Men

Written by probationideadlyi on November 16th, 2012. Posted in Tzolkin-Tonalpohualli

Birth code: 01.09, 01.29, 02.18, 03.10, 04.04, 04.24, 05.14, 06.03, 06.23, 07.13, 08.02, 08.22, 09.11, 10.01, 10.21, 11.10, 11.30, и 12.20

-111220460

 • Aethyr:
 • Mayan glyph:  TZIKIN
 • Pipil sacret calendar:  CUAUHTILI
 • :26°  
 • Designation:  орел, паяжина
 • Description:   Надежда ,Съчувствие, Глобално съзнание, Сънища и видения, Планетарен ум, Вяра в себе си
 • Totem signs:събиране на орли, чакра  , виолетов пламък
 • 7 Rays: 
 • Elements: 
 • Direction:
 • Friend: 
 • Hidden occult Power:
 • Enemy & Challenge: 
 • Tonalpohuali: 5

 


Wisdom shadow Да бъдете обсебен от служене на другите; да бъдете спасител- спасяващ другите, невъзможност да кажете ‘не’, загуба на надежда и смисъл, чувство на безсилие

Shadow transformation:Научете се да смекчите вашето служене с храна и почивка. Вярвайте в себе си! Следвайте собствените си видения и сънища. Не забравяйте целите и ангажираността си по-големия модел на Вселената.

Harmonics wisdom core: flow

Mudra: ръцете свити върху сърцето, движете ги нагоре , пред очите си и след това, настрани като реещ се орел

Meditation:

Affirmation: “С визия и надежда, Аз танцувам и пея тук за единственото сърце”


Личност и Съзнателно Аз-кой сте вие и кой ще станете

Ако сте родени под знака на Men или CUAUHTILI, според Майте  вие ще бъдете амбициозен и ще имате много очаквания от живота. Имате вградени духовни задръжки или прегради, но и дарбата за всички неща изискващи техника. Като допълнение, трябва да избягвате алкохол или наркотици, защото тези неща не ви помагат по пътя към духовно разгръщане.

Men е надарен с вибрантна аура , която Мая наричат coyopa. Според пазителите на Деня, Men е най-мощният от всички дневни знаци и често е изобразяван като свързан с Луната  и Слънцето  като архиетипи за Цялостност. Думата при Юкатеките буквално се превежда като ‘мъдър’ . Сред Ацтеките е имало два вида елитни войни: Морски Пехотинци и Тюлени описани по модерен начин. Те са разделени на Войните на Орела -Men/ и Войните на  Ягуара /Balam-Ix/. В тази връзка за Men се казва, че са синтезирали  силата си за постигане на целите си , и това което пожелаят и по този начин тяхната енергия имала свещенна духовна цел.Men  е силен както в материалното , така и в духовното измерение и липсващия елемент е Еквилибриум или Балансиране. Men трябва да направляват своите бурни емоции и да се ръководят от светлината на Слънцето в осъзнаването.

CUAUHTILI е амбиграма на CUA UHu IT LI  или това в превод означава -“Кое Куа число има IT-то и то е Огненият Бухал?“. Куа числото е свързано с компаса на Багуа и Принципа на 8-те Триграми във Feng Shui, и които ги разбира и ползва ще бъде много напред с материала в Бъдеще, защото ще владее LI или Огнения елемент в Дървото на живота на Кабала.

MEN е амбиграма на EN Me или English Me или това е код за система за научаване на английски и всеки език на основата на латински   много бързо, така, че да можете да разбирате през него всички останали езици по света. В този смисъл обучението и харченето на средства за всякакви видове езикови курсове е излишно и в никакъв случай не ви гарантира правилно научаване на които и да е език просто защото езиците са разбъркани и въпреки това разбираеми в своите корени намиращи се в Кабала и много по-стари източници.

TZIKIN е амбиграма на IT Z KIN /Авторитарност на Слънцето или птицата/или това е Планетарния Kin на IT-то ви , които ви управлява. Елемента Z винаги е свързан със филма “Ant Z”  и , които го е гледал, може да разбере как да се свърже с IT-то си и така двамата да се движат във свързани Времеви пространства.

Посочените амбиграми и кодове са свързани винаги с Книгата  и чрез нея вие се ъпгрейдвате винаги в числото , който е част от Света на ENOH и новата идея за Babylon, като нова структура на Мравуняк.

