Cauac

Written by probationideadlyi on November 18th, 2012. Posted in Tzolkin-Tonalpohualli

Birth code: 01.13, 02.02, 02.22, 03.14, 04.08, 04.28, 05.18, 06.07, 06.27, 07.17, 08.06, 08.26, 09.15, 10.05, 10.25, 11.14, 12.04, и 12.24

-111947753

 • Aethyr:
 • Mayan glyph:  KAWOQ
 • Pipil sacret calendar: QUIAHUITL
 • Designation: буря, огън,дъжд
 • Description: пречистване, трансформация, обединяване, светлинно тяло, активиране за възнесение, гръмотевично същество, пътя на мълния, начало на пожар, екстаз от свободата
 • Totem signs: буреносен облак,светкавица, бял бухал, костенурка
 • 7 Rays: 
 • Elements:
 • Direction: 
 • Friend:
 • Hidden occult power:
 • Enemy & Challenge:
 • Tonalpohuali:9

 


Wisdom shadow:Отричане, страх от непознаваемото, неща свързани с пристрастяване, силни чувства на отчаяние и разделение от Източника; осъждане на процесите на физическа трансформация

Shadow transformation: Отстъпете от позицията на отричане и осъждане на вашия опит. Достъп до есенцията на Аза, която ви носи интензивни чувства,  съпроводени с огромно израстване. Обърнете вашата трансформация към Духа, предавайки се на увековечаването на илюзията на разделението

Harmonics wisdom core: freedom

Mudra: докоснете ръцете си на сърцето, като за молитва, заключете пръстите, а след това скръстете ръцете си над главата си и ги отворете рязко, като, че ли правите звук на пречистване

Meditation:  

Affirmation: “Аз съм пречистване и себе трансформиране, запалвайки светлината в тялото ми, изцелявайки всяко разединение”


Личност и Съзнателно Аз-кой сте вие и кой ще станете

Хората родени под знака на Cauac или QUIAHUITL са забавни и е приятно да се намирате около тях. Поради тази причина те изглеждат като, че ли не остаряват. Cauac са изследователи на Вселената и имат изключителни възможности да преподават каквото са научили на останалите.

QUIAHUITL е амбиграма на QUI AH IT UL, което означава “Тук ли е , по дяволите, ИТ-то, което ме управлява“. В този смисъл всеки роден под този звезден глиф, има нужда от връзка със системата на матрицата на управлението си. Тази връзка се осъществява от Висшето Ви Аз и за да се свържете с него просто трябва да намерите начина , които ви е зададен за връзка и той е вграден във вас самите и силата на числото 11.

Cauac  е амбиграма на UAC Ca или UAC  е защита на Потребителски акаунт в системата на Microsoft а Ca е елемента Калций в таблицата на химичните елементи на Менделеев. Така Калцият става един от основните елементи, които ние консумираме под всякакви форми -например мляко, и той определя структурата на нашата костна система. Костаната система според астрологичните елементи се владее от планетата Сатурн и тя определя всички болстни състояния, които са ни известни свързани с костите и ставите. Tака Cauac има свойството да разрушава и да изгражда не само телата ни, но и цялата органична материя.

KAWOQ е амбиграма на KAwa WOQi или това е дума свързана с филма “Междузвездни войни“, в които Укитата са кръстоска на незивестен вид същество и космата черга от които най-известното е наречено Чубака, които поддържа бунтовниците и техните мисий.

В горепосочените описания трудно можете да разберете хората , които са родени под този звезден глиф, но той определя основа на връзка на филма “Междузвездни войни” , които е любим на няколко поколения. Този филм е съвсем реален и той се ъпгрейдва непрескъснато от всеки човек, чрез фантазията му и разбира се всеки негов любител има любим персонаж с които се отъждествява. Така има и много продукти за деца, които се продават в най-различни конфигураций и всеки, които притежава част от различните серий на тези продукти може да участва в играта на филма “Междузвездни войни” в Земен и Космически мащаб.

 

Магическо Преобразяване

Higher SelfSpiritual Guide

Пътуващият

Cauac е началото на пожар, пътя на мълния, пристигането на гръмотевичното същество, които носят окончателно превръщане. За Майте, Cauac представлява облак, пълен с пречистване и дъжд, буря и мълния, които разбиват всички неверни структури на реалността. Cauac е пречистване на храма на ‘тялото’ и запалването на светлината в него. В тези последни години от 26 000-ия велик цикъл на календара на Майте, Cauac ви помага с процес на разпадане, които се движи в процес от Разделението към Издигането. Той започва чрез огън, изгаря фалшивите опаковки от себе си всичко , което не може да издържи на пламъка на трансмутацията. Само истинската ви идентичност може да оцелее в този пожар и за вас ще бъде родена в сърцето на всичко ТОВА, КОЕТО Е.

Cauac осигурява вода, която пречиства и утолява вашата духовна жажда. В това състояние на съзнанието, вие стоите готови да се откажете от всичко. Вие се предавате на това  което трябва да станете,  за да се превърнете в Цялост. Вие пристъпвате в огъня на непознатото и се променяте завинаги.

