Cib

Written by probationideadlyi on November 16th, 2012. Posted in Tzolkin-Tonalpohualli

Birth code: 01.10, 01.30, 02.19, 03.11, 04.05, 04.25, 05.15, 06.04, 06.24, 07.14, 08.03, 08.23, 09.12, 10.02, 10.22, 11.11, 12.01, и 12.21

-111947786

 • Aethyr:
 • Mayan glyph: AJMAQ
 • Pipil sacret calendar: COZCACUHUHTLI
 • Designation: бухал, лешояд
 • Description: благодат, доверие, вътрешен глас, галактически канал, възприятие, мистично предаване, Божествена комуникация, космическо съзнание, златен стълб, мистичния лодкар
 • Totem signs: персонал, прът,  пчела
 • 7 Rays: 
 • Elements: 
 • Direction: 
 • Friend:
 • Hidden occult power:
 • Enemy & Challenge: 
 • Tonalpohuali: 6

 


Wisdom shadow:Липса на доверие във вътрешното ви знание, способност да чувствате и действате с насоките на Духа

Shadow transformation: Установете своята връзка с Божественото. Станете директен проводник на Духа. Имайте вяра във вашата мистична интелигентност. Настройте се към ясните сигнали на вътрешните си водач

Harmonics wisdom core: blessing

Mudra: ръцете протегнати над главата  във формата на  “V‘”, все едно получавате галактическа комуникация; върховете на пръстите са събрани и докосват , след това ги свалете настрани до тялото си, дланите навън формиращи ‘V

Meditation:   

Affirmation: “Аз взимам останалите под силата на крилата си”


Личност и Съзнателно Аз-кой сте вие и кой ще станете

Ако чувствате, че живеете с голяма кармична тежест, е възможно да сте роден под знака на Cib. Той превъплащава мъдростта на миналото и е нормално да има необикновени психични способности. Cib  личностите са весели и щастливи, но всъщност са доста сериозни под повърхността си. Това е бавен и добросърдечен знак, които е силно чувствителен, затова прошката, извинението и чистата карма са много съществено важни за тези хора. За лешояда е лесно да се справи с бизнеса и да акумулира пари както и търпеливо да изчака реда си за възможност за добрите неща от живота.Някои хора могат да да се подразнят от мързела на лешоядите, но това е предимно знак с влияние на прощаването и извинението за греха или тъмнината на Сянката и първите лъчи на изгряващото слънце, които го представляват, затова Дуалността рядко е възприемчива за тези хора.

Ajmaq е символ на прераждането и регенерацията също като Феникса и тук историята ви дава урок, че обидите и безотговорността ви са вечно извинени, защото  думата ‘ajmaq’ означава ‘грешник’.

В древни времена  е имало дни за интроспекция и почивка в които да отразявате своите действия и техните последствия, независимо дали те са съзнателни или не, затова Ajmaq хората могат се посветят на търсене на корена на недоверието към себе си. Съботния ден е добър за поискате прошка за нередностите които сте извършили срещу себе си.

Дните Ajmaq също са дни за възстановяване  на връзката с Духа и виденията  на Универсалната реалност. Лешояда е добре свързан с по-възрастни хора от старите поколения  и по точи начин запомня мъдростта им.

CIB е амбиграма на BIC или това са всички продукти на фирмата BIC под формата на химикалки или самобръсначки, които с бяха популярни преди време но днес са заместени от много други по-стабилни и красиви продукти. Така вие ако сте родени под знака на Cib представлявате стар продукт, които е ъпдейтван с нови характеристики.

AJMAQ е амбиграма на M JAAQ което е свързано с числото и то ви дава Стабилност, чрез Висшето Ви Аз и неговто въздействие върху вас. M JAAQ ви дава повече способности за разпознаване на продукти , които ще са ви необходими за вашето духовно израстване, като ги ползвате и така ставате своеобразен купувач на услугите на CIB  Кулата или Вавилонската Кула.

 COZCACUHUHTLI отговаря на числотосамо, че Занулено, което обозначава период в живота ви, в които вие израствате и се научавате как да Балансирате Положението в което се намирате. Да сте Занулени означава, от Вас да са премахната всякакви излишни функций, които ви вредят и са свързани със стари начини на мислене и структури на живота ви. Този знак също ви дава Нови  енергий, които ви задвижват и са с изчистена същност. 

Проблема с този знак е, че винаги Забравя основните си житейски задачи и мисий с които се е родил на този свят. Знака V , които е Мантра означава  числото  5 или буквата V, които отговарят на сефирата Geburah в Кабала, която е свързана с енергийте на Огъня и Дявола. С тези характеристики всеки роден под този знак може да ви оплете в паяжина на Недоразумения и да ви дава изключително Недобросъвестни наставления или съвети и така ако го следвате сам да попаднете в Лабиринта на Пан , които е Фавн и е свързан с приказката за Камата на Сатурн, с която, той “унищожава” всяко дете, забравило, че Гроздето е Кисело  и не трябва да го опитва. Гроздето на Сатурн е свързано с Трапеза или маса на която има най-вкусни и изкусителни плодове, които Не трябва да опитвате под каквато и да е форма и тази трапеза е свързана със всеки продукт определян като Огнена Вода или Алкохол.