Магическо Преобразяване

Higher SelfSpiritual Guide

Пътуващият

Men  ви напомня да пристъпите в мощното обвързване като планетарен служител! Вашата задача включва да задълбочите своята лична еволюция и еволюцията на глобалания разум. Вие сте пробуден, трансформатор, опълномощен глобален мечтател. Във вашата визия, имате съчувствие към другите и вашите решения се вземат в светлината на глобалното съзнание. Задайте си въпроса-Как бихте могли да изпитате съчувствие към себе си, към Земята, към други? Как можете да участвате в проекти във връзка с взаимоотношения, места за живеене и проекти от които ще се възползва Земята и нейните същества?

Позволете на Духа си да се разшири. Рейте се и разпрострете крилата си от гледна точка на планетарното съзнание. Потвърдете: “Чрез тебе,  Гея, Аз също се трансформирам! Аз се пробуждам като завръщането към Божествената любов и светлина. Ние всички, сме едно. Гея , когато се пробудиш, Аз ще се излекувам. Като се пробудя, ние сме изцелени и заедно нашите венчелистчета ще се отворят възторжено, като ново Слънце за цветята.”

Вие сте част от световното семейство-планетарния служител и трансформатор. Men изисква от вас да се присъедините и да ‘повдигнете’ колективния ум на планетата. Това важи за всеки един от нас- да поддържа позитивни утвърждения и визии, а за да се случи това чудо, трябва да станат промени в този, които действа и събира всички в едно голямо цяло.

Представете си  дълбокото въздействие на вашите любящи мисли и какво влияние могат да окажат те, на планетарния ум. Правите ли разлика? Като се свържете индивидуално с голямата мрежа на кристалната решетка , вашата енергия се умножава значително. Тази кристална мрежа е известна на Майте също като галактическа.

Най-големият подарък които можете да предложите на планетата е просто да бъдете Любов. Вярвайте в себе си и своите мечти и видения! Помнете своите специални дарове , по пътя ви в служене на Земята с обещанието да сте служители на светлината. Всичко което сте и свързва в по-голямото цяло. Вие сте звездно семе! Имате погледа на орела. Вярвайте в мечтите си! Вие сте надеждата и визията която разкрива.

За Майте , Men  представлява орел- този които се рее  в съзнателен полет над Земята , този чието зрение вижда много по-далече отвъд ума  на човечеството. Men  е съчувствието на всички сърца, свързани като едно цяло и съвсем индивдуално към вас. Men е есенцията на зората-ясна, невинна и заредена наново с енергия да изпълни вашите най-жадувани мечти. С безусловна любов, Men пронизва дълбините на колективната безнадеждност и повдига масовото съзнание. Той призовава съюз  между верните служители на звездите, служещи чрез възпоменание на светлината.

Хармоничната мъдрост на Men е поток -представляващ гладко и ненарушимо движение. Men е потока на планетарното съзнание. В това еволюционно развитие, каквото служи на по-големия модел, служи и на вас. В това е модела на носещата се цялост, и как да движите грациозно със себе си и по-голямото цяло. Men дава на космичния танцьор крила. Призовава ви да полетите, носейки се по магичните течения на живота ви с погледа и грацията на реещ се орел. Енергията на Men ви дава способност да се движите във всеки момент, без предубеждения , план или стари системи и модели,  създавайки гребен на вълна , на която да сърфирате до нови висоти на радост и наслада.

Wisdom Shadow Self& Transformation

Енергията на Men изисква от вас да вярвате в себе си и във вашите сънища и мечти, независимо как другите ги възприемат. Вие сте зрението на орела.

Една от Сенките на Men е да загубите надежда , вълнение или радост в живота си. Това може да се получи като реакция срещу масовото съзнание или от ‘забързаното’ състояние на света. в дълбокото си желание да извършите промени , може да се почувствате натоварен в огромния океан от съзнание, което изглежда безнадеждно оплетено във въпросите на разделение, ограничени и преценка. Ако е така, не забравяйте , че елементите на тази огромна област са привлечени във вашето собствено поле на сънуване и изцеление. Тези двойнствени конструкции са вкоренени дълбоко в планетата. Не се обезкуражавайте. Глобалният ум е в процес на дълбока трансформация. Когато вие излекувате тези въпроси вътре в себе си , ви се дава дара на изцеление на по-голямата реалност. Не подценявайте силата на вашата лична трансформация и ефекта му върху планетарния ум: “Гея , когато се пробудиш, Аз ще се излекувам. Като се пробудя, ние сме  изцелени”.

Чудният басейн на планетарното съзнание е пълен с архиетипни мистерии, надежди, мечти и страхове. Някои същества могат да чувстват, че техния личен свят се ‘разпада’, тъй като разширяват живота си в по-големия сън. Понякога това чувство се проявява като безнадеждност, което може дори да доведе до желание да напуснете Земята. Не забравяйте, че да сте в човешка форма си има своите Божествени причини! Избрали сте тази форма за да участвате в голямото чудо! Лека разходка с ангажимент към съдбата си. Оставете се да изследвате и да бъдете част от планетарния сървър. Вие сте пратени на голямата промяна.