Позволете на бурята на Cauac, да ви пречисти и почисти.

Cauac катализира и подготвя нервната ви система и вериги за пълна трансформация. Това е електромагнитната буря на трансмутацията, почистваща и ускоряваща вашето физическо, ментално, емоционално и етерно тяло. Когато се изравните с намаляващите енергии, вие еволюирате в съзнанието, вибрациите на тялото ви се увеличават, ставайки по-малко ‘плътни’. Вашето ново изравняване запалва и ускорява процеса, които образува сенки от миналото, опит, решения, мисли и стари модели, които са  ви задържали.

Като се движите в тази нова вибрация, може да се почувствате извън баланс. В тази трансформационна промяна, вие ще почувствате необикновено забързване на всяко ниво на вашето същество. Вие ще почувствате емоционални и психически дисбаланс и преструктуриране. Вашите проблеми ще бъдат катализирани и изкарани пред вас за а ги разгледате. Тези нови честоти се захранват от всяка част от вашето същество. С напредването на трансформацията, можете бързо да станете наясно с неосъзнатия ‘материал’ , които все още трябва да се дообработва. Вече не можете да избягате от последиците на вашите вярвания и предубеждения. Чрез присъствието си със стари модели имате уникалната възможност за достъп  до енергията на Cauac, които се изпитва като вътрешна ‘буря’ на трансформация, естествена част от процеса на вибрационната смяна и забързването.

Независимо дали изпитвате тези проблеми съзнателно  или несъзнателно, промяната на вибрацията изравнява вашия енергиен модел, за да поеме потока от езика на светлината. Новите честоти ви захранват на всяко ниво от това което сте. В прогреса на вашата трансформация , вие бързо ще станете осъзнат за подсъзнателния материал, които все още трябва да се обработи.

Вие вече няма да можете да избягате от своите системи и модели на вярване. Страховете и негативните образи ще бъдат почувствани от вас много по-бързо. Трансформацията може да бъде почувствана , като че lи се случва ‘отвътре -навън’. Нещата изглежда ‘се готвят’ вътре във вас.

Запомнете, че сте избрали този път на прераждане, както на планетарно, така и на лично ниво в общия сън , чудото на Земята ,и е това което ви е довело тук! Вие ставате жив модел на новата реалност. Като посланик на голямата промяна, вие сте трансформатор на великия мит. Носейки се по гребена на вълната, вие пътувате както навътре , така и навън  по пътя към дома- за себе си и за всички които ви следват.

Прост катализатор за тази катапултираща сила е интеграцията на дуалноста вътре във вас. Тази лична интеграция на сянката е това което ще създаде чудото! Личната сянка е просто това което е винаги отделено от пълната светлина на съзнанието. Чрез интегриране на сянката, вие сте освободен от илюзии на правилно и грешно, добро и зло. Сянката осигурява възможността, да ви донесе цялата останала есенция.

Съзнанието е структурна метафора на това което се нарича трансформация. Като се кристализира вашето съзнание, на тясно, и комплексно, кани процеса на разсейване на ‘откриването’ и го разчупва.Докато пътувате в спиралния вортекс от светлина, разгръщайки се във вечно разширяващите се кръгове на истината, вашата кристализирана енергия се разпада и преминава в друга форма. Този процес може да бъде много интензивен, и ако се сблъскате с него, може да бъдете трансформиран като освободен пътешественик-божествения актьор, които може изиграе всяка роля без да се привърже към нея.

Хармоничната мъдрост въплътена от Cauac е свобода,която може да е състояние на съществуване без ограниченията на съдбата, кармата, обвързаността, или обстоятелствата от изборите или действията.

Свободата е отворена реалност в която вие знаете, че действате по- избор във всеки един момент.Това състояние на съществуване произлиза от възприемането на реалността. Това е разбирането, че вие сте ‘актьор’ , свободен да изиграе всяка част от всеки момент без да бъде обвързан към него. Вие работите с вашите житейски ‘анали’ , вашите връзки и възприятия, за да ги освободите. От тази перспектива идва и пълната свобода: научете се да живеете в естествена хармония и съюз с Божествената воля.

В музиката, тази концепция е изразена от термина a piacere, които означава “за удоволствие на изпълнителя”. Като Божествен актьор,  изравнен с Божествената воля, вие сте свободен във всеки момент да танцувате танца на екстаза.

Музикалния дескриптор на тази хармония е senza, означаващо ‘неизмеримо’. Това се отнася до композицията която има усещането на свобода. Понеже всички ограничения са илюзия, свободата не може да се измери.

Wisdom Shadow Self& Transformation

В Сянката на Cauac се съдържат въпроси на духовното разединение. Cauac запълва времето и пространството между физическата и нематериалната действителност. Това пространство може да се разглежда като стена между вас и Създателя. Интензивността на желанието ви, да отидете в ‘дома’  се среща често с еднаква сила и в колективната вяра  и в разделението. От време на време, вие дори може да изпитате чувството на отчаяние и безпомощност над очевидната пропаст между вас и Духа.