Магическо Преобразяване

Higher SelfSpiritual Guide

Пътуващият

Cib е галактическия водач, мистичния лодкар по пътя на връщане ни към звездите; позволете на помощниците на Cib да ви превозят с лодка до спираловидния връх на космическото съзнание. Cib  е благодат на слизането на  гълъба. Въплътяващ мистичния подарък на доверието и директното ръководство. Чрез доверие, вие пътувате до мястото където ‘няма време’  и светлината е неограничена. Там ще претърпите трансформации  като въплътите  Соларното Сърце и Ум.

Cib  е канал за космични комуникации, предлагайки достъп до универсалната мрежа на съзнанието. Това е мрежата на мистичния паяк на майте, които изтъкава интер-галактични нишки , проводник на взаимно свързаното съзнание. Cib е паякът в мрежата, основната връзка с божествената комуникация. Получаването на вълни на познанието от мрежата на Cib става през централната ос на гръбначния стълб, вашия инструмент. Приемете този дар на благодат и ще получите утринната светлина чрез завъртането на лицето си към Слънцето. Благодат е неочакваното докосване , благословията дадена в любов, природен дар от Вселената. Използвайте силата на любовта като електромагнитните вълни служещи на светлината. Отворете се напълно за да почувствате и приемете.

В звездния глиф на Cib може да забележите трите части на трите стълба. Има много символи свързани с това. От една страна трите групи могат да представляват Звездни портали като Сириус и Плеядите. Те служат като ‘входни точки между световете’  за много звездни семена  и същества от други галактики.  Cib действа като пазач на мъдростта на тези портали. В медитация с Cib , вие можете да се научите как да използвате тези портали.

В кабалистичната традиция, тези стълбове са изобразени от Дървото на живота и представляват трите различни пътя към космичното съзнание. Стълба в ляво е пътя на ума-интелектуалния разцвет на разгръщането на знанието. Стълба в дясно- е пътя на сърцето-празник на сетивата и усещането, на страстта и природата. централният стълб е ‘средния път’ или златния път -обединяващ сърцето и ума чрез Божествената преданост и служене. Този златен стълб се запалва в пламъка на сърцето ви и разкрива космичните познания.

Този основен стълб  се нарича се нарича chutz или ‘стрелка’ , която директно ви насочва към среща с космическото съзнание. Лъкът е дъга, която представлява обещанието на Духа, че стрелките винаги ще се поддържат от доверие-дори през трудните и тъмни времена-той ще посочва движението към дома . Този стълб символизира вашето въплъщение, изборът между Небето и Земята и посвещението ви да бъдете инструмент на Духа. Cib  е съставната енергия , създадена от тези , които служат на това разбиране. Това мистично разузнаване разполага със собствена духовна идентичност и автономия. Като архиетип , е космичната сила на планетарните служители, обединени в изпълнението на Божествената цел.

Тези на пътя на централната колона парадоксално но факт  ‘дават всичко за да постигнат не-нещо’ . Този път е вечният въпрос , за които няма очевиден отговор: Какво е Не-нещо? Как е възможно да бъда и не трябва да бъда? Когато този въпрос е зададен с открита мисъл или молитва, спиралния символ в центъра на този триъгълник се активира. Спиралата представлява вечната загадка на човешкото съществуване, космическият въпросителен знак. Той е вик от сърцето, които казва: “Направлявай стъпките ми в идеалния модел на моето същество, в мистериите на дълбокото разбиране и мъдрост. Аз съм песен търсеща корена на истината.”

Доверието с напътствие е основната нагласа по отношение на достъпа до позицията на централния стълб. Доверие в Духа , за да си осигурите всичко, от което се нуждаете и доверие на , че това което ви се дава ще послужи за вашата духовна еволюция. Доверието във вътрешния ви глас , вашите чувства , момент след момент с насоки. Това става ясно потвърждение за Духа. Доверието като отворено средство на превоз на Духа. Въплътете в себе си възможността да комуникирате с космичното съзнание.

Универсалният символ на Cib са служителите на лодката или лодкаря. Тези служители са конкретен израз на вашата истина-идеи, концепции и духовни творения, които изплуват в мистичния процес на откриване. За Майте лодкаря е персонифициран като Кукулкан или Кетцълкуатъл, а служителите са свързващи точки между Земята и Божественото. Вашия гръбначен стълб може да се опише като  инструмент на Cib и неговите служители, които са метафора на това , че са отделени от вас, но  дълбоко в съзнанието си трябва да работите с тях.