В Сянката на Men може да бъдете така обсебен от намирането на “цел” , че да пропуснете да видите колко просто може да бъде намирането и. Вашата цел може да бъде просто намирането на любов и светлина- и това е достатъчно! Вземете сърцето си. Има страхотни дарове които да получите в замяна на участието, си в изцелението на глобалния ум.

Друга Сянка на Men  може да бъде превръщането на вашата мисия в ‘мания за спасяване’ или комплекса на “спасителя в ръжта”. Това може да се различи в поведение с което се жертвате и неспособност да кажете ‘не’  или като привързаност действието непрекъснато да спасявате другите.В тази сянка, вие желаете да обслужите нуждите и това трябва да бъде направено с умереност и грижа за себе си също. Ако занемарите вашите лични нужди  и желания и не си давате време за почивка и радост, може да се почувствате изтощен. Отнасяйте се със себе си със същото състрадание с което се отнасяте с другите в света. Стремете се да запазите вашите лични нужди в баланс с планетарните. напълнете своят собствен бокал. Погрижете се с любов за себе си , и вашият бокал естествено ще ви даде силите нужни да работите с другите.

Бъдете надежда и вярвайте в себе си! Вярвайте в зрението си! Просто продължете да играете и танцувате , и вие ще намерите своето място  в по-големия модел на Вселената.

Ant Z -The Weak Element

Ако не  сте запознати с живота на мравките и връзката им с хората , може да си изградите представа от филмчето Ant Z. Подобно на тази мравка вие може би се чувствате Не Себе си с това което вършите или изобщо идеята за живота ви и за това може би ви трябва консултация с психолог. Този сайт ви предоставя съвсем безплатна консултация в търсенето на малката ларва, която Задава въпроси във вас самите.  В този смисъл филмчето ви дава ключ към Себе си и ви подканва да следвате път, които е път на много други хора, с малката разлика, че не го съзнават, просто защото представите им са ограничени от тях самите.Този път води в частност в  Insektopia  или в Утопия или това е чудния свят, които променя идеята ви за устройството на Вселената, като разбива ограничената представа за малкия свят в които пребивавате и не се чувствате на мястото си.  Погледнете от гледната точка на мравките, бъдете мравка поне за 5 мин всеки ден и така ще осъзнаете, че ние си приличаме и както ние можем да направим живота им рай /с боклуци/или ад /с отрови/ , така и по-висшите организми във Вселената могат да наравят с нашия. Затова всичко зависи от вашите собствени действия и представи.

Сянката на Men ви подканя да бъдете ИНДИвидуалист /хинду, инди-ана джоунс или което инду си изберете/и въпреки това ви напомня че принадлежите към по-голям Огранизъм в кото просто трябва да намерите мястото си.

 


 is Subconscious Self and Hidden Assistant

В този живот от вас се иска да се освободите и предадете. Да се предадете е обратното на да се откажете.Означава да се освободите от желанието си да контролирате и да не мислите как трябва да бъдат нещата. Отказът е свобода. 

is Challenge & Gift

“Аз съм кремък и прахан на свещения огън” гласи медитацията на Chicchan. В голямата мистерия , кремъка и прахана обозначават инстинкта за горене, започващ с движението на физическото тяло  към съюза си с Духа. Когато кремъка и прахана се съберат, искрата на Божественото се събужда и запалва огъня на вашата същност.

 is a compliment to you-something that is a natural manifestation in you

Kan е подредения модел на растеж.Вие и вашия живот са плодотворна почва и мистерията процъфтява във вас чрез силата на намерението или семената на мислите ви. Точно както семето съдържа холограмата на завършването, процеса на проявление следва своя естествен ред.

13:20

Ключ на кода

 • Kin  Group
 • Analogue Planetary Support and Partner
 • Occult Hidden Power
 • Antipodе- Challenge,Karma Police

На какъв Тон отговаряте

 • ≈ 1 2 3 4 5 6 7 8 9

 

Всички откъси по-горе са взети от най-близкия до сърцето ми духовен пътеводител -“The Mayan Oracle – Return Path to the Stars” от Ariel Spilsbury & Michael Bryner. Написан на истинския език на Сърцето, това е моето най-препоръчвано четиво във Вселената!
 Свързани статий

ANT Z -The Weak Element

Tags: , ,

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.