Дерзайте и ще се придвижите през стената! По време на този процес може да срещнете силни чувства, свързани с първоначалната травма на отделяне от Източника. Но същите тези силни чувства ще ви преведат през стената на свещеното и неговата цел- Обединяване с другата страна. На това пътуване ще се срещнете и ще се сблъскате със заряда на тази част от силата, която още не е била освободена за любов. И в копнежа си за вашия духовен дом, ще бъдете подпомогнат от възвишени същества и майстори , чиято цел е подпомогнат възвръщането ви.

Част от Сянката на Cauac  е и страха, загубата, скок в неизвестното, че ще загубите всичко: спътници, близки, притежания-може би дори тялото и ума си. Cauac  е шева,този машинен тигел на еволюцията, чрез чиято трансформация ви дава правото да  виждате всеобхватното-голямата картина. Разбира се, че ще имате страх от поемането на всичко в дълбочина. Може дори да имате чувството на отчаяние или просто да се предадете. Въпреки, че може да изглежда страшно, този процес всъщност е даден, за да ви служи, да увеличите вашите чувства, докато се справяте с тях и да ги използвате като гориво за задвижване, през трансформацията на самата бариера.

Друга Сянка на Cauac пада върху тези, които се стремят да избягат или да надхвърлят земната реалност, чрез зависимости от някакъв вид-вещества, страхове, съмнения, материални удобства, взаимоотношения, сексуални мании и между другото работа.

Пристрастяванията са като непълни ритуали на прехода, където натрапчивото поведение създава усещане и желание да се хванете в тяхната примка, а не да ги освободите. Те могат да предлагат появата на свобода, но само духовната връзка може да предложи истинска свобода. От друга страна , желанието към новото или промененото състояние, може да ви покаже индиректна посока към пътеката, водеща към трансцендентност. Така бягството е непълно, но в крайна сметка носи една възможност на по-дълбока трансформация.

Всички илюзии, които имате за себе си се увеличават интензивно през призмата на Cauac. Когато почувствате отделяне от любовта на Духа, въпроси на екзистенциалното Аз възникват и се появява въпроса за архиетипа на самочувствието. Това разделение извира основно от оказа за единство с Духа. Отричането не може да се разглежда като съзнателно или несъзнателно и съдържа нещо в себе си , което създава загуба на енергия и усещане на разрив с потенциала му.

Въпреки това, когато всичко изглежда загубено, то се връща когато си простите. Приемете процеса да си човек, като освободите силата и потенциала , които са били заключени във вашите емоции базиращи се на страха. Приемете вашето поведение като част от обучението на опита. Освободете се от фиксираните системи на вярване и съдене , които включват отричането.

Приемането е позволяването, което създава свобода и раздяла  и отделяне от насоките на съюза. Може да сте склонни да отричате чувствата и процеса на растеж или да мислите, че сте над тях и сте ги преработили вече. Този отказ само ги  усилва и усилва докато не бъдат включени в информираността. Знайте, че интензивността на вашия процес също е излекуване на клетъчната и генетична памет, както и колективните проблеми на човечеството и планетата. Просто приемете истината на своя опит, без значение какъв е и как изглежда. Приемете всичко , което се случва с вас  и ще осъзнаете цялата жизнена енергия, можеща да бъде приложена за целите на еволюцията.


  is Subconscious Self and Hidden Assistant

Ik е галактически вятър, катализиращото течение, Духа които се движи през всички неща. Това е най-Божествения дъх , даващ живот на цялото творение, невидимата същност на слънчевата енергия.Ik е дъхът на вдъхновение и плодотворната сила за ‘торене’ на вятъра.

Приемете дара на Ik просто като съзнателен дъх. Привидно изглеждащ комплексен и сложен,  дишайте съзнателно и позволете на живота си  да бъде повече като вятъра , свободно движещ се и отворен за Духа.

  is Challenge & Gift

Muluc е космическото семе на пробуденото съзнание. Консумирайте го като плод и нека процъфти вътре във вас. Вие сте на поход в търсене на самостоятелен спомен , Божието семе.

 is a compliment to you-something that is a natural manifestation in you

“Аз Съм, Които Съм…. Аз Съм, Които Съм…. Аз Съм, Които Съм” 14½°. Тази мантра на Ahau е медитация за достъп до Аз съм присъствието което съдържа великата сила на универсалната истина. Ahau е разкритата тайна, простата и безусловна любов и неограничено блаженство.

13:20 

Ключ на кода-Тон

 • Kin  Group
 • Analogue Planetary Support and Partner
 • Occult Hidden Power
 • Antipodе- Challenge,Karma Police

 

На какъв Тон отговаряте

 • ≈  1 2 3 4 5 6 7 8 9

 


Всички откъси по-горе са взети от най-близкия до сърцето ми духовен пътеводител -“The Mayan Oracle – Return Path to the Stars” от Ariel Spilsbury & Michael Bryner. Написан на истинския език на Сърцето, това е моето най-препоръчвано четиво във Вселената!
 Свързани статий

Tags: , ,

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.