Прякото ръководство , комуникация и въплъщение са ключови понятия за служителите. Те са символ на обучение-учейки ви напълно да се синхронизирате с галактичната интелигентност , така, че комуникациите да се получават без усилие. Този резонанс се постига чрез светлина. Лодкаря ви предлага неговия екип . Присъединете го към себе си, така, че да се превърнете в цъфнало дърво на съзнанието.

Числото на Cib e 16-единство с космическата основа на резонансната еволюция. Като въплъщавате служителите на лодкаря , вие ставате закотвен и във връзка с космическото съзнание. Разберете фундаменталните стъпки на триединството, вие носите в себе си “Христос” в света. като жив мистик , вие сте проводник на спираловидните галактики , създаващи съюз с космичното съзнание. 16 може също да бъде началото на друга октава-по-висока, характеризираща органичния баланс на новата Земя под краката ви. Цветовете на Cib  са индигов и златен-комбинирайте безкрайността на Небето със свободата на дневното Слънце. Ако желаете да получите достъп до благодат и доверие, се фокусирайте върху тези цветове.

Wisdom Shadow Self& Transformation

 

Основната Сянка на Cib е липсата на доверие във вътрешния си глас. Често, когато слушате рева на лъва, може да не възприемате по фините съобщения изпратени ви от Духа. Божествената комуникация насочва трансформацията на клетъчно ниво , извън сферата на познанието. Съмнението и страха могат да блокират , такова доверие. Чрез създаването на електро-химични заряди на остатъчните вещества на холограмата съдържаща се във вашата ситема, те могат да блокират достъпа на космичните комуникации. Истинската ви същност обаче е винаги в пряк контакт с космическото съзнание. Повярвайте в способността си да получавате ясни вътрешни напътствия.

Трансформацията, която се предлага в Сянката на Cib е в намирането и изцелението на тези блокажи. Започнете, като просто потвърдите дадените  ви по рождение права за насоки, издигнете се и се изчистете.Призовете вашата Божествена връзка в медитация или молитва. поискайте изцеление. Вие ще бъдете насочен към себе прощаване и интеграция. Лодкарят ви предлага ясен достъп до директните напътствия. Вярвайте в своята мистична интелигентност  и вътрешно знание.

Някои хора считат това вътрешно знание за ‘духовен механизъм на управлението на ‘волана” и може да се появи в много форми. Най-честата е чувство на потвърждение, са силни усещания или забързване- ‘Натиска на Духа’. Друг начин е фини движения на тялото или специфични усещания, в които енергията се насочва през вегетативната нервна система. В такъв случай, когато получите напътствия, тялото реагира с не волеви движения, вибрации и чувства. Някои хора могат да има чувство за топлина в сърцето или Слънчевия сплит. Други могат да чуят тонове или гласове, светлини, цветове, модели или изображения. Други пък могат да получат захранване с проницателност или енергия на ‘знаене’, която се потвърждава отново и отново. Всяко едно от тези средства може да стане част от собствения ви духовен компас. Обърнете внимание на тези фини съобщения. Вие знаете нещо, когато чуете звук и когато не учете такъв.

Настройте се на вибрациите на любовта и вашето ясно намерение и ще привлече космическото съзнание, което търсите.


 is Subconscious Self and Hidden Assistant

“Аз съм кремък и прахан на свещения огън” гласи медитацията на Chicchan. В голямата мистерия , кремъка и прахана обозначават инстинкта за горене, започващ с движението на физическото тяло  към съюза си с Духа. Когато кремъка и прахана се съберат, искрата на Божественото се събужда и запалва огъня на вашата същност.

 is Challenge & Gift

В този живот от вас се иска да се освободите и предадете. Да се предадете е обратното на да се откажете.Означава да се освободите от желанието си да контролирате и да не мислите как трябва да бъдат нещата. Отказът е свобода.

  is a compliment to you-something that is a natural manifestation in you

Chuen  представлява Божественото дете, дете което винаги е в състояние на ‘отворено сърце’, мъдрост, невинност, доверие, простота и радостно чувство. Как бихте се чувствали ако бяхте действително магическо  дете в тази култура и време?

13:20

Ключ на кода-Тон

 • Kin  Group
 • Analogue Planetary Support and Partner
 • Occult Hidden Power
 • Antipodе- Challenge,Karma Police

На какъв Тон отговаряте

 • ≈ 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Всички откъси по-горе са взети от най-близкия до сърцето ми духовен пътеводител -“The Mayan Oracle – Return Path to the Stars” от Ariel Spilsbury & Michael Bryner. Написан на истинския език на Сърцето, това е моето най-препоръчвано четиво във Вселената!

 

 Свързани статий

Tags: , ,

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.