliment to you-something that is a natural manifestation in you

В този живот от вас се иска да се освободите и предадете. Да се предадете е обратното на да се откажете.Означава да се освободите от желанието си да контролирате и да не мислите как трябва да бъдат нещата. Отказът е свобода.

13:20 

Ключ на кода-Тон

 • Kin  Group
 • Analogue Planetary Support and Partner
 • Occult Hidden Power
 • Antipodе- Challenge,Karma Police

На какъв Тон отговаряте

 • ≈ 1 2 3 4 5 6 7 8 9

 


Всички откъси по-горе са взети от най-близкия до сърцето ми духовен пътеводител -“The Mayan Oracle – Return Path to the Stars” от Ariel Spilsbury & Michael Bryner. Написан на истинския език на Сърцето, това е моето най-препоръчвано четиво във Вселената!
 Свързани статий

Tags: , ,

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.